Άρνηση τροφής

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Tης δίνω μωρέ και καλοπέτ, αλλά μάλλον πονάει το ζωντανό και αρνείται τα πάντα:/:.
Σήμερα που θα την πάω στον γιατρό(σαν οικόσιτη πια:)) θα τα ρωτήσω όλα λεπτομερώς.
Ιατρικό ανακοινωθέν tomorrow:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tης δίνω μωρέ και καλοπέτ, αλλά μάλλον πονάει το ζωντανό και αρνείται τα πάντα:/:.
Σήμερα που θα την πάω στον γιατρό(σαν οικόσιτη πια:)) θα τα ρωτήσω όλα λεπτομερώς.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά κ να βρεθεί λύση, αλλά αν πονάει μωρέ το καημένο πως να φάει; Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση. Θα περιμένουμε το ανακοινωθέν (αν μπορείς κ σήμερα αργά το βράδυ) κ θα ευχόμαστε να πάνε όλα καλά από εδώ κ πέρα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιμένουμε τα νέα σας λοιπόν!
Julia, ξέρεις αν η aloe vera κάνει και για την στοματίτιδα? Έχουμε έναν αδεσποτάκο που δεν έχει ανταποκριθεί στις θεραπείες που πρότεινε ο κτηνίατρος και του κρέμεται η γλώσσα και όλο γκρινιάζει. Αλλά μάλλον θα προσπαθήσω να τον πιάσω και να τον πάω για δεύτερη γνώμη πριν δοκιμάσω τίποτα μόνη μου...

Μακάρι μωρέ, μακάρι!
Θα σας γράψω το βραδάκι αν προλάβω;)

Περιμένουμε τα νέα σας λοιπόν!
Julia, ξέρεις αν η aloe vera κάνει και για την στοματίτιδα? Έχουμε έναν αδεσποτάκο που δεν έχει ανταποκριθεί στις θεραπείες που πρότεινε ο κτηνίατρος και του κρέμεται η γλώσσα και όλο γκρινιάζει. Αλλά μάλλον θα προσπαθήσω να τον πιάσω και να τον πάω για δεύτερη γνώμη πριν δοκιμάσω τίποτα μόνη μου...

Για όλα κάνει.... :) Ειδικά στα στοματικά είναι "μανούλα":redface:

Για όλα κάνει.... :) Ειδικά στα στοματικά είναι "μανούλα":redface:
Ωραία, θα ψάξω να βρω. Κακό δεν φαντάζομαι να του κάνει, θα δω τι θα πει και ο γιατρός. Αλλά είναι για λύπηση, όλο κλαίει για φαγητό και μόλις ξεκινήσει να τρώει σταματάει, μάλλον πονάει κι αυτός σαν την Ομορφούλα. :(

Μόλις μίλησα με μία φίλη.. έχει έναν γατούλη ο οποίος, δεν έτρωγε με τίποτα (γενικά έχει περάσει διάφορα.. καλοκοϊο κλπ) .. κάναμε ΑΜΑΝ να τον παχύνουμε (τροφές διάφορες κλπ) ...
Της είπε ο γιατρός να δώσει αλόη, έδωσε, και συνεχίζει και δίνει....και τώρα σε λίγο θα χρειαστεί δίαιτα!!!:lol::up:
Έχω χαρεί πάρα πολύ με τον γατούλη αυτόν!!!!:D

Κλείνει η παρένθεση.

Ωραία παρένθεση:up::up::up:

Ε, μα θα έσκαγα!!!:)
Άντε μακάρι και εσείς να δείτε βελτίωση επιτέλους!!:redface:

Περιμένουμε τα καλά νέα:).

Καλημέρα και από εμάς.
Εχτές έλειπα απ'την δουλειά και προχτές που γυρίσαμε απ'τον γιατρό δεν είχα καθόλου διάθεση να σας γράψω τα νέα μας:/:.
Τα οποία δεν είναι και πολύ καλά:(.
Η ομορφούλα έχει και στις τέσσερις γωνίες του στόματος της μεγάλες πληγές από καλυκοϊό(νομίζω κοκκίωμα του κάτι μου το είπε ο γιατρός). Της κάναμε μία κορτιζόνη να δούμε πως θα πάει και αν δεν έχει αποτέλεσμα μάλλον θα προχωρήσουμε σε ενέσεις ιντεφερόνης(αν το λέω καλά).
Προχτές και εχτές δεν έφαγε σχεδόν τίποτα. Εχτές το βράδυ την περιόρισα στο δωμάτιο μου μαζί με τις εξής τροφές: κονσέρβα, κονσέρβα αραιωμένη με νερό, γάλα, ζαμπόν, κροκέτες kitten και σκέτο λίπος από κονσέρβα. Δεν έφαγε τίποτα:(.
Ξύπνησα από τις 6 και την χαϊδευα μπας και πάρει μπρος, τίποτα. Στο τέλος αποφάσισα να της ανοίξω την πόρτα, γιατί την έβλεπα ότι ένοιωθε σαν είναι τιμωρία. Είπα να την αφήσω όλη την μέρα σε όλο το σπίτι και το βράδυ να την ξαναέκλεινα. Το αποτέλεσμα: βγήκε σαν κυρία και έπεσε με τα μούτρα στο φαϊ των άλλων:blink::blink::blink:.
Έφαγε μια ολόκληρη κονσέρβα Α/D και λίγο ακόμα από τα περισσέματα των άλλων:).
Σήμερα θα της πάρω και αλόε βέρα να της βάζω στο φαϊ και βλέποντας και κάνοντας....

Ωραια,τουλαχιστον βρηκατε το κολπο!Ελπιζω να παει καλυτερα απο εδω και περα.Περαστικα!

Εάν βλέπεις ότι δεν τρώει ούτε το φαί των άλλων η "ζηλιαρόγατα":D
υπάρχει πάντα το σχέδιο Β. ad σε σύριγγα και μαμ με το ζόρι...

(Ξαναθυμίζω, ότι η αλόη δεν ξέρω κατα πόσο έχει αποτελέσματα, και τί, αν γίνεται σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες.. επειδή διάβασα για κορτιζόνες και ιντερφερόνες...):/:

Κωσταντίνα μην απελπίζεσαι και ένας δικός μου γατούλης έχει πρόβλημα (όπως ήδη σου είχα αναφέρει) καλυκοϊού. Μας προτείνανε κορτιζόνες, έκανε, αποτέλεσμα δε βλέπαμε... τουλάχιστον μακροπρόθεσμο. Το γατί δεν έτρωγε, έχανε βάρος.... ένα δράμα:(.
Πήγαμε και σε άλλον κτηνίατρο, όπου έκανε και τη διάγνωση του καλκοϊού, πήρε για 15 ημέρες την κατάληλη αντιβιώση για το συγκεκριμένο πρόβλημα... και άρχισε να στρώνει, συνεχίσαμε με αλόη για να διατηρείται σε καλή κατάσταση... και προς το παρόν όχι απλά τρώει και τα έλκη έχουν υποχωρήσει, αλλά έχει πάρει και τόσο βάρος... που πρέπει να τουκάνουμε δίαιτα πια:redface:.
Με σωστή αγωγή, όλα πάνε καλά.:)

Το σχέδιο β είναι σχεδόν αδύνατο για το συγκεκριμένο γατί:/:.
Η κορτιζόνη έγινε μόνο μια φορά και δεν θα ξαναγίνει. Δεν της δίνω κανένα φάρμακο τώρα και θα δοκιμάσω με την αλόε μπας και δω διαφορά.Είδωμεν.........

Βρε κορίτσια αυτή η LR που λέτε είναι αυτό το drinking gel που έχει στο site της;:hmm:
Ή είναι απλώς μια αλοιφή-τζελ με αλόε βέρα;;;

Συνημμένα

• 380x210_avGelHoney_12.jpg
    380x210_avGelHoney_12.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 40
πολλα περαστικα και απο μενα κων/να μας :):)

Βρε κορίτσια αυτή η LR που λέτε είναι αυτό το drinking gel που έχει στο site της;:hmm:
Ναι αυτή ειναι. Τουλάχιστον αυτή χρησιμοποιώ εγώ.

Οπότε είναι πόσιμο τζελ και όχι αλοιφή ε;;

Το σχέδιο β είναι σχεδόν αδύνατο για το συγκεκριμένο γατί:/:.
Η κορτιζόνη έγινε μόνο μια φορά και δεν θα ξαναγίνει. Δεν της δίνω κανένα φάρμακο τώρα και θα δοκιμάσω με την αλόε μπας και δω διαφορά.Είδωμεν.........
Ο Κτηνίατρος μου έχει πει ότι υπάρχει μία ενεση που γίνεται πάνω στης αλλοιώσεις (σε 4 συνεδρίες νομίζω) κ αν το γατάκι δεν βγαίνει έξω κ μένει στο σπίτι κατα 70% γίνεται καλά . Μόνο που ειναι λίγο ακριβές:( δεν ξέρω αν κάνει κ για την δική σας περίπτωση αν θέλεις ρώτησε το κ να ρωτήσω κ εγώ πως λέγονται
konstans αν μάθεις λεπτομέρειες από που μπορουμε να το παραγγείλουμε κ ποιο προϊόν είναι τελικά ποσταρέ το γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back