felix
Δραστήριο μέλος
Προειδοποιώ, πρόκειται για καμμένο ελάφι, όσοι δεν αντέχετε την πραγματικότητα αποφύγετέ το.
Ας κανουμε κάτι.
Ας κανονίσουμε μια πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο δημόσιας τάξης.
Πάμε να μαζέψουμε νεκρά ζώα να τους τα παμε?
Έχω αφηνιάσει, το ίδιο και ο Βασίλης.
Όποιες προτάσεις δεκτές.
https://greece.flash.gr//soon/2007/6/29/33859id/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω που να επιρριψω ευθυνες. Στην τωρινη κυβερνηση; Στην προηγουμενη; Σε ολους τους; Σε κανεναν; Στον εμπριστη;
Αυτον θελω εγω!!! Να τον πιασουν!!!
Ειναι μερα πενθους. Κι αυτοι βγαζουν τα ματια τους....
Θρηνω για τα ελαφακια, για ολα τα ζωακια, για τα δεντρακια....
Για το οτι τα παιδια δεν θα δουν την Παρνηθα.... Για οτι θα ακολουθησει.
Δεν ξερω τι να σου προτεινω
Το μονο που βλεπω ειναι πιεση για αμεση αναδασωση, με υπευθυνα ατομα να το αναλαβουν. Και μια επιφυλακη, αν εστω κι ενα τουβλο μπει σε καμμενη γη να τους κραξουμε σε ολο το συμπαν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τόσο για τα ζώα όσο και για την φύση...Τι ευθύνες να ρίξουμε σε κυβερνήσεις?Τα ίδια σκ.... είναι όλοι και τα λαμόγια τους που καίνε το σύμπαν για να κόψουν οικόπεδα.Όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες είναι αυτοί που θα χτίσουν βιλίτσες εκεί.Αλλά όταν λένε ότι πουλιέται 1.000.000. ευρώ το στρέμμα τι περιμένετε?Τέλος η Αθήνα πέθανε

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που πραγματικά με εξόργισε είναι ότι κοιτάξαν να σώσουν τις περιουσίες κάποιων ''κυρίων'' και την ίδια ώρα ''δεν μπορούσαν'' να ανοίξουν την πόρτα στον περιφραγμένο χώρο να φύγουν τα ζώα με αποτέλεσμα να καούν ζωντανα!
Είναι δυνατόν???? Δεν το χωράει το μυαλό μου!!! Και πιστεύω ότι αυτό που φταίει είναι η παιδεία των περισσότερων.... Το χρήμα και οι περιούσες πιό συμαντικά απτην ζωή?? Να δώ όταν μεγαλώσουν τα παιδιά τους τί ποιότητα ζωής θα έχουν.... Και να δούμε τότε σε τί θα οφελούν τα κ***χρήματά τους....
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Την παίρνουμε σπίτι, της δίνουμε ότι μας πουν απο το κέντρο, μετά την πάμε στην Άννα στα Πατήσια οπου δίνουν πρώτες βοήθειες και μετα φεύγει για το ΕΚΠΑΖ στην Αίγινα.
Εκεί την γιατρεύουν και την προετοιμάζουν για να ξαναπετάξει ελεύθερη στην φύση.
Μετά πάμε όλοι μαζί για απελευθέρωση.
Συμπέρασμα?
Ο βασίλης κι εγώ=2 άτομα, 5-6 ώρες εργασίας η και παραπάνω
Αννα και γιός της(κτηνιατρος με ειδικότητα στα πουλιά)=2 άτομα, ανυπολόγιστες ώρες εργασίας(εννοείται εθελοντικης)
Κάποιος να πάει το πουλί στο ΕΚΠΑΖ η κάποιος να το παραλάβει απο το καράβι?= Άλλα 2 άτομα.
Η Μιρένα που θα το περιθάλψει και τα άτομα που θα το ταίσουν και θα το φροντίσουν= 3
Έχουμε στο σύνολο ως τώρα 9 άτομα και ανυπολόγιστες ώρες.
Η απελευθέρωση?
Παίρνουμε τα πουλιά απο Αίγινα και τα πάμε πχ στην Πάρνηθα.
Εκεί μαζευόμαστε πολλοί.Ίσως και 30 άτομα.
Απελευθερώνουμε την εν λόγω κουκουβάγια για να μάθουμε και να δούμε με τα ματάκια μας οτι ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΟΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ.
Όλος ο κόπος, η αγωνία, οι ώρες και τα λεφτά που προσφέραμε για να σωθούν όλα τα ζώα που απελευθερώσαμε στην Πάρνηθα ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
Το δάσος που πέθανε μεταφράζεται σε οικόπεδα, βίλλες και πισίνες.
Α ρε ο πρώτος που θα χτίσει εκεί θα την πληρώσει για όλους.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όχι ότι θα ξαναφυτρώσουν τα δένδρα που κάηκαν ή θα ξαναζωντανέψουν τα ζωάκια που έγιναν κάρβουνο μ΄αυτό τον τρόπο αλλά θα το φχαριστηθώ πολύ...
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι δεν έγινε και με την Μαλακάσα όταν κάηκε.. Και καλά θα αναδασωνόταν άμεσα και τελικα αναβιλλώθηκε άμεσα και κανείς δεν αντέδρασε αφού όλοι τρώνε και από κάτι! Κανονικά θα έπρεπε να βουτάνε όποιον χτίζει σε καμμένη δασική έκταση, να ρωτάνε από πού αγόρασε το οικοπεδάκι του και να τους διώκουν. Αλλά σιγά να μην... πού να ξεκουνηθεί το κράτος!!! 
felix
Δραστήριο μέλος
[/quote]Να σας πώ εγώ απο που ''αγόρασαν'' το οικοπεδακι.
Μετά την τουρκοκρατία, οι τούρκοι μοίρασαν "φιρμάνι'' την γη που είχαν υπο την κατοχή τους.
Πού?
Σε όλους τους χαφιέδες που καρφώνανε τους αντάρτες.
Ποιοι είναι αυτοί?
Για να μην θείξω τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κανενός δεν θα πώ αλλα όσοι γνωρίζετε καταλάβατε.
Πέρα απο ''αυτούς'' που κατέχουν την μισή Ελλάδα, υπάρχουν και άλλοι που έχουν τίτλους ιδιοκτησίας τεράστιων δασικών εκτάσεων.
Εκεί δεν χτίζουμε, είναι δάσος.
Μόνο καίμε και μετα η εκάστοτε κυβέρνηση επιτρέπει το χτίσιμο αφού δεν θεωρείται πια δάσος.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
'Ενα μονο σας λεω.
Όλη η Νοτια Κρήτη ανήκει σε μια μονή (μαζί και το φοινικόδασος Βαι) και σκοπεύουν να χτίσουν ξενοδοχιακες μονάδες και τεράστια γήπεδα γκόλφ.Οι οικολογικές οργανώσεις αντιδρούν....αλλα ποιος τολμάει να τα βάζει με την μονή?Ο δήμαρχος της περιοχής πληρώνει νοίκι γα όλη την έκταση της παραλίας του Βάι.
Χοντρή μπίζνα μιλάμε.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΧΟΥΜΕ 100 ΚΑΙ 200 ΚΑΙ 500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ? Ε?
Η μήπως θέλετε να σας παω στην βίλλα του μητροπολήτη Λαυρεωτικής να σας πέσουν τα σαγόνια απο την πολυτέλεια?
Ποιοι έχουν τίτλους ιδιοκτησιας σε όλη την Πάρνηθα?
Αυτοι είναι και οι υπάιτιοι.
Τι νομίζατε? οτι η Πάρνηθα ανηκει στο δημόσιο?!?!?!?!?!?
Σε κομμάτια είναι μοιρασμένη!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γιατί όταν εμένα που έχω μερικά στρέματα γης στην Κεφαλονιά, παλιά αμπελάκια και ελαιώνες του παππού μου, τα χαρακτηρίζουν είτε Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) άρα άξια μόνο για να χτιστούν αποθήκες ή αν βγει κανένα πουρνάρι γιατί δεν είμαι εκεί για να προλάβω να το καθαρίσω το χαρακτηρίζουν δασική έκταση, ενώ πρώην βουλευτών του Νομού Κεφαλληνίας τα αποχαρακτηρίζουν από δασικά και τους αφήνουν και χτίζουν βίλες και ενοικιαζόμενα? Ή ακόμα χειρότερα τους δίνουν άδειες για νταμάρια τα οποία καταστρέφουν τις φυσικές ομορφιές του νησιού? Βγαίνω εκτός θέματος μιλώντας για άλλη περιοχή εκτός από Πάρνηθα, αλλά ξέρω περιπτώσεις π.χ. εθελοντή δασοπυροσβέστη που πρώτα έβαζε τις φωτιές και μετά πήγαινε και τις έσβηνε! Αυτόν τον έπιασαν και τον έβαλαν φυλακή. Υπάρχει όμως γνωστός μου, όχι φίλος μου, πυροσβέστης, ο οποίος όταν είχα πει για τα πουρνάρια τα οποία φύτρωσαν με αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν τα χτήματα δασική ζώνη, μου είπε να πάω να ρίξω στη ρίζα υγρό μπαταρίας και θα καούν μόνα τους! Απίστευτο????
Οι άνθρωποι έχουν αναγάγει την δασική καταστροφή σε τέχνη! Τι να πεις....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν νομίζω να θειχτεί κανείς..... Το τί κάνουν όλοι αυτοί που αναφέρεις και η πίστη είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα...Για να μην θείξω τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κανενός δεν θα πώ αλλα όσοι γνωρίζετε καταλάβατε.
Πέρα απο ''αυτούς'' που κατέχουν την μισή Ελλάδα, υπάρχουν και άλλοι που έχουν τίτλους ιδιοκτησίας τεράστιων δασικών εκτάσεων.
Εκεί δεν χτίζουμε, είναι δάσος.
Μόνο καίμε και μετα η εκάστοτε κυβέρνηση επιτρέπει το χτίσιμο αφού δεν θεωρείται πια δάσος.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
'Ενα μονο σας λεω.
Όλη η Νοτια Κρήτη ανήκει σε μια μονή (μαζί και το φοινικόδασος Βαι) και σκοπεύουν να χτίσουν ξενοδοχιακες μονάδες και τεράστια γήπεδα γκόλφ.Οι οικολογικές οργανώσεις αντιδρούν....αλλα ποιος τολμάει να τα βάζει με την μονή?Ο δήμαρχος της περιοχής πληρώνει νοίκι γα όλη την έκταση της παραλίας του Βάι.
Χοντρή μπίζνα μιλάμε.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΧΟΥΜΕ 100 ΚΑΙ 200 ΚΑΙ 500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ? Ε?
Η μήπως θέλετε να σας παω στην βίλλα του μητροπολήτη Λαυρεωτικής να σας πέσουν τα σαγόνια απο την πολυτέλεια?
Ποιοι έχουν τίτλους ιδιοκτησιας σε όλη την Πάρνηθα?
Αυτοι είναι και οι υπάιτιοι.
Τι νομίζατε? οτι η Πάρνηθα ανηκει στο δημόσιο?!?!?!?!?!?
Τώρα όσον αφορά την ιδιοκτησία και την παρέμβαση και όλα τα υπόλοιπα, συγνώμη αλλά και έτσι να είναι το κράτος ΔΕΝ είναι ανεύθυνο για ότι συμβαίνει.. Φέρει τεραααααάστια ευθύνη!! Κάηκαν? ΟΚ. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να χτίσει ακόμα και πριν 50 χρόνια να είχε ανακυριχθεί δασική έκταση... Θα μπορούσαν κάλλιστα να το κάνουν αυτό... Για να δούμε μετά... Αλλά προφανώς όπως προείπα όλοι τρώνε με χρυσά κουτάλια!!! Μόνο αν τους στερίσουμε αυτό που πραγματικά τους καίει θα καταλάβουν. Και αυτό είναι η ψήφος μας.....

felix
Δραστήριο μέλος
Αφού όλοι ειναι τα ίδια σκ@#&
Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βγεί πολιτικός η κυβέρνηση και να είναι άνθρωποι.
Όσοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι (βλέπε Λέννον) τους φάγανε λάχανο.
Ειρήνη, δικαιοσύνη, ευφημερία, κατανομή αγαθών ίσα, και όλα αυτά που θα κάνανε τον πλανήτη καλύτερο=ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ
Η καταστροφή της Πάρνηθας= ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ απο τις μίζες που θα πάρουν απο τους μελλοντικούς κατοίκους των καμμένων περιοχών.
Καμμένα δάση, πόλεμοι, πείνα, aids, όπλα, ναρκωτικά, πετρέλαια = ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
Αν προσπαθησει να σταματήσει κανείς έστω ένα απο αυτά, τον καθαρίσανε πριν καταλάβει κανείς τίποτα.
felix
Δραστήριο μέλος
Τους κάνανε πρεζόνια.
Τους διαλύσανε τα μυαλά γιατί ήταν επικίνδυνοι για παγκόσμια ειρήνα.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Ακομα και το λευκό.Όσο υπάρχουν όλοι οι άλλοι που θα ορίζουν τις καταστάσεις.
Δεν νομίζω οτι ξεφύγαμε απο το θέμα.
Αν δεν είχαν φάει τους χίππηδες και τον κάθε ειρηνιστή, τότε κανείς δεν θα ενδιαφερόταν για όλα τα δεινά που λέω παραπάνω.
Θα υπήρχαν καλύτεροι νόμοι και δεν θα υπήρχε λόγος να κάψουν την Πάρνηθα (για να επανέλθω)
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
https://anadasosi.blogspot.com/
Και κάτι ακόμη: βρήκα ένα πολύ καλό άρθρο για την προστασία των δασών μετά την πυρκαγιά. Είναι αρκετά μεγάλο, αλλά αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Απο την Πέμπτη ειμαι κουρέλι....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Την επόμενη μέρα θα πάω να τους τα πεταξω έξω απο την βουλή.
Θα φωνάξω και τον Σκαι για κάλυψη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool