ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Την παίρνω τηλ.και της το λέω και μου απαντά ότι αν τις άνοιξα δεν μπορεί να μου τις αλλάξει λες και εγώ έφταιγα που είχαν λήξει..Εν τω μεταξύ όλη η σειρά που είχε ήταν όλες ληγμένες και τις πουλούσε κανονικότατα..Έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό;

13 ευρώ το 1,5 κιλό πλήρωσα δεν ήταν τζάμπα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εγω εχω ακριβως απο κατω ενα πετσοπ με γατακια και σκυλακια σε κλουβια σε αθλιες συνθηκες, στην αναγκη αγορασα κατι απο εκει, αλλα πριν φυγω της την ειπα ασχημα που δεν ειχαν καν νερο!!!..πλεον αγοραζω απο πετσοπς που δεν πουλανε ζωα..με τιποτα................εδω...εχουν αλλαξει γιαουρτια ανοιγμενα!!!!!!!!!!!! και εχουν και πολυ θρασος.....να τους κανεις καταγγελια...η να πας και να τους πεις οτι αν δεν στην αλλαξουν θα τους καταγγειλεις στην ενωση καταναλοτων...οοριστε μας.....παιδια...εγω δεν παιρνω τιποτα απο τα πετ..τους θεωρω απαραδεκτους...μια φορα μπηκα μεσα( προσφατα κιολας) και φρικαρα απο τα ζωακια μεσα στα κλουβια....μα...δεν πιανεται η ψυχη σας οταν τα βλεπεται???? γιατι να τους υποστηριζουμε ψωνιζοντας απο εκει????????
marzep
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω εχω ακριβως απο κατω ενα πετσοπ με γατακια και σκυλακια σε κλουβια σε αθλιες συνθηκες, στην αναγκη αγορασα κατι απο εκει, αλλα πριν φυγω της την ειπα ασχημα που δεν ειχαν καν νερο!!!..πλεον αγοραζω απο πετσοπς που δεν πουλανε ζωα..
μπραβο σου...ενταξει....μπορει να ετυχε καποια στιγμη και να μην ειχες κατι και να ψωνισες....αλλα πιστευω οτι ολοι πρεπει να τους μπουκοταρουμε,οπως τα γουναραδικα......πρεπει να παρουμε την κατασταση στα χερια μας...

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
τι καταγγελιες και μπαρμπουτσαλα μηνηση να τους κανεις ακου εκει ληγμενα
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
θα τις πουλάει κανονικά θες να πεις...ποιός θα κοιτάξει την ημερομηνία...κανε καταγγελια αννα...αν κ πιστευω κ να κανεις καταγγελια θα τις ανοιξουν κ θα τις πουλανε σαν χυμα μετα, οι ηλιθιοι...![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
θα τις πουλάει κανονικά θες να πεις...ποιός θα κοιτάξει την ημερομηνία...![]()
ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!.παιδια....δεν μπορειτε να φανταστητε....παντα,και σε ολα κοιταω την ημερ. ληξης.....οταν ψωνιζα απο λιντλ ειχα βρει ληγμενη....χλωρινη!!!!!!!!!!

...ποιος κοιταει ημερομ.ληξης στη χλωρινι???????? εγω.........

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
στο αλλο πετσοπ ειναι πολυ καλοι ανθρωποι, πραγματικοι φιλόζωοι, ενα ζευγαρι το εχει νεαρων, φερνουν τα παντα, εχουν σκυλακι δικο τους εκει μονο, γνωρισα και την μαμα του παιδιου, ευγενεστατη με 3 γατες στο σπιτι, ενθουσιαστηκα! 
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εγώ λόγω παρορμητισμού (το ζώδιο φταίει) μες την γρηγοράδα μου, μου ξεφεύγει και το θυμάμαι εκ των υστέρων..ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!.παιδια....δεν μπορειτε να φανταστητε....παντα,και σε ολα κοιταω την ημερ. ληξης.....οταν ψωνιζα απο λιντλ ειχα βρει ληγμενη....χλωρινη!!!!!!!!!!...ποιος κοιταει ημερομ.ληξης στη χλωρινι???????? εγω.........
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το μονο που αγορασα απο κει ειναι την γατοφορο επειδη ειδα οτι ειχε αυτη που ηθελα..αν και εχει τα περισσοτερα πραγματα που θελω, πλεον περνω το λεωφοριο και παω σε αλλο, δεν θελω να την βλεπω καν μπροστα μουστο αλλο πετσοπ ειναι πολυ καλοι ανθρωποι, πραγματικοι φιλόζωοι, ενα ζευγαρι το εχει νεαρων, φερνουν τα παντα, εχουν σκυλακι δικο τους εκει μονο, γνωρισα και την μαμα του παιδιου, ευγενεστατη με 3 γατες στο σπιτι, ενθουσιαστηκα!
![]()
μπραβο!!!!!!!! δεν αξιζει λοιπον να επιβραβευουμε τους σωστους απο τους μακακες???? αυτο ακριβως εννοω..

..απλα,αν σε διευκολινει...να τα παιρνεις μαζεμενα...για να μην πηγαινοερχεσαι...

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ξέρετε τι θα κάνω; Θα πάω αύριο δήθεν αδιάφορα και θα κοιτάξω αν υπάρχουν ακόμα τα ληγμένα στα ράφια..(που θα ναι σίγουρα)και η καταγγελία θα έρθει χωρίς να το περιμένει...![]()
yes...yes..yes!!!!!!!!!!!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σωστηη σε βρισκωωωΞέρετε τι θα κάνω; Θα πάω αύριο δήθεν αδιάφορα και θα κοιτάξω αν υπάρχουν ακόμα τα ληγμένα στα ράφια..(που θα ναι σίγουρα)και η καταγγελία θα έρθει χωρίς να το περιμένει...![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!.παιδια....δεν μπορειτε να φανταστητε....παντα,και σε ολα κοιταω την ημερ. ληξης.....οταν ψωνιζα απο λιντλ ειχα βρει ληγμενη....χλωρινη!!!!!!!!!!...ποιος κοιταει ημερομ.ληξης στη χλωρινι???????? εγω.........
![]()
Ελα εσύ εδώ και θα σε γράψω εγώ στο ΚΕ.Π.ΚΑ!

Καλά και την ...χλωρίνη! Γειά σου βρε Πούπι!

Ξέρετε τι θα κάνω; Θα πάω αύριο δήθεν αδιάφορα και θα κοιτάξω αν υπάρχουν ακόμα τα ληγμένα στα ράφια..(που θα ναι σίγουρα)και η καταγγελία θα έρθει χωρίς να το περιμένει...![]()
Μπράβο Άννα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool