julia
Διακεκριμένο μέλος

Όλοι έχουμε χάσει γατάκι είτε ξαφνικά είτε αργά και βασανιστικά... Όλοι κάνουμε υπομονή και κουράγιο, ο χρόνος βοηθάει, και μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε και να βοηθήσουμε το επόμενο ζωάκι....
Και εγώ έχω μια εβδομάδα τώρα ένα γατάκι μου απο κλωτσιά...( στην αρχή νόμισα ότι είναι ρόδα).. αλλά τελικά ο γιατρός μου είπε κλοτσιά. Δεν έπαθε ότι το δικό σου.. αλλά ρήξη βουβωνικού τοιχωματος δεξια με εισχωρηση εντερου και επίπλου.
Του άνοιξε η κοιλιά δηλ και χύθηκαν τα εντεράκια του έξω απο το σάκο.... Όχι τελείως έξω, εγώ βλέπω έναν σάκο... 2 ώρες το εγχειρούσαμε ( 2,5 ώρες ταξίδι να πάμε και 2,5 να γυρίσουμε με 35 βαθμούς
) ... θα δούμε τώρα τί θα γίνει...
Το καλό είναι ότι τρώει, και το έχω τώρα με ενέσεις και αντιβίωση....
Είτε ξαφνικά απο φόλα ή σκύλο ή αμάξι, ή βασανιστικά απο άλλους λόγους ο πόνος και η αγωνία είναι η ίδια... απλά κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά... και άν όχι.... ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός.
Χάνω γατάκια απο 5 χρονών, ( και εγώ σε χωριό είμαι και μεγάλωσα, και χωρίς Κτηνίατρο μέχρι πρότινος- μία φορά την εβδομάδα είναι εδώ...)και σε καταλαβαίνω και την αγωνία σου και την στεναχώρια σου.. θα το ξεπεράσεις ότι και να γίνει, θα γίνεις δυνατότερη, και θα βοηθάς πάντα τα γατάκια ή και τα ζωάκια που θα πέφτουν στα χέρια σου.
Καλή τύχη, και μακάρι να το ξεπεράσει το γατάκι σου, και υπομονή, δύναμη και κουράγιο σε σένα.:kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
julia εσυ πόσα εδωσες??? Και εμενα κατι τετοιο εχει παθει... Εχουν παει τα αντερακια του στην καρδουλα του!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γενικά η επιτυχία μιας τέτοιας εγχείρησης είναι μικρότερη. (σορυ που στα λέω έτσι...
) Η δική σου είναι μια δύσκολη επέμβαση, με χαμηλό ποσοστό επιτυχίας, ειδικά αν ήδη ο οργανισμός του ζώου είναι καναπονημένος, και εξαρτάται και απο την πείρα του γιατρού.....Τιμή δεν έχει σημασία να σου πω πόσο έδωσα εγώ, μιας και πήγα και άλλο ζώο, πήρα και εμβόλια πράγματα κλπ...
Απο εμπειρία ξέρω για την δική σου περίπτωση, ότι υπάρχει μια πιθανότητα να ζήσει και χωρίς εγχείρηση, για κάποιο καιρό.. βέβαια εξαρτάται και απο την έκταση το μέγεθος, και την πόση πίεση ασκούνται στους πνεύμονες και την καρδιά απο τα εισερχόμενα όργανα....
Γνώμη μου πάντα, απο ότι διάβασα, δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρει το γατάκι σου να ζήσει απο μια τέτοια επέμβαση....

Εγώ στην θέση σου θα το συζήταγα με τον γιατρό.. να δώ πόσο θα ζούσε ενδεχόμενα χωρίς εγχείρηση, θα ρώταγα τις πιθανότητες να πετύχει και να επιζήσει της εγχείρησης, και ΑΝ τελικά αποφάσιζα να την κάνω θα ρωτούσα και το κόστος....

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι τα ιδια... Ελπιζουμε μονο οτι θα συνιθισει με το προβλημα που εχει και θα ζησει, ομως οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες!
Ρωτησες το γιατρο αν τελικα θα χρειαστει επεμβαση και αν μπορει να γινει?
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Έγινε άρση του μπαν.
Ήθελα να τα γράψω σε χωριστό θέμα, αλλά, αφού μου δίνεται η ευκαιρία, θα ξαναζητήσω για πολλοστή φορά να μην ειρωνεύεστε τους άλλους. Αν υποψιάζεστε ότι κάποιος σπάει πλάκα, μην απαντάτε και κάντε αναφορά, ώστε να ελέγξουμε τα στοιχεία του. (Παρεμπιπτόντως, όλες οι νέες εγγραφές ελέγχονται, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να ξαναγραφτεί το γνωστό τρολ.)
Και νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι ότι είναι προτιμότερο να αλωνίσει λίγο κάποιος που σπάει πλάκα, παρά να φερόμαστε με αγένεια σε ένα έντιμο μέλος, επειδή κάποια απ' αυτά που γράφει μας φαίνονται λίγο περίεργα (ασχέτως αν είναι ή όχι στην πραγματικότητα - δείτε το μήνυμα του John πιο πάνω).
συμφωνώ και επαυξάνω λέγοντας ότι
υποχρεούμαστε να δίνουμε στους άλλους "το πλεονέκτημα της αμφιβολίας" διότι εδώ μέσα βρισκόμαστε για να παρέχουμε αλλα και να παίρνουμε βοήθεια ο ένας απο τον άλλο...αυτά

Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
Διστυχως σήμερα το μεσημερι το γατακι πεθανε. Δεν μπορουσα να κλαψω γιατι χτες και προχτες ΜΟΝΟ αυτο εκανα. Το εθαψα στον κηπο... Το χειροτερο ειναι οτι σημερα δεν το χαιδεψα καθολου γιατι πηγα σε κατι φιλες μου το πρωι. Νοιωθω χαλια και το χειροτερο ειναι οτι τωρα πρεπει να παω βολτα με κατι αλλες φιλες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Αντίο μικρό γκρίζο γατάκι...

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κορίτσι μου κρίμα, πάντως μπράβο σου που, έστω και τόσο μικρή, προσπάθησες να το σώσεις. Να είσαι σίγουρη ότι μπροστά σου θα έρθουν κι άλλα ζωάκια που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.
Αντίο μικρό γκρίζο γατάκι...![]()
Με καλυψες

menia
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σίγουρα θα βρεθεί και άλλο γατάκι στον δρόμο σου....που και πάλι θα το φροντίσεις και θα το αγαπήσεις.
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν είχα δει την συνέχεια στα μηνύματα... τωρα είδα οτι το γατάκι δεν τα κατάφερε. θα βρεθούν σίγουρα πολλά ακόμη γατάκια που θα χρειάζονται την βοηθειά σου.... πάντως, εδωσες στο γκρίζο αυτό γατάκι την αγάπη που δεν είχε δεχτεί ποτέ στην ζωή του... μπράβο σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool