Άχχ! Βοήθεια... Αδέσποτο γατάκι κόκαλο!

Το περιστατικο ειναι αληθινο παιδια απλως στη μηλο ο κτηνιατρος χρησιμοποιει το κεντρο υγειας για ακτινογραφιες:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ορθογραφία ορθογραφία πάντως. Η ηλικία πιο προσιτή αυτή την φορά. Φαντασία περιορισμένη επαναλαμβάνεται.

Όχι ρε, στην αρχή ήταν κάπως πιο προσεκτική. Μετά επέστρεψε στον ανορθόγραφο εαυτό της....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα που εφαγε μπαν, δεν ταιριαζει το στιχακι με το μπαν? :lol::lol::lol:

τωρα που εφαγε μπαν, δεν ταιριαζει το στιχακι με το μπαν? :lol::lol::lol:

Έγινε άρση του μπαν.

Ήθελα να τα γράψω σε χωριστό θέμα, αλλά, αφού μου δίνεται η ευκαιρία, θα ξαναζητήσω για πολλοστή φορά να μην ειρωνεύεστε τους άλλους. Αν υποψιάζεστε ότι κάποιος σπάει πλάκα, μην απαντάτε και κάντε αναφορά, ώστε να ελέγξουμε τα στοιχεία του. (Παρεμπιπτόντως, όλες οι νέες εγγραφές ελέγχονται, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να ξαναγραφτεί το γνωστό τρολ.)

Και νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι ότι είναι προτιμότερο να αλωνίσει λίγο κάποιος που σπάει πλάκα, παρά να φερόμαστε με αγένεια σε ένα έντιμο μέλος, επειδή κάποια απ' αυτά που γράφει μας φαίνονται λίγο περίεργα (ασχέτως αν είναι ή όχι στην πραγματικότητα - δείτε το μήνυμα του John πιο πάνω).

α οκ ρουλα δεν το ηξερα οτι εγινε αρση. :)

Εγώ απο την αρχή έχω ξεκαθαρήσει την θέση μου. Ποτέ δεν είπα ψέματα. Αν νομίζετε οτι πρέπει να το συνεχίσετε αυτο, εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα.

koyklina μου κανείς δεν λέει ότι έχει πει ψέματα άλλωστε έχεις ανοίξει κ άλλα θεματακια που φαίνεται ότι δεν έχεις καμία σχέση με το άτομο αυτό που αναφέρθηκε πριν. :)
welcome_17a.gif

Sli8erin ο γατος/γατα σου είναι πάρα πολύ όμορφος/όμορφη. Έχει πολύ ωραία ματάκια. Πώς τον λες;;;;

Sli8erin ο γατος/γατα σου είναι πάρα πολύ όμορφος/όμορφη. Έχει πολύ ωραία ματάκια. Πώς τον λες;;;;
O αρσενικός με τα μπλε μάτια είναι ο Μπατ κ η θηλυκή με τα πράσινα είναι η Καντυ. Σ' ευχαριστούμε πολύ Kouklina για τα καλά σου λόγια:redface: μπορείς να μας βρεις κ στο Περσιας maniacs για να συζητήσουμε για τα περσικά;)

παω για ακτινογραφια. Το απογευμα θα παω κτηνιατρο

Μόλις γυρίσαμε απο το Κεντρο Υγείας. Του βγάλαμε ακτινογραφια και τωρα περιμενω να ερθει το απογευμα να παμε το χαρτι στον γιατρο. Νεοτερα νεα το βραδακι!;)

Mακαρι να παρεις καλα νεα απο την κτηνιατρο:)

Σε ευχαριστω, απο οτι είπαν οι ιατροί μαλλον δεν ειναι διαφραγματοκηλη.! Αλλα κάτι εχει κολλήσει στο εντερακι του. :hmm:

πάντως είναι κουκλακι το γατάκι σου!!! καλά νέα σου εύχομαι κ εγώ!!

συγγνωμη το γατακι σου υποτιθεται πως ειναι καφετι αυτο στη φοτο ειναι μπλε!!!:blink::blink::blink: θα μας τρελλανεις?? δεν καθοτανε να το βγαλεις φωτογραφια και τελικα το εβγαλες και σε ποζα παιζω κρυφτουλι???:blink::blink:

πρωτον ο γατος μου ειναι καφε και αυτο ειναι γκρι. δευτερον το γατακι σε αυτη τη φωτο ειναι αναμεσα στις γριλιες απο το πορτακι μας. ελπιζω να σου λυθικαν οι αποριες!

Φιλικα, Κυριακη!

ο γάτος της ο μεγάλος είπε το κορίτσι, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς συμπεριφέρεστε σε ένα δωδεκάχρονο παιδί, ελάτε λιγο στην θέση του και μετά πείτε όλες τις ειρωνίες σας. δεν μπορώ να διανοηθώ πως νομίζετε ότι μιλάτε με ένα ενήλικα άνθρωπο. εγώ αν ήμουν μαμά της και μιλούσαν έτσι στην κόρη μου θα τα έπαιρνα πολύ ασχημα. κανείς δεν γεννήθηκε με τις γνώσεις, τώρα μαθαίνει το παιδί
φιλικά πάντα

αν ημουνα η μαμα του απλα θα προσεχα που εμπαινε και τι εγραφε!φυσικα και δεν ειναι κακο που προσπαθει να μαθει!!δεν γεννηθηκαμε κι εμεις να ξερουμε..μαθαμε!!αλλα αν διαβασεις σχολια και θεματα που γραφει θα καταλαβεις!;)

φιλικα!

έχω διαβάσει τα πάντα που έγραψε, δεν ξέρει γιαυτό μπήκε εδώ για να μάθει. οι ειρωνίες σε ένα παιδί δεν έχουν δικαιολογίες. και μπορεί ούτε η μαμά του να ξέρει απο γάτες, όπως κι εγώ πρώτα έμαθα και μετά ενημέρωσα τους δικούς μου. να είμαστε φιλόζωοι αλλα πάνω απόλα καλοί άνθρωποι ειδικά με παιδια
p.s δεν στο λέω προσωπικά, πολλοί έκαναν "επίθεση" στην μικρή.

Μπορει να ειμαι μικρη και να μην εχω (οπως και παραδεχομαι) μαθει τα παντα αλλα τουλαχιστον ξερω να περνω απο καπου τις χρησημες και καλες συμβουλες, πληροφοριες ή οτιδιποτε αλλο και να απορρυπτω αυτα που τα βρησκω λαθος (και ειναι).

Επισης να πω οτι αυτα που ελεγα στο θεμα της κοπελας δεν ηταν για να της κανω επιθεση. Αν το πειρε ετσι....δεν ξερω.:|

Απο τον κτηνιατρο εχω πολυ ασχημα νεα. Τελικα εχει διαφραγματοκηλη και η ζημια ειναι μεγαλη. Υπαρχει μια πολυ μικρη ελπιδα να ζησει αλλα αυτος που το κλωτσησε ηταν τοσο.... Δεν ξερω, τι να πω????:( Νιωθω θυμο και λυπη. Θυμο γιατι το κλωτσισαν με τοση δυναμη ωστε το εντερακι του να πηγε κοντα στην καρδια, και λυπη γιατι το αγαπησα. Δεν θα το αφησω ετσι ομως... Αν δω ή μαθω οτι καποιος εκανε κατι σε ζωο να παει να κριφτει!

Όταν πεθαινει ενα ζωο που το αγαπας τι το κανεις??? Πειτε μου (αν θελετε φυσικα) τις εμπειριες σας!

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back