Έκθεση Γάτας στην Κύπρο

Ναι μωρε αφου ειναι μπεμπακι ακομα...Λες να στρεσσαριστει;Γενικα ειναι κοινωνικο γατακι;
Πολυ! Και γενικα παραδινεται στα χερια του οποιουδηποτε! :)
Κοιτα γενικα παντως οι εκθεσεις προκαλουν ενα στρες στις γατες:/:...σε αλλες μικρο, σε αλλες μεγαλο κι αλλες δεν προσαρμοζονται ποτε...
Οσο πιο νεα σε ηλικια ειναι μια γατα, τοσο πιο ευκολο παντως ειναι;):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αυτο ειναι σιγουρο.Ανυπομονω λοιπον να δω το Σεμελακι να διαγωνιζεται!Η Νεκταρια με ποιο θα συμμετεχει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αυτο ειναι σιγουρο.Ανυπομονω λοιπον να δω το Σεμελακι να διαγωνιζεται!Η Νεκταρια με ποιο θα συμμετεχει;
Μωρε μου ειπε, αλλα δεν θυμαμαι...:hmm:
θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα του:up:

Ω,τι ωραια,θα δω και μπλε βιρμανακι!:up:

Ναι! Εγω θα "παιξω":P στη κατηγορια kitten!
Τρεμε Σεμελη ερχεται η ICE :lol:

Με ποια να λες ,αν δεν κατεβασω 6-7 δεν θα ησυχασω.Troy,Valentino,Mia Girly,Ice,Elektra,Maya,Justie:hmm:κανενα αλλο σκεφτεστε?:lol:

Εμενα μου φτανουν παντως!:up:

Τρεμε Σεμελη ερχεται η ICE :lol:

Με ποια να λες ,αν δεν κατεβασω 6-7 δεν θα ησυχασω.Troy,Valentino,Mia Girly,Ice,Elektra,Maya,Justie:hmm:κανενα αλλο σκεφτεστε?:lol:
:bleh::bleh::bleh::lol::lol::lol:
Εισαι στην εδρα σου κυρια μου και θα μας φερεις ολο το εκτροφειο:P:lol::lol:

Τελικά αυτή η έκθεση στη Σαλαμίνα θα έχει επιτυχία!:cool:
Χαίρομαι που αυτή τη φορά θα έρθω κι εγώ!:happy:

Βunny, ειναι πανεμορφο το κουνελι σου,:inlove::inlove: τα χρωματα ειναι τρελα, να σου ζησει. Ειχα παλια μια κουνελιτσα νανη chinchilla και ηταν σαν μια γατα στο σπιτι, απιστευτα φιλικη, καθαρη, εξυπνη και τα πηγε καλα με την γατα που ειχα τοτε. Με εκπλησσε την νοημοσυνη αυτο το κατοικιδιο.

Καλημερα!
Εχω μια απορια,αν σε μια κατηγορια διαγωνιζεται μονο ενα γατακι,τι γινεται;Αν για παραδειγμα ερθει μονο ενα περσικο στην Εκθεση...:hmm:

Tην ιδια απορια εχω και εγω, θελω να συμμετεχω με τον Cachemire, πρεπει να εχει αλλες μακρυτριχες βρεταννικες η μπορει να συμμετεχει με κοντοτριχες, προσωπικα, δεν νομιζω αλλα περιμενω και εγω μια απαντηση απο τουχ αρμοδιους

Βunny, ειναι πανεμορφο το κουνελι σου,:inlove::inlove: τα χρωματα ειναι τρελα, να σου ζησει. Ειχα παλια μια κουνελιτσα νανη chinchilla και ηταν σαν μια γατα στο σπιτι, απιστευτα φιλικη, καθαρη, εξυπνη και τα πηγε καλα με την γατα που ειχα τοτε. Με εκπλησσε την νοημοσυνη αυτο το κατοικιδιο.
Nαι,ούτε κι εγώ το περίμενα να είναι τόσο πονηρόφατσες.:happy:

Έχουν πάρα πολύ πλάκα!:lol: Χθες είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι μου,ανεβαίνει πάνω μου,μου γυρνάει το ποπό και μου άφησε ένα καφετί στρογγυλό δωράκι εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του!:P:lol:

Μετά βγήκε στο μπαλκόνι και έκανε κίτρινο γκράφιτι στον τοίχο!:blink::lol:

Ύστερα ξανάρθε και ήθελε αγκλίτσες!:inlove:

Μετά τις ακγαλίτσες πήγα για ένα επείγον μπάνιο...:rolleyes::lol:

H δικη μου ειχε την μανια τα τρεχει κατω απο την κοιλια της γατα και να της κανει μικρες δαγκοματιες και επειδη αυτη η γατα ηταν υπερβολικα καλη ποτε δεν της εκανε τιποτα παρολο που με ενα τσακ θα την σκοτωνε αν ηθελε.

H δικη μου ειχε την μανια τα τρεχει κατω απο την κοιλια της γατα και να της κανει μικρες δαγκοματιες και επειδη αυτη η γατα ηταν υπερβολικα καλη ποτε δεν της εκανε τιποτα παρολο που με ενα τσακ θα την σκοτωνε αν ηθελε.
Έχετε φωτογραφίες;:hmm::)

Δυστυχως οχι εδω, μιλαμε για μια κουλενα που ειχα στο Βελγιο πριν 20 χρονια.

Δυστυχως οχι εδω, μιλαμε για μια κουλενα που ειχα στο Βελγιο πριν 20 χρονια.
Καλά δεν πειράζει.:)

Μολις αποκτω αλλο κουνελακι, θα τις βαλω αλλα στα αλλα ζωακια μην ειμαστε off topics.:P

Να σε ρωτησω, απο που τα πηρες, απο πετ σοπ η απο ιδιοτης

Να σε ρωτησω, απο που τα πηρες, απο πετ σοπ η απο ιδιοτης
Από Pet Shop αλλά τότε δεν ήξερα ούτε για εργοστάσια ζώων,ούτε για τα γενετικά προβλήματα,ούτε για τις συνθήκες υγιηνής.:down:

Αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω τον καθένα πως τώρα έχουν τη ζωή που τους αξίζει.:happy:

Καλημερα!
Εχω μια απορια,αν σε μια κατηγορια διαγωνιζεται μονο ενα γατακι,τι γινεται;Αν για παραδειγμα ερθει μονο ενα περσικο στην Εκθεση...:hmm:
Bγαινει πρωτο στη κατηγορια του και παει για τελικο:)

Tην ιδια απορια εχω και εγω, θελω να συμμετεχω με τον Cachemire, πρεπει να εχει αλλες μακρυτριχες βρεταννικες η μπορει να συμμετεχει με κοντοτριχες, προσωπικα, δεν νομιζω αλλα περιμενω και εγω μια απαντηση απο τουχ αρμοδιους
Απο μια ματια που εριξα στο σαιτ της φιφε www.fifeweb.org δεν πρεπει να εχουν αναγνωρησει τις Βρετανικες μακρυτριχες:(Μαθε απο την εκτροφεα σου ,θα μαθω και γω....:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back