ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #881 13-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,αν ειναι να φερω μια βολτα τη μικρη να βγαλουμε τα χαρτια της.Θα μου βγαλετε κι ενα για κόρατ για τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... πως εκδιδονται αυτα τα πιστοποιητικα? Φανταζομαι μετα απο γραπτη εκθεση των κριτων... σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:19 Η Havana έγραψε: #882 13-03-09 14:19 νομιζω εχει καταργηθει αυτος ο τροπος αναγνωρισεις ρατσας.... μονο εμ χατρια γεννεαλογικο χαρτι ο οποιος μεταφραζεται νεκταρ τι εννοεις special main coon exotic ειναι αφιερωμα στια ρατσες? λογω μεγαλης συμεμτοχης?? σχετικα με αφισες ειμε 40 πυτερο οποτε αδυνατω να κατεβω στον Αντωνη να τις παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #883 13-03-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από strayshelp: Παιδιά,θα ήθελα να σας πω πως με μεγάααλη μου τιμή,θα μαι κ εγώ εκεί , μαζί με τα κορίτσια του Αδεσποτολογίου! Ευχομαι να σας γνωρισω απο κοντα! Click για ανάπτυξη... Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!! Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #884 13-03-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: νομιζω εχει καταργηθει αυτος ο τροπος αναγνωρισεις ρατσας.... μονο εμ χατρια γεννεαλογικο χαρτι ο οποιος μεταφραζεται νεκταρ τι εννοεις special main coon exotic ειναι αφιερωμα στια ρατσες? λογω μεγαλης συμεμτοχης?? σχετικα με αφισες ειμε 40 πυτερο οποτε αδυνατω να κατεβω στον Αντωνη να τις παρω. Click για ανάπτυξη... Περαστικα μωρε Κατερινακι...σαν εμενα κι εσυ ε?αντε γρηγορα να γινεις καλα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #885 13-03-09 20:35 Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #886 13-03-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!! Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα. Click για ανάπτυξη... κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #887 13-03-09 22:15 Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 13-03-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Click για ανάπτυξη... δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η zoo έγραψε: #889 13-03-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Click για ανάπτυξη... Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #890 14-03-09 00:49 Κατερινα περαστικά σου!!! Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #891 14-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,αν ειναι να φερω μια βολτα τη μικρη να βγαλουμε τα χαρτια της.Θα μου βγαλετε κι ενα για κόρατ για τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... πως εκδιδονται αυτα τα πιστοποιητικα? Φανταζομαι μετα απο γραπτη εκθεση των κριτων... σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:19 Η Havana έγραψε: #882 13-03-09 14:19 νομιζω εχει καταργηθει αυτος ο τροπος αναγνωρισεις ρατσας.... μονο εμ χατρια γεννεαλογικο χαρτι ο οποιος μεταφραζεται νεκταρ τι εννοεις special main coon exotic ειναι αφιερωμα στια ρατσες? λογω μεγαλης συμεμτοχης?? σχετικα με αφισες ειμε 40 πυτερο οποτε αδυνατω να κατεβω στον Αντωνη να τις παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #883 13-03-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από strayshelp: Παιδιά,θα ήθελα να σας πω πως με μεγάααλη μου τιμή,θα μαι κ εγώ εκεί , μαζί με τα κορίτσια του Αδεσποτολογίου! Ευχομαι να σας γνωρισω απο κοντα! Click για ανάπτυξη... Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!! Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #884 13-03-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: νομιζω εχει καταργηθει αυτος ο τροπος αναγνωρισεις ρατσας.... μονο εμ χατρια γεννεαλογικο χαρτι ο οποιος μεταφραζεται νεκταρ τι εννοεις special main coon exotic ειναι αφιερωμα στια ρατσες? λογω μεγαλης συμεμτοχης?? σχετικα με αφισες ειμε 40 πυτερο οποτε αδυνατω να κατεβω στον Αντωνη να τις παρω. Click για ανάπτυξη... Περαστικα μωρε Κατερινακι...σαν εμενα κι εσυ ε?αντε γρηγορα να γινεις καλα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #885 13-03-09 20:35 Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #886 13-03-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!! Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα. Click για ανάπτυξη... κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #887 13-03-09 22:15 Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 13-03-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Click για ανάπτυξη... δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η zoo έγραψε: #889 13-03-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Click για ανάπτυξη... Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #890 14-03-09 00:49 Κατερινα περαστικά σου!!! Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #891 14-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω εχει καταργηθει αυτος ο τροπος αναγνωρισεις ρατσας.... μονο εμ χατρια γεννεαλογικο χαρτι ο οποιος μεταφραζεται νεκταρ τι εννοεις special main coon exotic ειναι αφιερωμα στια ρατσες? λογω μεγαλης συμεμτοχης?? σχετικα με αφισες ειμε 40 πυτερο οποτε αδυνατω να κατεβω στον Αντωνη να τις παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #883 13-03-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από strayshelp: Παιδιά,θα ήθελα να σας πω πως με μεγάααλη μου τιμή,θα μαι κ εγώ εκεί , μαζί με τα κορίτσια του Αδεσποτολογίου! Ευχομαι να σας γνωρισω απο κοντα! Click για ανάπτυξη... Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!! Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #884 13-03-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: νομιζω εχει καταργηθει αυτος ο τροπος αναγνωρισεις ρατσας.... μονο εμ χατρια γεννεαλογικο χαρτι ο οποιος μεταφραζεται νεκταρ τι εννοεις special main coon exotic ειναι αφιερωμα στια ρατσες? λογω μεγαλης συμεμτοχης?? σχετικα με αφισες ειμε 40 πυτερο οποτε αδυνατω να κατεβω στον Αντωνη να τις παρω. Click για ανάπτυξη... Περαστικα μωρε Κατερινακι...σαν εμενα κι εσυ ε?αντε γρηγορα να γινεις καλα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #885 13-03-09 20:35 Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #886 13-03-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!! Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα. Click για ανάπτυξη... κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #887 13-03-09 22:15 Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 13-03-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Click για ανάπτυξη... δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η zoo έγραψε: #889 13-03-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Click για ανάπτυξη... Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #890 14-03-09 00:49 Κατερινα περαστικά σου!!! Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #891 14-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από strayshelp: Παιδιά,θα ήθελα να σας πω πως με μεγάααλη μου τιμή,θα μαι κ εγώ εκεί , μαζί με τα κορίτσια του Αδεσποτολογίου! Ευχομαι να σας γνωρισω απο κοντα! Click για ανάπτυξη... Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!! Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #884 13-03-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: νομιζω εχει καταργηθει αυτος ο τροπος αναγνωρισεις ρατσας.... μονο εμ χατρια γεννεαλογικο χαρτι ο οποιος μεταφραζεται νεκταρ τι εννοεις special main coon exotic ειναι αφιερωμα στια ρατσες? λογω μεγαλης συμεμτοχης?? σχετικα με αφισες ειμε 40 πυτερο οποτε αδυνατω να κατεβω στον Αντωνη να τις παρω. Click για ανάπτυξη... Περαστικα μωρε Κατερινακι...σαν εμενα κι εσυ ε?αντε γρηγορα να γινεις καλα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #885 13-03-09 20:35 Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #886 13-03-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!! Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα. Click για ανάπτυξη... κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #887 13-03-09 22:15 Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 13-03-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Click για ανάπτυξη... δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η zoo έγραψε: #889 13-03-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Click για ανάπτυξη... Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #890 14-03-09 00:49 Κατερινα περαστικά σου!!! Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #891 14-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: νομιζω εχει καταργηθει αυτος ο τροπος αναγνωρισεις ρατσας.... μονο εμ χατρια γεννεαλογικο χαρτι ο οποιος μεταφραζεται νεκταρ τι εννοεις special main coon exotic ειναι αφιερωμα στια ρατσες? λογω μεγαλης συμεμτοχης?? σχετικα με αφισες ειμε 40 πυτερο οποτε αδυνατω να κατεβω στον Αντωνη να τις παρω. Click για ανάπτυξη... Περαστικα μωρε Κατερινακι...σαν εμενα κι εσυ ε?αντε γρηγορα να γινεις καλα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #885 13-03-09 20:35 Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #886 13-03-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!! Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα. Click για ανάπτυξη... κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #887 13-03-09 22:15 Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 13-03-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Click για ανάπτυξη... δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η zoo έγραψε: #889 13-03-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Click για ανάπτυξη... Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #890 14-03-09 00:49 Κατερινα περαστικά σου!!! Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #891 14-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 20:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #886 13-03-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!! Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα. Click για ανάπτυξη... κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #887 13-03-09 22:15 Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 13-03-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Click για ανάπτυξη... δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η zoo έγραψε: #889 13-03-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Click για ανάπτυξη... Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #890 14-03-09 00:49 Κατερινα περαστικά σου!!! Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #891 14-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!! Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα. Click για ανάπτυξη... κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #887 13-03-09 22:15 Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 13-03-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Click για ανάπτυξη... δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η zoo έγραψε: #889 13-03-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Click για ανάπτυξη... Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #890 14-03-09 00:49 Κατερινα περαστικά σου!!! Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #891 14-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 22:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 13-03-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Click για ανάπτυξη... δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η zoo έγραψε: #889 13-03-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Click για ανάπτυξη... Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #890 14-03-09 00:49 Κατερινα περαστικά σου!!! Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #891 14-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι. Click για ανάπτυξη... δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η zoo έγραψε: #889 13-03-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Click για ανάπτυξη... Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #890 14-03-09 00:49 Κατερινα περαστικά σου!!! Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #891 14-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm Click για ανάπτυξη... Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #890 14-03-09 00:49 Κατερινα περαστικά σου!!! Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #891 14-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερινα περαστικά σου!!! Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #891 14-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη? μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:05 Η Havana έγραψε: #892 14-03-09 11:05 ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα, και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά, τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου..... αχ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Η Νεκταρια έγραψε: #893 14-03-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει; Click για ανάπτυξη... Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι: Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree. Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους. Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 14-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ... Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια. Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει... Και δεν θέλω να τον στρεσάρω. Click για ανάπτυξη... μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #895 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφος ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #896 14-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #897 14-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει Click για ανάπτυξη... ηδη προσφερθηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #898 14-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηδη προσφερθηκε!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο εισαι τσακαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:52 Η moukelis έγραψε: #899 14-03-09 11:52 Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:02 Η Νεκταρια έγραψε: #900 14-03-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου. Click για ανάπτυξη... Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.