Έκθεση Γάτας στην Κύπρο

Νεκταρια

Διάσημο μέλος

Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα.
Ο Παγκύπριος ¨Ομιλος Γάτας διοργανώνει και φέτος μια διήμερη διεθνή έκθεση
γάτας της FIFe στο ξενοδοχείο Λόρδος στην Λάρνακα, στις 21 και 22 Φεβρουαρίου
2009. Η τιμή για την συμμετοχή
είναι 15 ευρώ για 1 γάτα, 10 ευρώ για δεύτερη γάτα και 7 ευρώ για τρίτη γάτα,
την κάθε μέρα. Το ξενοδοχείο μας παραχωρεί το μονό δωμάτιο για 46 ευρώ το
βράδυ και το διπλό για 61ευρώ το βράδυ με πρόγευμα.

Οι κριτές θα είναι η κα. Stephen Bruin
απο την Ολλανδία, και η κα. Vesna Riznar Resetic απο την Κροατία και οι δύο
All Breed Judges.

Για περισσότερες πληροφοριες

Μαρία Ματοσιάν - Γραμματέας
mvrr@spidernet.com.cy
Tel: 00357-99-865094

Για οσους ειναι fan της εκθεσης,σπευσατε:up::up::up:

.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ωραια...Νεκταρια θα συμμετεχεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ωραια...Νεκταρια θα συμμετεχεις;

Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα Δωρακι μου.Και αν κατσει ,θα παρω τον λαπα μου και εφυγα.:up::)

Κι εγω θα ηθελα να παω σε εκθεση να δω πως ειναι.Αλλα δεν νομιζω να εχει απο Ροδο ή Κω για Κυπρο πτηση.Η Γιουλη θα ερθει;

Κι εγω θα ηθελα να παω σε εκθεση να δω πως ειναι.Αλλα δεν νομιζω να εχει απο Ροδο ή Κω για Κυπρο πτηση.Η Γιουλη θα ερθει;
Δεν ξερω ,δεν μιλησα μαζι της.Το ξερω για σενα ειναι πολυ δυσκολο για Κυπρο αλλα στη δικια μας θα ερθεις εε?:rolleyes:

Ποτε ειναι;Αν θα πατε,να κοιταξω για πτησεις,δε θα με ενοχλουσε καθολου ενα Σαββατοκυριακο αποδρασης,και Κυπρο δεν εχω παει.:hmm:

Θα είναι πάρα πολύ όμορφα! Νεκταρία με το καλό να πατε και να σαρώσετε τα βραβεία πάλι!!!Εμεις θα περιοριστουμε στη δική μας οταν θα γίνει!! :)
Και ... αν μαζέψουμε χρήματα ως τον Μάιο ίσως και στη Βουλγαρία

Δεν ξερω ,δεν μιλησα μαζι της.Το ξερω για σενα ειναι πολυ δυσκολο για Κυπρο αλλα στη δικια μας θα ερθεις εε?:rolleyes:
Νεκταρια, μπορεις να μου πεις ποτε ειναι η εκθεση στην Σαλαμινα:hmm:

Νεκταρια, μπορεις να μου πεις ποτε ειναι η εκθεση στην Σαλαμινα:hmm:
Θα το ανακοινωσω εντος των προσεχων ημερων.Περιμενετε:):)

Ωραια θα ειναι και στη Κυπρο!
Εγω θα παω με το Σεμελακι στη Σαλαμινα και στη Σοφια το Μαη:)

Α ωραια,αμα ειναι να διαγωνιστει η Σεμελη να ερθω!(Δε θα ερθω για σας Γιουλη,για το Σεμελιω θα ερθω:P)Λες να φερω και τον Σειριο να τους φαει ολους;:lol:

Α ωραια,αμα ειναι να διαγωνιστει η Σεμελη να ερθω!(Δε θα ερθω για σας Γιουλη,για το Σεμελιω θα ερθω:P)Λες να φερω και τον Σειριο να τους φαει ολους;:lol:
Φερτον να φερω κι εγω το Μορφεα να εχει στο διαλλειμα της Εκθεσης show με Ελληνορωμαικη παλη:lol::lol::lol:

Ωωωωω δε γινεται να κανουμε ελληνορωμαϊκη Σειριου-Μορφεα,ειναι αλλης κατηγοριας ο δικος σου...:PΜονο η Σεμελη θα διαγωνιστει;

Φερτον να φερω κι εγω το Μορφεα να εχει στο διαλλειμα της Εκθεσης show με Ελληνορωμαικη παλη:lol::lol::lol:

Α αν είναι θα φέρω κι εγώ τον Φιντέλ για διαιτητή....:P:lol::lol::lol:

Ωωωωω δε γινεται να κανουμε ελληνορωμαϊκη Σειριου-Μορφεα,ειναι αλλης κατηγοριας ο δικος σου...:PΜονο η Σεμελη θα διαγωνιστει;
ναι:D
Α αν είναι θα φέρω κι εγώ τον Φιντέλ για διαιτητή....:P:lol::lol::lol:
Οχι μωρε ειναι τοσο καλουλης ο Φιντελακος...θα τον πλακωσουν κι αυτον οι τραμπουκοι μας:/::lol:

Ναι ασε Νικολετα δεν κανει ο Φιντελ για διαιτητης...:P
Γιουλη ξερεις αν θα εχει αλλα βιρμανακια;Ποια αλλη φυλη διαγωνιζεται μαζι σας;

Ναι ασε Νικολετα δεν κανει ο Φιντελ για διαιτητης...:P
Γιουλη ξερεις αν θα εχει αλλα βιρμανακια;Ποια αλλη φυλη διαγωνιζεται μαζι σας;
Για αλλα Βιρμανακια ακομα δεν ξερω...μακαρι να φερουν και τα παιδια τα δικα τους!
Ολες οι ημιμακρυτριχες...Ραγκντολς, Μειν Κουν, Σιβηριας, κλπ:)

Ω και τα κουνακια μαζι σας;Τι ωραια...

Ω και τα κουνακια μαζι σας;Τι ωραια...
Ναι! Εγω θα "παιξω":P στη κατηγορια kitten!

Ναι μωρε αφου ειναι μπεμπακι ακομα...Λες να στρεσσαριστει;Γενικα ειναι κοινωνικο γατακι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back