moukelis
Επιφανές μέλος
Θα εχει τοσο θορυβο που δεν θα ακουγονται τα σκορδακια.ελα ρε?
θα μας φερεις να τα σκαμε στις γατες που μας ανταγωνιζονται στην Εκθεση?
Επανηλθα στο θεμα![]()
Θες να φερω δυναμιτακια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε ετσι ειναι μονιμα...σα χαζουλι...για να πετυχω παιχνιδιαρικο υφος στη φωτογραφηση δεινοπαθωΕχει το καημενο υφος της Μόιρας...
Αλλα αυτο το χρωμα των ματιων της Γιουλη,απιθανο!

Απο χρωμα ναι...βαθυ μπλε....ωκεανι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι! Ναι!Θα εχει τοσο θορυβο που δεν θα ακουγονται τα σκορδακια.Θες να φερω δυναμιτακια;
![]()

Καλα πρεπει να γνωριστεις με το Χρηστο...θα σε λατρεψει

roulsydney
Διάσημο μέλος
Θα εχει τοσο θορυβο που δεν θα ακουγονται τα σκορδακια.Θες να φερω δυναμιτακια;
![]()
Προσαρμοστήκαμε στην Κάλυνμο έτσι?

moukelis
Επιφανές μέλος

Εδω στην Καλυμνο τα δυναμιτακια δεν ειναι τιποτα,να δειτε τι γινεται το Πασχα!
Ειμαστε εκτος θεματος,ξαναμπειτε παρακαλω στο θεμα Εκθεση.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
"Αμολαμε τις γατες σας κι αντε πιαστε τις"

κι οποιος τη πιασει πρωτος κερδιζει κουτι με δυναμιτακια

drf
Δραστήριο μέλος
καλε κανε οτι δεν τον ακουσες...θα φερει τα τριποδα κλπ![]()

αν και ήθελα να φέρω πινέζες με πρόλαβε η άλλη συμμαθήτρια

τρίποδο να φέρω θα είναι καλύτερα από τα τετράποδά μου..

staman2
Περιβόητο μέλος
Νομίζω είναι καλλίτερη αυτη η διαδρομή!εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου![]()

Αυτο το κόβω και πιο πιθανό να γίνει...Ή μπορεί να γίνει κ το αντίθετο να σηκώσει ο Σείριος τον κριτή κ να αναφωνήσει μου τη δίνουν τα δίποδα![]()
![]()

Αλήθεια Γιουλη μου???Λες να εχουν δει πολλά τέτοια χαζά γατιά οι κριτές???Μην μου λές τίποτα για το Σεμελιώ μου και το κοροϊδεύεις γιατι άντε.φανταζεστε η Σεμελη μπροστα στο κριτη να παρει αυτο το χαζο υφος? Παει θα βγουμε off κατευθειαν
![]()

Havana
Διάσημο μέλος
tο αδεσποτόλογιο θα παραβρεθεί στην 9η έκθεση μορφολογίας γάτας που θα γίνει στη Σαλαμίνα
αφενός για να διαγωνιστεί στην κατηγορία house cats κατεβαίνει με 2 πολύ "δυνατές¨ υποψηφιότητες τον Γκούφυ και την Black Panther-Flying house.(ναι μια γάτα ήταν όλο αυτό)
αφετέρου θα βρίσκεται εκεί με όλο το ενημερωτικό του υλικό, φυλλάδια , αφίσες για να ενημερώσει για τη στείρωση και την υιοθεσία αδέσποτων ζώων !
Σας περιμένουμε! Η Σαλαμίνα απέχει δέκα λεπτά με καραβάκι απο το Πέραμα, το κόστος του καραβακίου είναι 85 λεπτά το άτομο,
καραβάκια έχει κάθε 5 λεπτά!
Μπορείτε να πάρετε και τις δικές σας γατούλες για να διαγωνιστούν με ή χωρίς pedigree, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε απο κοντά!
Μην αμελήσετε να περάσετε από το περιπτερά κι μας!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Νικο κοιτα να αφηφσεις τις πινεζες και να φερεις τα τριποδα γιατι θα αφησω τον Σειριο να αποφασισει για την επισκεψη σου!

Κατερινα τι ωραια,θα δουμε φωτο τους να δουμε με ποιους θα συναγωνιστουμε;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να παθουν πλακα ολοι!!

drf
Δραστήριο μέλος
Τον Σειριο κανεις δεν θα τον πιασει εγγυημενα...
Νικο κοιτα να αφηφσεις τις πινεζες και να φερεις τα τριποδα γιατι θα αφησω τον Σειριο να αποφασισει για την επισκεψη σου!![]()
ο Σείριος είναι ντίβος (από το ντίβα) από μόνος του δε χρειάζεται και πολλά πολλά

moukelis
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
Εεεετσι,εεεετσι καλοπιανε,εισαι σε καλο δρομο!![]()
έχω ρητές εντολές να βρω γαμπρό από τη μικρή μου ! αλλιώς ποιός με λυπάται μετά με τόση γατομουρμούρα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αααα! Γιούλη τώρα μ εχει φάει η περιέργειαΚατερινα! Βαλε μας το Δελτιο Τυπου για την Εκθεση!!!
Να παθουν πλακα ολοι!!![]()
Τι έχει αυτό το δελτίο τύπου.
Αλήθεια αυτό που είχες ρωτήσει ισχύει δλδ θα έχουν αφιέρωμα σε κάποια από τις φυλές στην έκθεση;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ελενα σου βγαζω τη γλωσσα,εγω το ειδα το δελτιο τυπου...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Α! να χαθείς να χάνεσαιΕλενα σου βγαζω τη γλωσσα,εγω το ειδα το δελτιο τυπου...![]()

Και εγώ θα σου την βγάλω τη γλώσσα 
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool