Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό που προέχει είναι να γίνει καλά η μικρή.
Οπότε δες πως θα πάει με τις βιταμίνες κι εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατι ειναι κ αυτο,καθως και το οτι εχει δυναμωσει ολοκληρο το ποδι της σημαντικα βλεπω..
αντε να δουμε...
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
την πηγα παλι απο το γιατρο σημερα..μιας και εκλεισε ενα μηνα απο το ατυχημα,+ οτι σημερα μπορεσα τελικα..
και τα νεα ηταν ευχαριστα,οτι τα εχει παει ηδη αρκετα καλα,και οτι το μονο που της εμεινε ειναι το νευρικο προβλημα στο δεξι πατουσακι,το οποιο ομως μονο ο χρονος θα το γιατρεψει.
ηδη σημερα το παταει κανονικα μονο,εστω κουτσαινωντας,αλλα δε το στραβοπαταει αναποδα...
μου ειπε οτι με τον καιρο θα δυναμωνει και θα στρωσει,συνεχιζω και τις βιταμινες που τις χρειαζεται και πιστευω θα τα παει μια χαρα.
σας ευχαριστω και ολους εσας για την βοηθεια και τη συμπαρασταση σας
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Συντομα περδικι της ευχομαι και σε ολους σας καλες γιορτες με υγεια!
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
χειμωνα κιολας!...
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

¨ηδη, όπως περιγράφεις, τα πηγαίνει καλύτερα κι αρχίζει και πατάει πιο καλά το πόδι της.

Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
η ''ασχημα χτυπημενη γατα με προβλημα στο ποδι'' συνεχιζει την ανναρωση της..τις ξαπλες δηλαδη μπροστα απο τη σομπα.
εχει αρχισει να γινεται παλι αγριμακι και να παιζει-σκαρφαλωνει-τρεχει παντου μεσα στο σπιτι..σε λογικα πλαισια παντα,οχι οπως παλια...
αλλα δειχνει οτι το ξεπερναει σιγα σιγα..
το μουδιασμα στο πισω ποδι παραμενει,αλλα πλεον το παταει κανονικα και δε το σερνει η να το παταει αναποδα.καλο αυτο.
επισης δε μπορει να ξηθει οπως παλια απο τη δεξια μερια,που δε σηκωνει τοσο ψηλα ακομη το ποδι της,και την ξυνω εγω και τρελενεται λεμε...
αυτα προς το παρον..και αναμενω για ακομα καλυτερες εξεληξεις
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
μια ακομη ενημερωση..
η ''ασχημα χτυπημενη γατα με προβλημα στο ποδι'' συνεχιζει την ανναρωση της..τις ξαπλες δηλαδη μπροστα απο τη σομπα.
εχει αρχισει να γινεται παλι αγριμακι και να παιζει-σκαρφαλωνει-τρεχει παντου μεσα στο σπιτι..σε λογικα πλαισια παντα,οχι οπως παλια...
αλλα δειχνει οτι το ξεπερναει σιγα σιγα..
το μουδιασμα στο πισω ποδι παραμενει,αλλα πλεον το παταει κανονικα και δε το σερνει η να το παταει αναποδα.καλο αυτο.
επισης δε μπορει να ξηθει οπως παλια απο τη δεξια μερια,που δε σηκωνει τοσο ψηλα ακομη το ποδι της,και την ξυνω εγω και τρελενεται λεμε...
αυτα προς το παρον..και αναμενω για ακομα καλυτερες εξεληξεις
'Αντε με το καλό

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Αφού πατάει κανονικά και το πόδι της κι επανέρχεται όσον αφορά θέματα συμπεριφοράς, συνηθειών κ.λπ. νομίζω ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν!

Όπως τα διάβασα είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά, έχει περάσει και ο καιρός βέβαια και το ξέρεις ήδη αυτό.
Η ικανότητα (αυτο)ίασης στις γάτες είναι πραγματικά εντυπωσιακή!
Έχω περάσει κάτι παρόμοιο με το γατούλη μου, είχε πέσει από τον πέμπτο (πολύ άγνωστο το πως...), είχε σπάσει/βγάλει τον ώμο του, είχε στραβώσει το σαγόνι του, είχε χτυπήσει το ματάκι του, είχε κι αυτός κάτι σαν μπογιά πάνω του.. Όταν τον βρήκα νόμιζα ότι πεθαίνει. Χωρις να στα πολυλογήσω, ούτε εμείς κάναμε χειρουργείο μια ακτινογραφία μετά από μέρες όμως γιατί πονούσε πολύ για να κάτσει από εκείνη την πλευρα, και αφού έμεινε 3 μέρες στο γιατρό τον κρατήσαμε σπίτι σε ακινησία όπως τη γατούλα σου. Τέλος πάντων μετά από 1 - 1,5 μήνα χωροπήδαγε σαν το κατσίκι πάλι, τα κόκκαλα έθρψαν μόνα τους, βρήκαν όλα το δρόμο τους! Ενημερωτικά, η ακτινογραφίες, κάτι ενέσεις και η "νοσηλεία" κόστισε 90 ευρώ.
-Δυσκοιλιότητα = φυσιολογικότατη, και απο το σοκ, και από την ακινησία, καθώς επίσης μπορεί να έχουν "κουνηθεί" λίγο τα πράγματα εκεί μέσα. Μπορεί να ακούγεται τρομαχτικό, αλλά να σου το πω ωμά, και συγνώμη γι` αυτό, αφου δεν πέθανε τις πρώτες μέρες θα είναι μια χαρά!
Το μόνο που θα σου έλεγα είναι από τη στιγμή που είχε σπασίματα να προσέξεις λίγο ακόμα το θέμα της ακινησίας. Δηλαδή από ότι μου εξηγούσε ο γιατρός, προφανώς δεν πειράζει ούτε να σκαρφαλώνει, ούτε να περπατάει το γατί όταν είναι ελεγχόμενο, απλά το ρίσκο να στραβοπατήσει ή να βάλει λίγη παραπάνω δύναμη στην προσγείωση είναι μεγάλο... Και ξέρω ότι είναι χάααααλια να περιορίζεις το πουρπούρι σου κι αυτό να διαμαρτύρεται άλλα.. αλλά!
Οπότε ίσως όταν δεν είσαι εκεί να το περιορίζεις κάπου όπου δεν έχει πράγματα/έπιπλα σε διαφορετικά ύψη... Γιατί μπορεί να φαίνεται ήσυχη αλλά κάποια στιγμή θα της την βαρέσει και θα θέλει να κάνει αυτά που έκανε και πριν...
Εγώ τον πρώτο καιρό σαν πατέντα για να μπορεί να κάνει και μια στροφή είχα πάρει ένα μεγάλο καφάσι και τον είχα "παγιδεύσει" εκεί μέσα, τουλάχιστον όταν έφευγα από το σπίτι.
Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λιγάκι...
Γρήγορα περαστικά σας

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοειται την προσεχω ακομα οσο γινεται και δε την αφηνω να κανει τις ταρζανιες που εκανε παλια...
με τον καιρο δειχνει αν βελτιωνεται,και πλεον εκτος απο μουγκη θα ειναι και κουτση..αλλα τουλαχιστον θα τη χαιρομαστε,αφου απεφυγε το χειροτερο...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
χρονια πολλα σε ολους και καλες γιορτες με τα γατια σας!
Άντε να τα πάθει όλα τώρα και από το `13 μόνο πρπρρ και χαρές!
Χρόνια πολλά!
Αμάν βρε παιδί μου!! Το `χουνε ματιάσει αυτό το γατί!!
Άντε να τα πάθει όλα τώρα και από το `13 μόνο πρπρρ και χαρές!
Χρόνια πολλά!
Έτσι έτσι.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να είναι όλα μέλι στη ζωή της από εδώ και πέρα και να μην ξαναπεράσει ποτέ θέμα υγείας!! Χρόνια Πολλά και από εμάς!!
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδη ακομα δε μπορει να ελεγξει τελειως το πισω δεξι της ποδι,αν και το παταει κανονικα πλεον,στο ξυσιμο αντιμετωπιζει μια δυσκολια,ε και τη λυπαμαι την κακομοιρα και την ξυνω εγω και τρελενεται-σεληνιαζεται-κανει σαν παλαβη...
παρατηρησα ομως,οτι κατω απο τη γουνα της,στο λαιμο ειδικοτερα,εχει κατι σαν γρομπαλακια ,να τα πω,σε 4-5 σημεια η κατι τετοιο,που την φαγουριζουν πολυ και εκει θελει να την ξυνω,οπου ξυνοταν μονη της δλδ αλλα τωρα δε μπορει..γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι και πως φευγουν?
η δεν ειναι τπτ ανησυχιτικο?
αυτα!

δηλαδή πως είναι ακριβώς;
Γιατί θα μπορούσε να είναι πιθανές πληγές που τις είχε κάνει εκείνος ο γάτος, θα μπορούσε να είναι και τσίμπημα από έντομο ή κάτι παρόμοιο..
Εγώ θα την πήγαινα γιατρό.. ή έστω κάνε του ένα τηλ... με τέτοιο ιστορικό η γατούλα θα μπορούσε να έχει ό,τι πιο κουλό!
Αλλά ας σου απαντήσει και κανένας άλλος πιο έμπειρος..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool