Άρνηση τροφής

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ο Κτηνίατρος μου έχει πει ότι υπάρχει μία ενεση που γίνεται πάνω στης αλλοιώσεις (σε 4 συνεδρίες νομίζω) κ αν το γατάκι δεν βγαίνει έξω κ μένει στο σπίτι κατα 70% γίνεται καλά . Μόνο που ειναι λίγο ακριβές:( δεν ξέρω αν κάνει κ για την δική σας περίπτωση αν θέλεις ρώτησε το κ να ρωτήσω κ εγώ πως λέγονται

konstans αν μάθεις λεπτομέρειες από που μπορουμε να το παραγγείλουμε κ ποιο προϊόν είναι τελικά ποσταρέ το γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ
Τις ίδιες ενέσεις λέω και εγώ, ιντερφερόνης. Και είναι όντως ακριβούτσικες:/:.
Θα σου πω αν πάρω κάτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις ίδιες ενέσεις λέω και εγώ, ιντερφερόνης. Και είναι όντως ακριβούτσικες:/:.
Θα σου πω αν πάρω κάτι.
επειδή δεν θυμώμουνα αν ήταν αυτές γι αυτό το είπα πρέπει όμως να γίνουν 3 ή 4 φορες μου είχε πει ο κτηνίατρος κ ότι μετά θα υπάρχει αισθητή βελτιωση εκτός κ αν το γατάκι βγαίνει έξω οπότε πάλι θα έχει προβλήματα.
Θέλω να μου πεις από που μπορούμε να το παραγγείλουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin;339839Θέλω να μου πεις από που μπορούμε να το παραγγείλουμε[/quote:
Αν εννοείς την αλόη συγκεκριμένα την LR που έβαλε η Κωσταντίνα δίνεται συνήθως μέσω αντιπροσώπων. Μπορείς να πας στο site της εταιρείας και να βρεις αν θες πληροφορίες. Μπορείς να τη ζητησεις και από το φαρμακοποιό σου, αν θέλει, μπορεί να σου τη φέρει.
Τουλάχιστον ένας στη γειτονιά μου τη φέρνει άμα τη ζητήσω.

Να 'μαστε να σας γράψουμε τα νέα μας:).
Η ομορφούλα τα πάει πολύ καλά, τρώει χωρίς να πονάει και έρχεται από μόνη της για φαϊ:up:. Της δίνω την αλόε βέρα και κονσερβούλα a/d και πρέπει να έχει παχύνει το καλό μου.
Να ρωτήσω, η ένεση κορτιζόνης περίπου μετά από πόσο καιρό παύει να έχει δράση;:hmm:

Ευχάριστα τα νέα σας! Ελπίζω σύντομα να έρχεται και για χάδια και να ξεχάσει τα κυνηγητά που της έκανες!:)
Για την κορτιζόνη δεν έχω ιδέα, ο γιατρός θα σου πει. :hmm:Υποτίθεται ότι θα την κάνετε σε δόσεις ή εφάπαξ?

Ακόμα με βλέπει και εξαφανίζεται αρκετές φορές:(, αλλά τουλάχιστον το πρωϊ μου τρίβεται για φαϊ:). Νομίζω ότι εφ'άπαξ γίνονται, θα τηλεφωνήσω να μου πει.

konstans πολύ χάρηκα με τα νέα σας:up::up:
Αν εννοείς την αλόη συγκεκριμένα την LR που έβαλε η Κωσταντίνα δίνεται συνήθως μέσω αντιπροσώπων. Μπορείς να πας στο site της εταιρείας και να βρεις αν θες πληροφορίες. Μπορείς να τη ζητησεις και από το φαρμακοποιό σου, αν θέλει, μπορεί να σου τη φέρει.
Τουλάχιστον ένας στη γειτονιά μου τη φέρνει άμα τη ζητήσω.
Ευχαριστώ gatouni επίσης πολύ καλό μου είπαν ότι είναι κ το vet aquadent από την εταιρεία Virbac ρίχνεις μερικές σταγόνες στο νερό τους κ βοηθάει στην καταπολέμηση της πλάκας κ γενικά της κακοσμίας του στόματος.

εμεις που εχουμε χρονια προβλημα και κανουμε χροοοονιιιαααα κορτιζονη θα δοκιμασουμε την αλοη!
η κορτιζονη κραταει 3 εβδομαδες περιπου.
τελικα την βρηκατε σε φαρμακειο?

Bασικά εγώ την βρήκα σε μαγαζί με βιολογικά προϊόντα.:)

μολις γυρισα και εγω, απο βιολογικα το πηρα, aloe vera gel,473ml,18 ευρω.
βαζω 10 ml στο στομα της ή ανακατεμενο με τροφη καθε μερα??

Ότι σε βολεύει, ή μάλλον ότι βολεύει την γάτα.!:)

σιγουρα οτι βολευει την γατα:D
θα γινει μαχη και ειναι και στην αυλη ,ωρε κυνηγητο που θα πεφτει!!:lol:
ο θεος βοηθος.

Πολλές δεν έχουν θέμα, και το τρώνε και με το φαγητό... άλλες πιο "καλομαθημένες" ή πιο άρρωστες, θέλουν σύριγγα. :)

thks:)
και μια κρισιμη ερωτηση,σε ποσο διαστημα θα δω αποτελεσματα?γιατι εμεις ανα 18-20 μερες κανουμε κορτιζονη,θα εχει προλαβει να δραση σε τοσο διαστημα??

Κοίτα... έχω δεί σε χάλια γατιά, ετοιμοθάνατα, βελτίωση ( σε λίγες μέρες 3-5) στο θέμα ότι κλείνουν οι πληγές στο στόμα, και εκεί που δεν έτρωγε ούτε την ad, μετά την έτρωγε μόνο του.
(Φυσικά, στην εντατική, με ορό και ότι χρειάζεται.)

Εσύ με οκ γατί και στις μέρες που έχεις ακόμα.. λογικά θα δείς διαφορά. Βγάλε φώτο τώρα, την πληγή
( ίσως και ανα 2 μέρες ) για να την έχεις και να συγκρίνεις.:);)

ααα,αυτη δεν καθεται με τιποτα να τις ανοιξω το στομα,θες και φωτο εσυ:P:lol:

ααα,αυτη δεν καθεται με τιποτα να τις ανοιξω το στομα,θες και φωτο εσυ:P:lol:

Εγώ?:blink:
Εσύ, θες να δείς διαφορά!!! :rolleyes:

Εγώ πάντως την ανακατεύω με κονσέρβα που να μυρίζει έντονα και την τρώει μια χαρά. Και δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αλλα οταν ξεκίνησα την αλόη πήρε συνολικότερα τα πάνω του το ζωάκι και οχι μονο απο όρεξη για φαγητό. Αρχισε να τρώει και κροκέτες που δεν έτρωγε σχεδον καθόλου και έχει γίνει πραγματικά λαίμαργος. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back