Άσπρη τρίχα επί κεφαλής

kittycat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους και όλες:) !
Ξύπνησα σήμερα πάω να χτενιστώ και βλέπω μια άσπρη τρίχα στην κορυφή του κεφαλιού μου. Κατευθείαν σκέφτομαι "α, του Νόμπου είναι" και πάω να την βγάλω. Καθώς πάω να την τραβήξω όμως δεν έβγαινε με τίποτα:blink: ! Μετά συνηδειτοποίησα ότι είναι δικιά μου:blink: ! Επειδή έψαξα στο Ιντερνετ και δεν βρήκα καμμιά πληροφορία γι'αυτο, μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται να βγάλει κάποιος μια άσπρη τρίχα έτσι στα καλά καθούμενα:hmm: ; Είμαι 25 χρονών.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι εχθές τα μεσάνυχτα έπαιζα ένα τρομακτικό παιχνίδι στον υπολογιστή (για όσους ξέρουν silent hill 2) είχα βάλει και ακουστικά, και ξαφνικά στην ησυχία της νύχτας κάποιος πέταξε ένα δυναμιτάκι και το μπαμ ακούστηκε τόσο κοντά όσο και το φλας που έβγαλε, λες και το πετάξαν μέσα στο μπαλκόνι μου(είμαι στο πρώτο όροφο). Καλά περιττό να πω ότι η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη:redface: !
Την τρίχα την τράβηξα, αν και έχω ακούσει ότι άμα τραβήξεις άσπρη τρίχα θα σου ασπρίσουν όλα τα μαλλιά, δεν πιστεύω όμως στις δεισιδαιμονίες:down: .
Κάθε απάντηση είναι ευπρόσδεκτη:) .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπρη τριχα ε? Λοιπον το μονο που ξερω να σου πω ειναι οτι πολλοι ανθρωποι βγαζουν ασπρες τριχες πολυ νωριτερα απο τους αλλους. Μια φιλη μου εχει ολοκληρη τουφα, κι εχω κι εγω αλλα ειναι ξανθο το φυσικο μου και δε φανηκε ποτε η διαφορα..εχει κ ενα καλο, βαφω τα μαλλια μου κοκκινα και στο σημειο που ειναι ασπρες τριχες το χρωμα 'πιθανει' ακριβως!! :lol: :lol: Δεν ξερω κατα ποσο συνδεεται με την τρομαρα που πηρες, και ξερω το παιχνιδι οποτε μιλαμε για μεγαλη τρομαρα....:cool: καμμια φορα προκαλειται κι απο τις πολλες βαφες.. παντως δεν ειναι κατι ανησυχητικο.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ειχα μια τριχα ασπρη πολλα χρονια απο μικρη... μια ομως!:confused: η μαμα μου ελεγε οτι ηταν γουρι..:blink: .με τα βαψιματα ομως δεν την βρησκω πια...:P

Εγώ πάλι την πρώτη άσπρη τρίχα την είδα στα 17 παραμονές πανελλήνιων εξετάσεων. Το άγχος βλέπεις! Στα 28 μετά από ένα πρόβλημα υγείας που είχα άσπρισε τούφα ολόκληρη μέσα σ'ένα βράδυ! Τελικά στα 30 μου, μετά την αρρώστια και το θάνατο του πατέρα μου το κακό παράγινε και άρχισα να τα βάφω....

Ξέρω λοιπόν από πρώτο χέρι ότι από στεναχώρια αλλά και φόβο μπορούν ν'ασπρίσουν τα μαλλιά. Πολύ πιθανό, αν φοβήθηκες πολύ, να ασπρισε η τρίχα. Δε λες πάλι καλά που είναι μια τρίχα μόνο?:happy:

Έχετε δίκιο. Άρα μάλλον απο την τρομάρα ήταν:D !

Και εγω 1-2 ασπρες τριχες, τις οποιες εντοπιζω ανα διαστηματα στα μαλλια μου.
Οποτε, μην ανησυχεις, ολοι εχουν τετοιες!:lol:

Όντως όπως είπε και η Ασπασία οι πρόωρες άσπρες τρίχες οφείλονται στο άγχος και στην στεναχώρια. Και του πατέρα μου λόγω μεγάλης στεναχώριας από πρόβλημα υγείας άρχισαν να ασπρίζουν τα μαλλιά του πριν τα 30! Σήμερα είναι όλα γκρι! Στις γυναίκες όμως δεν υπάρχει πρόβλημα αφού υπάρχουν και οι βαφές!;) Οπότε μην ανησυχείς, εκτός εάν δεν βάφεις τα μαλλιά σου και δε θέλεις να το κάνεις!

Εγω πλεον δεν ξερω τι χρωμα ειναι τα μαλλια μου:lol:

Εγώ πάλι την πρώτη άσπρη τρίχα την είδα στα 17 παραμονές πανελλήνιων εξετάσεων. Το άγχος βλέπεις! Στα 28 μετά από ένα πρόβλημα υγείας που είχα άσπρισε τούφα ολόκληρη μέσα σ'ένα βράδυ! Τελικά στα 30 μου, μετά την αρρώστια και το θάνατο του πατέρα μου το κακό παράγινε και άρχισα να τα βάφω....

Ξέρω λοιπόν από πρώτο χέρι ότι από στεναχώρια αλλά και φόβο μπορούν ν'ασπρίσουν τα μαλλιά. Πολύ πιθανό, αν φοβήθηκες πολύ, να ασπρισε η τρίχα. Δε λες πάλι καλά που είναι μια τρίχα μόνο?:happy:

πω,πω πρωτη φορα το ακουω αυτο!!

και εγω εχω μια αλλα οχι στα μαλια μια στα φριδια πολι αχνη που δε φενεται καθολου αλλα οταν τα εβγαλα την εβγαλα και αυτη καταλαθος

κορίτσια, ειναι και γονιδιακό .......εγώ όπως και η μητέρα μου, σε πολύ νορμάλ συνθήκες απο 22-23 χρονών έχω αρχίσει να βγάζω άσπρες τρίχες....στην αρχή ήταν οκ, αλλά μετα τα 27.....είχα γκριζάρει πολύ, ....ευτυχώς είχα μερακλού κομμώτρια και τα δοκιμάσαμε όλα πάνω στα μαλλια μου..:lol: ...!!!!!!!!
τώρα, μετά απο τόσα χρόνια με τις βαφές, τα βάφω μόνη μου με Κορρε και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!!! και δεν μου στοιχίζει και μια περιουσία!!!!!!:up:
απλά συμβαίνει γλυκιά μου!!!!!! έτσι απλά!!!!!!!

Αχ και εγω εχω κατι ασπρες τριχες και ειμαι μονο 21 :( ! Αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι αγχωνομαι ευκολα

Άρα ούτε και η ηλικία παίζει ρόλο! Πανικοβλήθηκα γιατί μου άσπρισε σε μια μέρα και το κουφό είναι ότι στην άκρη ήταν ακόμα μαύρη:blink: ! Ήταν και στην κορυφή του κεφαλιού μου! Έκανε μπαμ! Όντως δεν τα βάφω συχνά και τώρα να τα βάψω για μια άσπρη τρίχα... Την έβγαλα και ησύχασα:) . Ήταν και πολύ χοντρή:blink: !

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λένε ότι άμα βγάλεις μια άσπρη τρίχα, μετά βγαίνουν περισσότερες. Εγώ στα 39 μου έχω 5-6 άσπρες τρίχες μόνο, παρόλο που τις βγάζω τακτικά εδώ κ 2 χρόνια μόλις εμφανιστούν για να μη βάφω τα μαλλιά μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back