Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

:blink:ελα ρε? :lol::lol:θα μας φερεις να τα σκαμε στις γατες που μας ανταγωνιζονται στην Εκθεση? :lol:
Επανηλθα στο θεμα:rolleyes:
Θα εχει τοσο θορυβο που δεν θα ακουγονται τα σκορδακια.;)Θες να φερω δυναμιτακια;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει το καημενο υφος της Μόιρας...:lol:
Αλλα αυτο το χρωμα των ματιων της Γιουλη,απιθανο!
καλε ετσι ειναι μονιμα...σα χαζουλι...για να πετυχω παιχνιδιαρικο υφος στη φωτογραφηση δεινοπαθω:P:lol:Απο χρωμα ναι...βαθυ μπλε....ωκεανι:redface::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα εχει τοσο θορυβο που δεν θα ακουγονται τα σκορδακια.;)Θες να φερω δυναμιτακια;:lol:
Ναι! Ναι! :lol:
Καλα πρεπει να γνωριστεις με το Χρηστο...θα σε λατρεψει:up:

Προσαρμοστήκαμε στην Κάλυνμο έτσι?:lol:

Ε ναι,σου ειπα να τον φερεις το Χρηστο,θα καναμε καλη παρεα εμεις τα παιδακια!:lol:
Εδω στην Καλυμνο τα δυναμιτακια δεν ειναι τιποτα,να δειτε τι γινεται το Πασχα!
Ειμαστε εκτος θεματος,ξαναμπειτε παρακαλω στο θεμα Εκθεση.:P

Ενα ευχαριστο διαλλειμα στην Εκθεση θα μπορουσε να αποτελεσει το παιχνιδι
"Αμολαμε τις γατες σας κι αντε πιαστε τις" :blink:
κι οποιος τη πιασει πρωτος κερδιζει κουτι με δυναμιτακια:lol::lol:

καλε κανε οτι δεν τον ακουσες...θα φερει τα τριποδα κλπ;):lol::lol:

:lol::lol::lol:

αν και ήθελα να φέρω πινέζες με πρόλαβε η άλλη συμμαθήτρια :D

τρίποδο να φέρω θα είναι καλύτερα από τα τετράποδά μου..:up::up::up:

εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου:D
Νομίζω είναι καλλίτερη αυτη η διαδρομή!:)

Ή μπορεί να γίνει κ το αντίθετο να σηκώσει ο Σείριος τον κριτή κ να αναφωνήσει μου τη δίνουν τα δίποδα:cool: :hmm:
Αυτο το κόβω και πιο πιθανό να γίνει...:lol::lol:

φανταζεστε η Σεμελη μπροστα στο κριτη να παρει αυτο το χαζο υφος? Παει θα βγουμε off κατευθειαν:/::P:P:lol:

CIMG2960.JPG
Αλήθεια Γιουλη μου???Λες να εχουν δει πολλά τέτοια χαζά γατιά οι κριτές???Μην μου λές τίποτα για το Σεμελιώ μου και το κοροϊδεύεις γιατι άντε.:P:mad::mad:

το βάζω και εδώ λοιπον....

tο αδεσποτόλογιο θα παραβρεθεί στην 9η έκθεση μορφολογίας γάτας που θα γίνει στη Σαλαμίνα
αφενός για να διαγωνιστεί στην κατηγορία house cats κατεβαίνει με 2 πολύ "δυνατές¨ υποψηφιότητες τον Γκούφυ και την Black Panther-Flying house.(ναι μια γάτα ήταν όλο αυτό)

αφετέρου θα βρίσκεται εκεί με όλο το ενημερωτικό του υλικό, φυλλάδια , αφίσες για να ενημερώσει για τη στείρωση και την υιοθεσία αδέσποτων ζώων !
Σας περιμένουμε! Η Σαλαμίνα απέχει δέκα λεπτά με καραβάκι απο το Πέραμα, το κόστος του καραβακίου είναι 85 λεπτά το άτομο,
καραβάκια έχει κάθε 5 λεπτά!
Μπορείτε να πάρετε και τις δικές σας γατούλες για να διαγωνιστούν με ή χωρίς pedigree, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε απο κοντά!
Μην αμελήσετε να περάσετε από το περιπτερά κι μας!;):)

Σίγουρα Havana θα περάσουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.:D:D:D

Τι γλυκό βλέμμα είναι αυτό; Πραγματικά όσο μεγαλώνει μοιάζει τον μπαμπά του:up::up::up:
CIMG2960.JPG

Τον Σειριο κανεις δεν θα τον πιασει εγγυημενα...:lol:
Νικο κοιτα να αφηφσεις τις πινεζες και να φερεις τα τριποδα γιατι θα αφησω τον Σειριο να αποφασισει για την επισκεψη σου!:mad:
Κατερινα τι ωραια,θα δουμε φωτο τους να δουμε με ποιους θα συναγωνιστουμε;:P

Κατερινα! Βαλε μας το Δελτιο Τυπου για την Εκθεση!!!
Να παθουν πλακα ολοι!! ;):)

Τον Σειριο κανεις δεν θα τον πιασει εγγυημενα...:lol:
Νικο κοιτα να αφηφσεις τις πινεζες και να φερεις τα τριποδα γιατι θα αφησω τον Σειριο να αποφασισει για την επισκεψη σου!:mad:

ο Σείριος είναι ντίβος (από το ντίβα) από μόνος του δε χρειάζεται και πολλά πολλά :happy:

Εεεετσι,εεεετσι καλοπιανε,εισαι σε καλο δρομο!:lol:

Εεεετσι,εεεετσι καλοπιανε,εισαι σε καλο δρομο!:lol:

έχω ρητές εντολές να βρω γαμπρό από τη μικρή μου ! αλλιώς ποιός με λυπάται μετά με τόση γατομουρμούρα :D

Κατερινα! Βαλε μας το Δελτιο Τυπου για την Εκθεση!!!
Να παθουν πλακα ολοι!! ;):)
Αααα! Γιούλη τώρα μ εχει φάει η περιέργεια:( Τι έχει αυτό το δελτίο τύπου. :hmm:Αλήθεια αυτό που είχες ρωτήσει ισχύει δλδ θα έχουν αφιέρωμα σε κάποια από τις φυλές στην έκθεση;

Η καρδια μας ειναι δοσμενη αλλου!:redface:
Ελενα σου βγαζω τη γλωσσα,εγω το ειδα το δελτιο τυπου...:P

Ελενα σου βγαζω τη γλωσσα,εγω το ειδα το δελτιο τυπου...:P
Α! να χαθείς να χάνεσαι :mad::mad::mad: Και εγώ θα σου την βγάλω τη γλώσσα :bleh:

Α η Γιουλη βγηκε ε;Τι κριμα που θα πρεπει να περιμενεις να ξαναμπει για να μαθεις τι ελεγε το Δελτιο Τυπου...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back