Νεκταρια
Διάσημο μέλος
γάτας της FIFe στο ξενοδοχείο Λόρδος στην Λάρνακα, στις 21 και 22 Φεβρουαρίου
2009. Η τιμή για την συμμετοχή
είναι 15 ευρώ για 1 γάτα, 10 ευρώ για δεύτερη γάτα και 7 ευρώ για τρίτη γάτα,
την κάθε μέρα. Το ξενοδοχείο μας παραχωρεί το μονό δωμάτιο για 46 ευρώ το
βράδυ και το διπλό για 61ευρώ το βράδυ με πρόγευμα.
Οι κριτές θα είναι η κα. Stephen Bruin
απο την Ολλανδία, και η κα. Vesna Riznar Resetic απο την Κροατία και οι δύο
All Breed Judges.
Για περισσότερες πληροφοριες
Μαρία Ματοσιάν - Γραμματέας
mvrr@spidernet.com.cy
Tel: 00357-99-865094
Για οσους ειναι fan της εκθεσης,σπευσατε

.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τι ωραια...Νεκταρια θα συμμετεχεις;
Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα Δωρακι μου.Και αν κατσει ,θα παρω τον λαπα μου και εφυγα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω ,δεν μιλησα μαζι της.Το ξερω για σενα ειναι πολυ δυσκολο για Κυπρο αλλα στη δικια μας θα ερθεις εε?Κι εγω θα ηθελα να παω σε εκθεση να δω πως ειναι.Αλλα δεν νομιζω να εχει απο Ροδο ή Κω για Κυπρο πτηση.Η Γιουλη θα ερθει;

moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

Και ... αν μαζέψουμε χρήματα ως τον Μάιο ίσως και στη Βουλγαρία
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεκταρια, μπορεις να μου πεις ποτε ειναι η εκθεση στην ΣαλαμιναΔεν ξερω ,δεν μιλησα μαζι της.Το ξερω για σενα ειναι πολυ δυσκολο για Κυπρο αλλα στη δικια μας θα ερθεις εε?![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Θα το ανακοινωσω εντος των προσεχων ημερων.ΠεριμενετεΝεκταρια, μπορεις να μου πεις ποτε ειναι η εκθεση στην Σαλαμινα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγω θα παω με το Σεμελακι στη Σαλαμινα και στη Σοφια το Μαη

moukelis
Επιφανές μέλος
)Λες να φερω και τον Σειριο να τους φαει ολους;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φερτον να φερω κι εγω το Μορφεα να εχει στο διαλλειμα της Εκθεσης show με Ελληνορωμαικη παληΑ ωραια,αμα ειναι να διαγωνιστει η Σεμελη να ερθω!(Δε θα ερθω για σας Γιουλη,για το Σεμελιω θα ερθω)Λες να φερω και τον Σειριο να τους φαει ολους;
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Μονο η Σεμελη θα διαγωνιστει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Φερτον να φερω κι εγω το Μορφεα να εχει στο διαλλειμα της Εκθεσης show με Ελληνορωμαικη παλη![]()
Α αν είναι θα φέρω κι εγώ τον Φιντέλ για διαιτητή....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναιΩωωωω δε γινεται να κανουμε ελληνορωμαϊκη Σειριου-Μορφεα,ειναι αλλης κατηγοριας ο δικος σου...Μονο η Σεμελη θα διαγωνιστει;

Οχι μωρε ειναι τοσο καλουλης ο Φιντελακος...θα τον πλακωσουν κι αυτον οι τραμπουκοι μαςΑ αν είναι θα φέρω κι εγώ τον Φιντέλ για διαιτητή....![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Γιουλη ξερεις αν θα εχει αλλα βιρμανακια;Ποια αλλη φυλη διαγωνιζεται μαζι σας;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για αλλα Βιρμανακια ακομα δεν ξερω...μακαρι να φερουν και τα παιδια τα δικα τους!Ναι ασε Νικολετα δεν κανει ο Φιντελ για διαιτητης...
Γιουλη ξερεις αν θα εχει αλλα βιρμανακια;Ποια αλλη φυλη διαγωνιζεται μαζι σας;
Ολες οι ημιμακρυτριχες...Ραγκντολς, Μειν Κουν, Σιβηριας, κλπ

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι! Εγω θα "παιξω"Ω και τα κουνακια μαζι σας;Τι ωραια...
στη κατηγορια kitten!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool