βαλερι
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Προσπάθησε να το ταΐσεις κονσέρβα ad της hils ή την recovery της royal...
Εύχομαι να τα καταφέρει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βαλερι
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχει εμβόλιο βέβαια, αλλά δεν ξέρω πόσο είναι τα δικά σου, ίσως αν τα είχες εμβολιάσει να τα γλίτωνες....
Αν μπορείς πάρε τις κονσέρβες που σου είπα, μήπως και καταφέρεις και το ταΐσεις, είναι πολύ δυναμωτικές και κάνουν θαύματα... βέβαια θέλει και σωστή νοσηλεία...

Και εγώ έχω χάσει πολλά γατάκια, αλλά καθένα είναι μοναδικό και στεναχωριέμαι για το καθένα ξεχωριστά, δεν λέει κάτι αυτό.. ζωούλες είναι όλα.

aretha
Περιβόητο μέλος

Αν πρόκειται όντως για παλλευκοπενία, έχε υπόψη σου ότι είναι ένας ιός εξαιρετικά μεταδοτικός και πάρα πολύ ανθεκτικός, δυστυχώς. Θα πρέπει να απολυμάνεις πάρα πολύ σχολαστικά με διάλυμα χλωρίνης οτιδήποτε έχει έρθει σε επαφή με το άρρωστο γατάκι (σκεύη, σκεπάσματα, πατώματα, ακόμα και τα ρούχα σου και φυσικά τα χέρια σου) για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα να μολυνθούν κι άλλες γατούλες. Ο ιός αυτός μπορεί να παραμείνει ζωντανός και επικίνδυνος ακόμα και για πολλές μέρες εκτός οργανισμού.
βαλερι
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

βαλερι
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Λογικά με την συμπτωματολογία μπορεί ο γιατρός ή και ο καθένας αν τα γνωρίζει, να καταλάβει/ ή να υποψιαστεί νωρίς αν νοσεί ή όχι ένα γατάκι.

JohnDVM
Διάσημο μέλος

βαλερι
Νεοφερμένο μέλος

Τελικα το Λουκουμακι μου δεν τα καταφερε.Ευχαριστω για το ενδιαφερον σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

zef
Νεοφερμένο μέλος
( τι μπορει να εχει? ειναι φυσιολογικο για την γαστρεντεριτιδα αυτο? μηπως εχει αυτη την ΠΑνλευκοπενία?? και το κακο ειναι οτι εχω αλλη μια γατα 1 χρονου προσφατα στειρωμενη και υγειης.. και φοβαμε μη κολλισει και αυτη ..!!! επισης ξεχασα να πω οτι καμια φορα πριν κανει εμετο.. ακουγετε κατι σαν να τραγανιζει και ξεροκαταπινει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool