konstans
Περιβόητο μέλος
Τις ίδιες ενέσεις λέω και εγώ, ιντερφερόνης. Και είναι όντως ακριβούτσικεςΟ Κτηνίατρος μου έχει πει ότι υπάρχει μία ενεση που γίνεται πάνω στης αλλοιώσεις (σε 4 συνεδρίες νομίζω) κ αν το γατάκι δεν βγαίνει έξω κ μένει στο σπίτι κατα 70% γίνεται καλά . Μόνο που ειναι λίγο ακριβέςδεν ξέρω αν κάνει κ για την δική σας περίπτωση αν θέλεις ρώτησε το κ να ρωτήσω κ εγώ πως λέγονται
konstans αν μάθεις λεπτομέρειες από που μπορουμε να το παραγγείλουμε κ ποιο προϊόν είναι τελικά ποσταρέ το γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ
.Θα σου πω αν πάρω κάτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
επειδή δεν θυμώμουνα αν ήταν αυτές γι αυτό το είπα πρέπει όμως να γίνουν 3 ή 4 φορες μου είχε πει ο κτηνίατρος κ ότι μετά θα υπάρχει αισθητή βελτιωση εκτός κ αν το γατάκι βγαίνει έξω οπότε πάλι θα έχει προβλήματα.Τις ίδιες ενέσεις λέω και εγώ, ιντερφερόνης. Και είναι όντως ακριβούτσικες.
Θα σου πω αν πάρω κάτι.
Θέλω να μου πεις από που μπορούμε να το παραγγείλουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι πόσιμο.Οπότε είναι πόσιμο τζελ και όχι αλοιφή ε;;
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin;339839Θέλω να μου πεις από που μπορούμε να το παραγγείλουμε[/quote:Αν εννοείς την αλόη συγκεκριμένα την LR που έβαλε η Κωσταντίνα δίνεται συνήθως μέσω αντιπροσώπων. Μπορείς να πας στο site της εταιρείας και να βρεις αν θες πληροφορίες. Μπορείς να τη ζητησεις και από το φαρμακοποιό σου, αν θέλει, μπορεί να σου τη φέρει.
Τουλάχιστον ένας στη γειτονιά μου τη φέρνει άμα τη ζητήσω.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Η ομορφούλα τα πάει πολύ καλά, τρώει χωρίς να πονάει και έρχεται από μόνη της για φαϊ
. Της δίνω την αλόε βέρα και κονσερβούλα a/d και πρέπει να έχει παχύνει το καλό μου.Να ρωτήσω, η ένεση κορτιζόνης περίπου μετά από πόσο καιρό παύει να έχει δράση;

chryssa
Διάσημο μέλος

Για την κορτιζόνη δεν έχω ιδέα, ο γιατρός θα σου πει.
Υποτίθεται ότι θα την κάνετε σε δόσεις ή εφάπαξ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
, αλλά τουλάχιστον το πρωϊ μου τρίβεται για φαϊ
. Νομίζω ότι εφ'άπαξ γίνονται, θα τηλεφωνήσω να μου πει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ gatouni επίσης πολύ καλό μου είπαν ότι είναι κ το vet aquadent από την εταιρεία Virbac ρίχνεις μερικές σταγόνες στο νερό τους κ βοηθάει στην καταπολέμηση της πλάκας κ γενικά της κακοσμίας του στόματος.Αν εννοείς την αλόη συγκεκριμένα την LR που έβαλε η Κωσταντίνα δίνεται συνήθως μέσω αντιπροσώπων. Μπορείς να πας στο site της εταιρείας και να βρεις αν θες πληροφορίες. Μπορείς να τη ζητησεις και από το φαρμακοποιό σου, αν θέλει, μπορεί να σου τη φέρει.
Τουλάχιστον ένας στη γειτονιά μου τη φέρνει άμα τη ζητήσω.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
η κορτιζονη κραταει 3 εβδομαδες περιπου.
τελικα την βρηκατε σε φαρμακειο?
konstans
Περιβόητο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
βαζω 10 ml στο στομα της ή ανακατεμενο με τροφη καθε μερα??
julia
Διακεκριμένο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

θα γινει μαχη και ειναι και στην αυλη ,ωρε κυνηγητο που θα πεφτει!!

ο θεος βοηθος.
julia
Διακεκριμένο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

και μια κρισιμη ερωτηση,σε ποσο διαστημα θα δω αποτελεσματα?γιατι εμεις ανα 18-20 μερες κανουμε κορτιζονη,θα εχει προλαβει να δραση σε τοσο διαστημα??
julia
Διακεκριμένο μέλος
(Φυσικά, στην εντατική, με ορό και ότι χρειάζεται.)
Εσύ με οκ γατί και στις μέρες που έχεις ακόμα.. λογικά θα δείς διαφορά. Βγάλε φώτο τώρα, την πληγή
( ίσως και ανα 2 μέρες ) για να την έχεις και να συγκρίνεις.

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
ααα,αυτη δεν καθεται με τιποτα να τις ανοιξω το στομα,θες και φωτο εσυ![]()
Εγώ?

Εσύ, θες να δείς διαφορά!!!

drusilia
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Εγώ?
Εσύ, θες να δείς διαφορά!!!![]()

πλακα σπυ κανω,βρε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool