Άρνηση τροφής

Εγώ πάντως την ανακατεύω με κονσέρβα που να μυρίζει έντονα και την τρώει μια χαρά. Και δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αλλα οταν ξεκίνησα την αλόη πήρε συνολικότερα τα πάνω του το ζωάκι και οχι μονο απο όρεξη για φαγητό. Αρχισε να τρώει και κροκέτες που δεν έτρωγε σχεδον καθόλου και έχει γίνει πραγματικά λαίμαργος. :)

μακαρι,γιατι ειναι πετσι και κοκκαλο,2,500 κιλα και αν,βεβαια παντα το καλοκαιρι αδυνατιζει,παρολο που τρωει 300γρ κονσερβα καθε μερα,δεν ξερω τι γινεται.
ερωτηση: μπορω να δινω 5ml το πρωι και 5 το βραδυ γιατι της πεσαν πολλα τα 10 μαζεμενα,με αγριοκοιταζε πολυ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol: πλακα σπυ κανω,βρε:D

αχχχ... άκαρδη....:/:
Εγώ τί να πω.. που δεν έχω πλέον ασημάδευτο κομμάτι κρέας πάνω μου...:|

Ναι, μπορείς να το δίνεις σπαστά.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σημερα αποκτησα και τον πρωτο ''στολισμο''στο χερι μου:D

σημερα αποκτησα και τον πρωτο ''στολισμο''στο χερι μου:D

Πρώτο?:blink: Ελπίζω να εννοείς πρώτο, απο αυτήν την γάτα....:rolleyes:

Καμία μάχη δεν είναι χωρίς θύματα...:P:/:

ΥΓ. Εγώ έχω μια βάφτιση το Σάββατο, ευτυχώς είναι σούρουπο.. και θα έχει πέσει το φώς, για να το βάλω το φόρεμα που έχω κανονίσει.:/::hmm:

Πρώτο?:blink: Ελπίζω να εννοείς πρώτο, απο αυτήν την γάτα....:rolleyes:

Καμία μάχη δεν είναι χωρίς θύματα...:P:/:

ΥΓ. Εγώ έχω μια βάφτιση το Σάββατο, ευτυχώς είναι σούρουπο.. και θα έχει πέσει το φώς, για να το βάλω το φόρεμα που έχω κανονίσει.:/::hmm:

:lol::lol:ε,ναι πρωτο απο την τσιλιβιθρου μου,γενικα δεν με γραντζουνανε ποτε,μονο σε τετοιες περιπτωσεις εξαλλης οργης και νευρων!:D:lol:

δεν μπορεις να βαλεις και μακρυμανικο τετοια εποχη!:D

ενημερωτικά και χωρίς να κάνω διαφήμιση στην LR που είναι η εταιρία που εχει το συγκεκριμένο χυμό αλοης, επειδή έχω δοκιμάσει πολλά, είναι καταρχήν για ανθρώπους εννοείτε:lol::lol::lol: είναι το καλύτερο, γιατί έχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα, αυτό παίζει ρόλο, και προέρχεται από πολύ καλή ποικιλιά αλόης.
Εγώ την έπινα χρόνια κ είχα πάρει τα πάνω μου. και ξεπέρασα κ πρόβλημα υγείας. Επίσης όταν έχουμε κανά γδαρσιματάκι στα κατσουλόσκυλά μου, λίγο αλόη gel consentrate με καθημερινές επαλήψεις κ γίνονται γρήγορα καλά.
Το ίδιο κ εγώ που τραυματίζομαι συχνά:redface::redface::redface:

απευθυνθήτε στη γατούνι από όσο ξέρω γνωρίζει πως παραγγέλνεις. Δεν διατίθεται στο φαρμακείο είναι εταιρία mlm multi level marketing.

Αντε να πάει καλά η γατούλα κ θα σε συνηθίσει μόλις πάψει να πονάει:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back