kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Ξύπνησα σήμερα πάω να χτενιστώ και βλέπω μια άσπρη τρίχα στην κορυφή του κεφαλιού μου. Κατευθείαν σκέφτομαι "α, του Νόμπου είναι" και πάω να την βγάλω. Καθώς πάω να την τραβήξω όμως δεν έβγαινε με τίποτα
! Μετά συνηδειτοποίησα ότι είναι δικιά μου
! Επειδή έψαξα στο Ιντερνετ και δεν βρήκα καμμιά πληροφορία γι'αυτο, μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται να βγάλει κάποιος μια άσπρη τρίχα έτσι στα καλά καθούμενα
; Είμαι 25 χρονών. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι εχθές τα μεσάνυχτα έπαιζα ένα τρομακτικό παιχνίδι στον υπολογιστή (για όσους ξέρουν silent hill 2) είχα βάλει και ακουστικά, και ξαφνικά στην ησυχία της νύχτας κάποιος πέταξε ένα δυναμιτάκι και το μπαμ ακούστηκε τόσο κοντά όσο και το φλας που έβγαλε, λες και το πετάξαν μέσα στο μπαλκόνι μου(είμαι στο πρώτο όροφο). Καλά περιττό να πω ότι η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη
!Την τρίχα την τράβηξα, αν και έχω ακούσει ότι άμα τραβήξεις άσπρη τρίχα θα σου ασπρίσουν όλα τα μαλλιά, δεν πιστεύω όμως στις δεισιδαιμονίες
Κάθε απάντηση είναι ευπρόσδεκτη
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω κατα ποσο συνδεεται με την τρομαρα που πηρες, και ξερω το παιχνιδι οποτε μιλαμε για μεγαλη τρομαρα....
καμμια φορα προκαλειται κι απο τις πολλες βαφες.. παντως δεν ειναι κατι ανησυχητικο.. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
η μαμα μου ελεγε οτι ηταν γουρι..
.με τα βαψιματα ομως δεν την βρησκω πια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ξέρω λοιπόν από πρώτο χέρι ότι από στεναχώρια αλλά και φόβο μπορούν ν'ασπρίσουν τα μαλλιά. Πολύ πιθανό, αν φοβήθηκες πολύ, να ασπρισε η τρίχα. Δε λες πάλι καλά που είναι μια τρίχα μόνο?

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οποτε, μην ανησυχεις, ολοι εχουν τετοιες!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Οπότε μην ανησυχείς, εκτός εάν δεν βάφεις τα μαλλιά σου και δε θέλεις να το κάνεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι την πρώτη άσπρη τρίχα την είδα στα 17 παραμονές πανελλήνιων εξετάσεων. Το άγχος βλέπεις! Στα 28 μετά από ένα πρόβλημα υγείας που είχα άσπρισε τούφα ολόκληρη μέσα σ'ένα βράδυ! Τελικά στα 30 μου, μετά την αρρώστια και το θάνατο του πατέρα μου το κακό παράγινε και άρχισα να τα βάφω....
Ξέρω λοιπόν από πρώτο χέρι ότι από στεναχώρια αλλά και φόβο μπορούν ν'ασπρίσουν τα μαλλιά. Πολύ πιθανό, αν φοβήθηκες πολύ, να ασπρισε η τρίχα. Δε λες πάλι καλά που είναι μια τρίχα μόνο?![]()
πω,πω πρωτη φορα το ακουω αυτο!!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
...!!!!!!!!τώρα, μετά απο τόσα χρόνια με τις βαφές, τα βάφω μόνη μου με Κορρε και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!!! και δεν μου στοιχίζει και μια περιουσία!!!!!!
απλά συμβαίνει γλυκιά μου!!!!!! έτσι απλά!!!!!!!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
! Αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι αγχωνομαι ευκολαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
! Ήταν και στην κορυφή του κεφαλιού μου! Έκανε μπαμ! Όντως δεν τα βάφω συχνά και τώρα να τα βάψω για μια άσπρη τρίχα... Την έβγαλα και ησύχασα
. Ήταν και πολύ χοντρή
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool