ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πολυ! Και γενικα παραδινεται στα χερια του οποιουδηποτε!Ναι μωρε αφου ειναι μπεμπακι ακομα...Λες να στρεσσαριστει;Γενικα ειναι κοινωνικο γατακι;

Κοιτα γενικα παντως οι εκθεσεις προκαλουν ενα στρες στις γατες
...σε αλλες μικρο, σε αλλες μεγαλο κι αλλες δεν προσαρμοζονται ποτε...Οσο πιο νεα σε ηλικια ειναι μια γατα, τοσο πιο ευκολο παντως ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μωρε μου ειπε, αλλα δεν θυμαμαι...Ναι αυτο ειναι σιγουρο.Ανυπομονω λοιπον να δω το Σεμελακι να διαγωνιζεται!Η Νεκταρια με ποιο θα συμμετεχει;

θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα του

moukelis
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τρεμε Σεμελη ερχεται η ICEΝαι! Εγω θα "παιξω"στη κατηγορια kitten!

Με ποια να λες ,αν δεν κατεβασω 6-7 δεν θα ησυχασω.Troy,Valentino,Mia Girly,Ice,Elektra,Maya,JustieΝαι αυτο ειναι σιγουρο.Ανυπομονω λοιπον να δω το Σεμελακι να διαγωνιζεται!Η Νεκταρια με ποιο θα συμμετεχει;
κανενα αλλο σκεφτεστε?
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τρεμε Σεμελη ερχεται η ICE
Με ποια να λες ,αν δεν κατεβασω 6-7 δεν θα ησυχασω.Troy,Valentino,Mia Girly,Ice,Elektra,Maya,Justieκανενα αλλο σκεφτεστε?
![]()

Εισαι στην εδρα σου κυρια μου και θα μας φερεις ολο το εκτροφειο

bunny
Περιβόητο μέλος

Χαίρομαι που αυτή τη φορά θα έρθω κι εγώ!

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα χρωματα ειναι τρελα, να σου ζησει. Ειχα παλια μια κουνελιτσα νανη chinchilla και ηταν σαν μια γατα στο σπιτι, απιστευτα φιλικη, καθαρη, εξυπνη και τα πηγε καλα με την γατα που ειχα τοτε. Με εκπλησσε την νοημοσυνη αυτο το κατοικιδιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εχω μια απορια,αν σε μια κατηγορια διαγωνιζεται μονο ενα γατακι,τι γινεται;Αν για παραδειγμα ερθει μονο ενα περσικο στην Εκθεση...

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Nαι,ούτε κι εγώ το περίμενα να είναι τόσο πονηρόφατσες.Βunny, ειναι πανεμορφο το κουνελι σου,τα χρωματα ειναι τρελα, να σου ζησει. Ειχα παλια μια κουνελιτσα νανη chinchilla και ηταν σαν μια γατα στο σπιτι, απιστευτα φιλικη, καθαρη, εξυπνη και τα πηγε καλα με την γατα που ειχα τοτε. Με εκπλησσε την νοημοσυνη αυτο το κατοικιδιο.

Έχουν πάρα πολύ πλάκα!
Χθες είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι μου,ανεβαίνει πάνω μου,μου γυρνάει το ποπό και μου άφησε ένα καφετί στρογγυλό δωράκι εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του!

Μετά βγήκε στο μπαλκόνι και έκανε κίτρινο γκράφιτι στον τοίχο!

Ύστερα ξανάρθε και ήθελε αγκλίτσες!

Μετά τις ακγαλίτσες πήγα για ένα επείγον μπάνιο...

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Έχετε φωτογραφίες;H δικη μου ειχε την μανια τα τρεχει κατω απο την κοιλια της γατα και να της κανει μικρες δαγκοματιες και επειδη αυτη η γατα ηταν υπερβολικα καλη ποτε δεν της εκανε τιποτα παρολο που με ενα τσακ θα την σκοτωνε αν ηθελε.

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Καλά δεν πειράζει.Δυστυχως οχι εδω, μιλαμε για μια κουλενα που ειχα στο Βελγιο πριν 20 χρονια.

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Από Pet Shop αλλά τότε δεν ήξερα ούτε για εργοστάσια ζώων,ούτε για τα γενετικά προβλήματα,ούτε για τις συνθήκες υγιηνής.Να σε ρωτησω, απο που τα πηρες, απο πετ σοπ η απο ιδιοτης
Αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω τον καθένα πως τώρα έχουν τη ζωή που τους αξίζει.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Bγαινει πρωτο στη κατηγορια του και παει για τελικοΚαλημερα!
Εχω μια απορια,αν σε μια κατηγορια διαγωνιζεται μονο ενα γατακι,τι γινεται;Αν για παραδειγμα ερθει μονο ενα περσικο στην Εκθεση...![]()

Απο μια ματια που εριξα στο σαιτ της φιφε www.fifeweb.org δεν πρεπει να εχουν αναγνωρησει τις Βρετανικες μακρυτριχεςTην ιδια απορια εχω και εγω, θελω να συμμετεχω με τον Cachemire, πρεπει να εχει αλλες μακρυτριχες βρεταννικες η μπορει να συμμετεχει με κοντοτριχες, προσωπικα, δεν νομιζω αλλα περιμενω και εγω μια απαντηση απο τουχ αρμοδιους
Μαθε απο την εκτροφεα σου ,θα μαθω και γω....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool