Άσχημη συμπεριφορά σε pet shop

ANNA KATΣΑΡΟΥ

Διάσημο μέλος

Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
Πριν λίγες μέρες πήγα να αγοράσω κροκέτες για τα γατόνια και τους πήρα συγκεκριμένα της Royal pure felline που παίρνουμε συχνά.Γυρνώντας στο σπίτι διαβάζω τη συσκευασία και είχαν λήξει πριν μια εβδομάδα.:mad::mad:Την παίρνω τηλ.και της το λέω και μου απαντά ότι αν τις άνοιξα δεν μπορεί να μου τις αλλάξει λες και εγώ έφταιγα που είχαν λήξει..Εν τω μεταξύ όλη η σειρά που είχε ήταν όλες ληγμένες και τις πουλούσε κανονικότατα..Έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό;:mad::mad::mad::mad:13 ευρώ το 1,5 κιλό πλήρωσα δεν ήταν τζάμπα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τσου!!!δεν γινεται, μπορεις ανετα να τον καταγγειλεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με τιποτα................εδω...εχουν αλλαξει γιαουρτια ανοιγμενα!!!!!!!!!!!! και εχουν και πολυ θρασος.....να τους κανεις καταγγελια...η να πας και να τους πεις οτι αν δεν στην αλλαξουν θα τους καταγγειλεις στην ενωση καταναλοτων...οοριστε μας.....παιδια...εγω δεν παιρνω τιποτα απο τα πετ..τους θεωρω απαραδεκτους...μια φορα μπηκα μεσα( προσφατα κιολας) και φρικαρα απο τα ζωακια μεσα στα κλουβια....μα...δεν πιανεται η ψυχη σας οταν τα βλεπεται???? γιατι να τους υποστηριζουμε ψωνιζοντας απο εκει????????

κανε καταγγελια αννα...αν κ πιστευω κ να κανεις καταγγελια θα τις ανοιξουν κ θα τις πουλανε σαν χυμα μετα, οι ηλιθιοι...:(

με τιποτα................εδω...εχουν αλλαξει γιαουρτια ανοιγμενα!!!!!!!!!!!! και εχουν και πολυ θρασος.....να τους κανεις καταγγελια...η να πας και να τους πεις οτι αν δεν στην αλλαξουν θα τους καταγγειλεις στην ενωση καταναλοτων...οοριστε μας.....παιδια...εγω δεν παιρνω τιποτα απο τα πετ..τους θεωρω απαραδεκτους...μια φορα μπηκα μεσα( προσφατα κιολας) και φρικαρα απο τα ζωακια μεσα στα κλουβια....μα...δεν πιανεται η ψυχη σας οταν τα βλεπεται???? γιατι να τους υποστηριζουμε ψωνιζοντας απο εκει????????
εγω εχω ακριβως απο κατω ενα πετσοπ με γατακια και σκυλακια σε κλουβια σε αθλιες συνθηκες, στην αναγκη αγορασα κατι απο εκει, αλλα πριν φυγω της την ειπα ασχημα που δεν ειχαν καν νερο!!!..πλεον αγοραζω απο πετσοπς που δεν πουλανε ζωα..

Ληγμενες τροφες ΚΑΙ προκλητικη συμπεριφορα???Μωρε την τραβαει την καταγγελια το πετσι τους...:|:mad:

εγω εχω ακριβως απο κατω ενα πετσοπ με γατακια και σκυλακια σε κλουβια σε αθλιες συνθηκες, στην αναγκη αγορασα κατι απο εκει, αλλα πριν φυγω της την ειπα ασχημα που δεν ειχαν καν νερο!!!..πλεον αγοραζω απο πετσοπς που δεν πουλανε ζωα..

μπραβο σου...ενταξει....μπορει να ετυχε καποια στιγμη και να μην ειχες κατι και να ψωνισες....αλλα πιστευω οτι ολοι πρεπει να τους μπουκοταρουμε,οπως τα γουναραδικα......πρεπει να παρουμε την κατασταση στα χερια μας...:D:D:D:D:D

μαα

τι καταγγελιες και μπαρμπουτσαλα μηνηση να τους κανεις ακου εκει ληγμενα

Αυτή η ηλίθια δεν πουλάει ζώα (δεν έχω δεί παρά μονο ενυδρεία) αλλά ήταν η τελευταία φορά που με είδε..θα παίρνω orijen από δω και πέρα..(ήταν η μοναδική αντιπρόσωπος της royal εδώ)και δεν είχα που αλλού να πάω.:mad::mad:

κανε καταγγελια αννα...αν κ πιστευω κ να κανεις καταγγελια θα τις ανοιξουν κ θα τις πουλανε σαν χυμα μετα, οι ηλιθιοι...:(
θα τις πουλάει κανονικά θες να πεις...ποιός θα κοιτάξει την ημερομηνία...:mad::mad:

για μενα μην τους αφησεις ετσι...κανε καταγγελια τηλεφωνικη στο ινκα η οπου αλλου χρειαζεται...δε μπορουν να μενουν για παντα ατιμωρητοι:mad:

θα τις πουλάει κανονικά θες να πεις...ποιός θα κοιτάξει την ημερομηνία...:mad::mad:

ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!.παιδια....δεν μπορειτε να φανταστητε....παντα,και σε ολα κοιταω την ημερ. ληξης.....οταν ψωνιζα απο λιντλ ειχα βρει ληγμενη....χλωρινη!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:...ποιος κοιταει ημερομ.ληξης στη χλωρινι???????? εγω.........:lol::lol::lol:

το μονο που αγορασα απο κει ειναι την γατοφορο επειδη ειδα οτι ειχε αυτη που ηθελα..αν και εχει τα περισσοτερα πραγματα που θελω, πλεον περνω το λεωφοριο και παω σε αλλο, δεν θελω να την βλεπω καν μπροστα μου:mad: στο αλλο πετσοπ ειναι πολυ καλοι ανθρωποι, πραγματικοι φιλόζωοι, ενα ζευγαρι το εχει νεαρων, φερνουν τα παντα, εχουν σκυλακι δικο τους εκει μονο, γνωρισα και την μαμα του παιδιου, ευγενεστατη με 3 γατες στο σπιτι, ενθουσιαστηκα! :D

ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!.παιδια....δεν μπορειτε να φανταστητε....παντα,και σε ολα κοιταω την ημερ. ληξης.....οταν ψωνιζα απο λιντλ ειχα βρει ληγμενη....χλωρινη!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:...ποιος κοιταει ημερομ.ληξης στη χλωρινι???????? εγω.........:lol::lol::lol:
Εγώ λόγω παρορμητισμού (το ζώδιο φταίει) μες την γρηγοράδα μου, μου ξεφεύγει και το θυμάμαι εκ των υστέρων..:lol::lol::lol:

το μονο που αγορασα απο κει ειναι την γατοφορο επειδη ειδα οτι ειχε αυτη που ηθελα..αν και εχει τα περισσοτερα πραγματα που θελω, πλεον περνω το λεωφοριο και παω σε αλλο, δεν θελω να την βλεπω καν μπροστα μου:mad: στο αλλο πετσοπ ειναι πολυ καλοι ανθρωποι, πραγματικοι φιλόζωοι, ενα ζευγαρι το εχει νεαρων, φερνουν τα παντα, εχουν σκυλακι δικο τους εκει μονο, γνωρισα και την μαμα του παιδιου, ευγενεστατη με 3 γατες στο σπιτι, ενθουσιαστηκα! :D

μπραβο!!!!!!!! δεν αξιζει λοιπον να επιβραβευουμε τους σωστους απο τους μακακες???? αυτο ακριβως εννοω..:D:D:D..απλα,αν σε διευκολινει...να τα παιρνεις μαζεμενα...για να μην πηγαινοερχεσαι...:D:D:D

Ξέρετε τι θα κάνω; Θα πάω αύριο δήθεν αδιάφορα και θα κοιτάξω αν υπάρχουν ακόμα τα ληγμένα στα ράφια..(που θα ναι σίγουρα)και η καταγγελία θα έρθει χωρίς να το περιμένει...:mad::mad::mad:

Ξέρετε τι θα κάνω; Θα πάω αύριο δήθεν αδιάφορα και θα κοιτάξω αν υπάρχουν ακόμα τα ληγμένα στα ράφια..(που θα ναι σίγουρα)και η καταγγελία θα έρθει χωρίς να το περιμένει...:mad::mad::mad:

yes...yes..yes!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

σωστηη σε βρισκωωω:up::up::up:

Βρε Άννα είναι από αυτό που ψωνίσαμε μαζί? Πάω να δω γιατί ακόμα τρώνε αυτή την τροφή:blink:

Ελα εσύ εδώ και θα σε γράψω εγώ στο ΚΕ.Π.ΚΑ!;)
Καλά και την ...χλωρίνη! Γειά σου βρε Πούπι!;):up:

Μπράβο Άννα!!! :up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back