elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:40 Η elvenstar: #561 18-02-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:40 Η ria23 έγραψε: #562 18-02-09 18:40 αστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι.. δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:48 Η Lita έγραψε: #563 18-02-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Η alice έγραψε: #564 18-02-09 18:49 Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η Lita έγραψε: #565 18-02-09 18:53 η Ίσις μου είπε η sabi ότι θα πάρει τα χαρτιά της από εκεί !μίλησε με τους υπεύθυνους και όσοι πήραν γατάκια από αυτήν θα τους δοθούν χαρτιά εκεί.τουλάχιστον έτσι κατάλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #566 18-02-09 18:55 Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η Νεκταρια έγραψε: #567 18-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Κλεισε συμμετοχη συντομα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Αρχική Δημοσίευση από ria23: αστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι.. δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Αρχική Δημοσίευση από alice: Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Click για ανάπτυξη... Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:00 Η Νεκταρια έγραψε: #568 18-02-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #569 18-02-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η alice έγραψε: #570 18-02-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!! Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #571 18-02-09 19:08 δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:40 Η ria23 έγραψε: #562 18-02-09 18:40 αστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι.. δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:48 Η Lita έγραψε: #563 18-02-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Η alice έγραψε: #564 18-02-09 18:49 Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η Lita έγραψε: #565 18-02-09 18:53 η Ίσις μου είπε η sabi ότι θα πάρει τα χαρτιά της από εκεί !μίλησε με τους υπεύθυνους και όσοι πήραν γατάκια από αυτήν θα τους δοθούν χαρτιά εκεί.τουλάχιστον έτσι κατάλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #566 18-02-09 18:55 Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η Νεκταρια έγραψε: #567 18-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Κλεισε συμμετοχη συντομα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Αρχική Δημοσίευση από ria23: αστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι.. δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Αρχική Δημοσίευση από alice: Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Click για ανάπτυξη... Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:00 Η Νεκταρια έγραψε: #568 18-02-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #569 18-02-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η alice έγραψε: #570 18-02-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!! Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #571 18-02-09 19:08 δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι.. δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:48 Η Lita έγραψε: #563 18-02-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Η alice έγραψε: #564 18-02-09 18:49 Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η Lita έγραψε: #565 18-02-09 18:53 η Ίσις μου είπε η sabi ότι θα πάρει τα χαρτιά της από εκεί !μίλησε με τους υπεύθυνους και όσοι πήραν γατάκια από αυτήν θα τους δοθούν χαρτιά εκεί.τουλάχιστον έτσι κατάλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #566 18-02-09 18:55 Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η Νεκταρια έγραψε: #567 18-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Κλεισε συμμετοχη συντομα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Αρχική Δημοσίευση από ria23: αστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι.. δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Αρχική Δημοσίευση από alice: Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Click για ανάπτυξη... Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:00 Η Νεκταρια έγραψε: #568 18-02-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #569 18-02-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η alice έγραψε: #570 18-02-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!! Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #571 18-02-09 19:08 δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Η alice έγραψε: #564 18-02-09 18:49 Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η Lita έγραψε: #565 18-02-09 18:53 η Ίσις μου είπε η sabi ότι θα πάρει τα χαρτιά της από εκεί !μίλησε με τους υπεύθυνους και όσοι πήραν γατάκια από αυτήν θα τους δοθούν χαρτιά εκεί.τουλάχιστον έτσι κατάλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #566 18-02-09 18:55 Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η Νεκταρια έγραψε: #567 18-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Κλεισε συμμετοχη συντομα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Αρχική Δημοσίευση από ria23: αστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι.. δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Αρχική Δημοσίευση από alice: Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Click για ανάπτυξη... Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:00 Η Νεκταρια έγραψε: #568 18-02-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #569 18-02-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η alice έγραψε: #570 18-02-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!! Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #571 18-02-09 19:08 δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η Lita έγραψε: #565 18-02-09 18:53 η Ίσις μου είπε η sabi ότι θα πάρει τα χαρτιά της από εκεί !μίλησε με τους υπεύθυνους και όσοι πήραν γατάκια από αυτήν θα τους δοθούν χαρτιά εκεί.τουλάχιστον έτσι κατάλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #566 18-02-09 18:55 Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η Νεκταρια έγραψε: #567 18-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Κλεισε συμμετοχη συντομα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Αρχική Δημοσίευση από ria23: αστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι.. δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Αρχική Δημοσίευση από alice: Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Click για ανάπτυξη... Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:00 Η Νεκταρια έγραψε: #568 18-02-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #569 18-02-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η alice έγραψε: #570 18-02-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!! Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #571 18-02-09 19:08 δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η Ίσις μου είπε η sabi ότι θα πάρει τα χαρτιά της από εκεί !μίλησε με τους υπεύθυνους και όσοι πήραν γατάκια από αυτήν θα τους δοθούν χαρτιά εκεί.τουλάχιστον έτσι κατάλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #566 18-02-09 18:55 Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η Νεκταρια έγραψε: #567 18-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Κλεισε συμμετοχη συντομα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Αρχική Δημοσίευση από ria23: αστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι.. δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Αρχική Δημοσίευση από alice: Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Click για ανάπτυξη... Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:00 Η Νεκταρια έγραψε: #568 18-02-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #569 18-02-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η alice έγραψε: #570 18-02-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!! Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #571 18-02-09 19:08 δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η Νεκταρια έγραψε: #567 18-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Κλεισε συμμετοχη συντομα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Αρχική Δημοσίευση από ria23: αστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι.. δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Αρχική Δημοσίευση από alice: Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Click για ανάπτυξη... Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:00 Η Νεκταρια έγραψε: #568 18-02-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #569 18-02-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η alice έγραψε: #570 18-02-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!! Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #571 18-02-09 19:08 δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... Κλεισε συμμετοχη συντομα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3 η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο; Click για ανάπτυξη... Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Αρχική Δημοσίευση από ria23: αστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι.. δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Αρχική Δημοσίευση από alice: Νεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα? Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη... Click για ανάπτυξη... Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:00 Η Νεκταρια έγραψε: #568 18-02-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #569 18-02-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η alice έγραψε: #570 18-02-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!! Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #571 18-02-09 19:08 δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου"; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #569 18-02-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η alice έγραψε: #570 18-02-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!! Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #571 18-02-09 19:08 δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η alice έγραψε: #570 18-02-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!! Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #571 18-02-09 19:08 δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!! Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #571 18-02-09 19:08 δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elvenstar: #572 18-02-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκηη Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω! Click για ανάπτυξη... E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #573 18-02-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: E! ναι 3 γατιά είναι πολλά όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση Click για ανάπτυξη... αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:18 Η elvenstar: #574 18-02-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2 Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η Lita έγραψε: #575 18-02-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή) Click για ανάπτυξη... έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #576 18-02-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω. Κλεισε συμμετοχη συντομα Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους Να τον φερεις Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει? Click για ανάπτυξη... λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #577 18-02-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ; Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό) δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω! Click για ανάπτυξη... Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:48 Η Νεκταρια έγραψε: #578 18-02-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!! να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:27 Η tzoutzou έγραψε: #579 18-02-09 21:27 Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τελικα στη Βουλιαγμενη θα παμε???Ακομα καλυτερα,ειναι οντως πιο κοντα(στο Βυρωνα τουλαχιστον που μενω εγω). Τελεια θα ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η zoo έγραψε: #580 18-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.