elvenstar
Επιφανές μέλος
Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση!![]()
η Ισις δεν έχεις χαρτιά; Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3η Ισις δεν έχεις χαρτιά;
Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο;
το θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλας

με φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκη

η Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη...

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω.Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια;
Κλεισε συμμετοχη συντομααπλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση!![]()

Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενοΚανονικά έπρεπε να τις φέρεις κ τις 3η Ισις δεν έχεις χαρτιά;
Αλήθεια πόσο μηνών πρέπει να είναι μίνιμουν το γατάκι για να λάβει μέρος; ή δεν υπάρχει όριο;
Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τουςαστειεύεστε βεβαια?????????ειχα την εντυπωση ετσι οπως τα λεγατε στο λαγονησι..
δεν νομιζω τελικα να ερθω δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης πριν καιρο και δεν εχω ορεξη να πετυχω κανεναν...![]()

Να τον φερειςΝεκταρια, το ξενοδοχειο το κλεινουμε εμεις μονοι μας η μεσω εσενα?
Και δεχονται και τα δυο ζωακια? Να ξερω αν μπορω να φερω και τον αντρα μου δηλαδη...![]()

Οτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ναι Δωρακι μουΕρωτηση νουμερο δυο:Αν ενα γατακι ρατσας δεν εχει τα χαρτια του,διαγωνιζεται στην κατηγορια "γατα σπιτιου";

moukelis
Επιφανές μέλος
Α ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ;Ναι Δωρακι μου![]()
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Να τον φερειςΟτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει?
Εγω δε θα φερω γατουλα, αλλα θελω να ειμαι στο ξενοδοχειο οπου θα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ γατουλες!!!!

Ευχαριστω!
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
E! ναι 3 γατιά είναι πολλάτο θέμα είναι οτι τη Lita την πήραμε από pet shοp αλλά χωρίς χαρτιά πρίν 2,5 χρόνια !να σου πω την αλήθεια τότε δεν ήξερα αν δίνουν κιόλαςμε φαντάζεσαι πάντως αγκαλιά με τρία γατιά να κουβαλιέμαι απο Θεσσαλονίκη
η Lita έτσι κι αλλίως μένει με τον φίλο μου και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να την πάρω!
όμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
E! ναι 3 γατιά είναι πολλάόμως όλα είναι πανέμορφα κ θα ήθελα να τα γνωρίσω θα αρκεστώ όμως στο 1 μέχρι την επόμενη έκθεση
![]()
αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή)αν είναι να πάω και γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα θα φέρω και τη Μίου και την Ισιδα!οπότε θα μετράς γνωριμία με 2![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?Ωραίααααα! και σύ φεύγοντας θα μετράς ένα (θα σου αφήσω ένα γιατί είμαι μεγάλη ψυχή)![]()

άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό)

δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω!

ria23
Διάσημο μέλος
Ναι Δωρακι μου,εφαγα 2 ωρες για να ψαχνω.
Κλεισε συμμετοχη συντομα
Απο 3 μηνων και πανω και εμβολιασμενο
Ελα μωρε, η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση δικη τους
Να τον φερειςΟτι θελεις,οτι σου ειναι πιο ευκολο.Συμμετοχη εχεις κλεισει?
λες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!!

να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιούΑ ΟΚ γιατι νομιζα οτι στην κατηγορια αυτη ηταν τα κεραμιδογατακια.Δηλαδη αν εφερνα και τη Μόιρα στην ιδια κατηγορια με τον Σειριο θα διαγωνιζοταν κι ας ειναι σιαμ;
Α δε με πειράζει όλα τα θέλω, ότι πιάσω όταν δεν θα κοιτάςέχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό)
δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω!![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
δεν μας είπες αν δέχονται και τα ζωάκια μας εκεί!και όσοι πάρουν μέρος πρέπει να μείνουν στο ξενοδοχείο ή απλά θα γίνει ο διαγωνισμός εκεί?συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις![]()
Εχω βαλει στην προσκληση τα ξενοδοχεια.Εκει θα παμε μονο για την εκθεση

Δεν θα φαμε πορτα,θα ειναι ενημερωμενοιλες εεεεεε???? ευκαιρια να παρω και τα ένσημα που μου χρωσταν ακομη!!!!!!!!
να ρωτησω επειδη εχει μπροστα security για να μπεις..τι θα λεμε???? οτι ειμαστε για την εκθεση?????? μη φαμε καμια πορτα!!!!!![]()

tzoutzou
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό όμως είναι μεγάλη αδικία για μερικά γατάκια έτσι δεν είναι ή θα πρέπει να βάλετε έτοιμα να μπει κ μία κατηγορία κοινής ευρωπαϊκής που να τις διαχωρίζει από την άλλη κατηγορία γάτες σπιτιού
Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool