Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αναρωτιέμαι αν ο κτηνίατρός σου Μήτσο σε χρεώνει για ΚΑΘΕ σου επίσκεψη. Δηλαδή, είτε κάνει κάτι, είτε απλά δει το γατί και σου δώσει μια συμβουλή, παίρνει τα ίδια χρήματα;
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
οποτε,απο κει της ψωνιζω πλεον και μονο σ αυτον απευθυνομαι για το οτιδηποτε.να ναι καλα ο ανθρωπος.
ελπιζω αυριο μεθαυριο το πολυ να πεταχτω παλι μια να μου φυγει το αγχος.το παλιοκρουασαν που δε μ αφηνει σε ησυχια!
κατα τ αλλα,αν ειναι να ταλαιπωρειται,ας ειναι για τετοια πταισματα...αφου αποφυγαμε τα χειροτερα.
αν και μολις το ξεπερασει κ αυτο,δε πιστευω να ξαναπαρουσιασει τπτ αλλο και θα χαιρει ακρας υγειας/!

Να `ναι καλά λοιπόν και ο κτηνίατρος, και το κρουασανάκι σου!! (νομίζω θα της μείνει στο τέλος αυτό το όνομα...)
Περιμένουμε νέα!
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
το απογευμα μαλλον θα γραφτει και ο επιλογος ολης αυτης της ιστοριας..δυστυχως..περιμενω απλα τι θα δειξει και η τελευταια επισκεψη στον κτηνιατρο για το τυπικο και μονο της υποθεσης..
θα σκασω απο τη στεναχωρια μου και δε μπορω να το πιστεψω πως ηρθαν ετσι τα πραγματα τοσο ξαφνικα....ουτε σε ενα μηνα ρε γμτ.
δ ξερω τι να πω και τι να κανω και αν θα ξαναγραψω στο φορουμ και αν θα ξαναβρω το κουραγιο να ξανακανω το οτιδηποτε που εχει σχεση με αυτη..
και στη χειροτερη χρονικη στιγμη ρε γμτ..κομματια μ εκανε..χειροτερα δεν γιονοταν..και εχω χασει καθε ελπιδα πλεον..απλα θελω να της δωσω και μια τελευτια ευκαιρια σημερα μπας και..
βνα σται καλα κ εσεις και τα γατια σας και ολοι οσι ασχοληθικαν με την περιπτωση μας,σας ευχαριστω
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Γιατι τι εγινε;το γραφω εδω,αλλα δεν εχει και τοση σημασια το που θα το γραψω πλεον
το απογευμα μαλλον θα γραφτει και ο επιλογος ολης αυτης της ιστοριας..δυστυχως..περιμενω απλα τι θα δειξει και η τελευταια επισκεψη στον κτηνιατρο για το τυπικο και μονο της υποθεσης..
θα σκασω απο τη στεναχωρια μου και δε μπορω να το πιστεψω πως ηρθαν ετσι τα πραγματα τοσο ξαφνικα....ουτε σε ενα μηνα ρε γμτ.
δ ξερω τι να πω και τι να κανω και αν θα ξαναγραψω στο φορουμ και αν θα ξαναβρω το κουραγιο να ξανακανω το οτιδηποτε που εχει σχεση με αυτη..
και στη χειροτερη χρονικη στιγμη ρε γμτ..κομματια μ εκανε..χειροτερα δεν γιονοταν..και εχω χασει καθε ελπιδα πλεον..απλα θελω να της δωσω και μια τελευτια ευκαιρια σημερα μπας και..
βνα σται καλα κ εσεις και τα γατια σας και ολοι οσι ασχοληθικαν με την περιπτωση μας,σας ευχαριστω

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
με τη συριγγα της δινω αλεσμενη κονσερβα με το ζορι.
κτηνιατρειο βρηκα με το ζορι ανοιχτο σημερα να τη δεχτει το απογευμα,λογω αυγουστου στην ελλαδα καταλαβαινετε..ουτε κινητα σηκωνανε ουτε σταθερα ουτε τπτ...
και οσο σκεφτομαι οτι βασανιζεται με πιανει απελπισια ρε γμτ...
πολυ κριμα.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αναθεμα τις αργιες και τις εποχες αδειων και μαζι και την επαρχια που δεν βρισκεις τιποτα οταν το χρειαζεσαι.
Σου ειπαν δηλαδη πως φταιει εκεινο το ατυχημα γι' αυτο που επαθε τωρα;
Τι να σου πω βρε παιδι μου, δεν υπαρχουν λογια μετα απο τοσα που τραβηξατε κι εσυ κι εκεινη να τελειωσει ετσι η ζωουλα της. Καλο κουραγιο φιλε μου, τιποτα αλλο.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
τις τελευταιες βδομαδες λογο οτι ελειποα κ εγω αθηνα,μου ειπαν οτι ειχε να ενεργηθει 3-4 μερες και δεν ειχε πολυ ορεξη για φαγητο,και την πηγαν στο γιατρο ο πατερας μου με την αδερφη μου,οπου και ανακουφηστικε και καπως πηρε τα πανω της για 2 μερες αλλα συνεχισε να μη τρωει,και ξαφνικα εμφανηστικε στην κοιλιτσα της ενας ογκος σε μεγεθος αυγου,μετα απο 2 μερες την ξαναπανε στο γιατρο και εχει γινει ο ογκος σα λεμονι,ενω αυτη δεν ετρωγε και τπτ περα απο μια συριγγα αλεσμενη τροφη.με το ζορι περπατουσε,ειχε ακραταεια και κρυβοταν.ερχομαι να την παρω αθηνα,μιοας και μολις εκλεισα σπιτι και τη βρισκω σε αυτη την κατασταση με πιανει ενα ψυχοπλακωμα και ταραχη και παλευω απο προχθες να βρω γιατρο που βρηκα εντελως τυχαια σημερα τελικα,που να εχει και την υποδομη να τη δεχτει.
επισης η λεκανη της λογω ατυχηματος κολλησε στραβα,αναμενονμενο,δημιουργωντας ομως σε ενα σημειο ενα οστεινο ογκο που διαταρασε εκει στην κοιλια της τα πραγματα.αυτα γενικα οσα μπορεσα να συγκρατησω απο το γιατρο που μου ελεγε μεσασ τση συγχηση μου.
χειροετρα δεν γιονοταν..και περιμενα πως και πως να ερθει η μερα που θα την ανεβαζα αθηνα.με διελυσε πραγματικα αυτο το σκηνικο!
τουλαχιστον εσεις με καταλαβαινεται και ειπα να το γραψω κ εδω.δε μπορω να βλεπω ουτε φωτογραφια της ουτε τα παιχνιδια της και τα πραγματακια της και αυτη να καθεται ξαπλωμενη με τα ματακια της θλιμενα και να με κοιταει...
σηκωνεται με τα 1000 ζορια να ερθει να τριφτει στα ποδια μου η κακομοιρα και τεντωνει ακομα το λαιμο της για χαδια.δραμα η κατασταση.μη το περασει αλλος ανθρωπος αυτο το πραγμα πραγματικα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σφιξε την καρδια σου και κανε για εκεινην που ειναι τοσο σημαντικη για σενα οτι πρεπει, δωσε της ενα μεγαλο φιλι και απο μενα και να ξερεις πως οσο υπαρχεις εσυ, θα υπαρχει κι εκεινη μεσα στην καρδια σου.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
ηταν το πρωτο πραγμα που υπολογιζα στο νεο μου ξεκινημα και μου δινε χαρα.περινμενα πως και πως τη μερα που θα την ξαναεβλεπα και μεσα σ ενα μηνα ερχονται τα πανω κατω...
και φενεται τοσο γαληνια..οπου και να γυρισω θα ναι αυτη,μεχρι τη λιστα εχω με τα πραγματα που θα χρειαζοταν στο νεο της σπιτι,μεχρι τη γωνια της ειχα βρει και τωρα θα γυρναω μετα τη δουλεια σ ενα ψυχρο σπιτι...ειναι και η εποχη που ειμαι τερμα πιεσμενος οσο δεν παει με αυτες τις αλλαγες και πολυ τρεξιμο και αγχος,και ηρθε κ αυτο τωρα και παμε κατα διαολου...
τι να σας λεω τωρα...
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
στη χειροτερη περιοδο της ζωης μου ειχα μονο αυτη και την κοπελα μου στηριγμακαι οσο σκεφτομαι οτι μπορει να χρειαστει να την χαιρετησουμε για παντα...
αντε να παει 5 η ωρα ρε γμτ..φενεται να ποναει η κακομοιρα...δε θελω τπτ αλλο,μονο το καλυτερο γι αυτην.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
bessy σ ευχαριστω και παλι γιατι διαβαζωντας το θεμα μου απο την αρχη εισαι απο τις πρωτες που ασχοληθικες και εδειξες ενδιαφερον απο την πρωτη στιγμη.
με διελυσε ψυχολογικα αυτη η δοκιμασια
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool