Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

ΟΚ,αν ειναι να φερω μια βολτα τη μικρη να βγαλουμε τα χαρτια της.Θα μου βγαλετε κι ενα για κόρατ για τον Σειριο;:P
πως εκδιδονται αυτα τα πιστοποιητικα? Φανταζομαι μετα απο γραπτη εκθεση των κριτων... σωστα?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω εχει καταργηθει αυτος ο τροπος αναγνωρισεις ρατσας....
μονο εμ χατρια γεννεαλογικο χαρτι ο οποιος μεταφραζεται
νεκταρ τι εννοεις special main coon exotic ειναι αφιερωμα στια ρατσες? λογω μεγαλης συμεμτοχης??

σχετικα με αφισες ειμε 40 πυτερο οποτε αδυνατω να κατεβω στον Αντωνη να τις παρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά,θα ήθελα να σας πω πως με μεγάααλη μου τιμή,θα μαι κ εγώ εκεί ,
μαζί με τα κορίτσια του Αδεσποτολογίου!
Ευχομαι να σας γνωρισω απο κοντα!
Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!!:D

Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα.:)

νομιζω εχει καταργηθει αυτος ο τροπος αναγνωρισεις ρατσας....
μονο εμ χατρια γεννεαλογικο χαρτι ο οποιος μεταφραζεται
νεκταρ τι εννοεις special main coon exotic ειναι αφιερωμα στια ρατσες? λογω μεγαλης συμεμτοχης??

σχετικα με αφισες ειμε 40 πυτερο οποτε αδυνατω να κατεβω στον Αντωνη να τις παρω.
Περαστικα μωρε Κατερινακι...σαν εμενα κι εσυ ε?:/:αντε γρηγορα να γινεις καλα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια:)

Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως?

Κι εμεις θα χαρουμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλες απο κοντά!!!:D

Ειρήνη πρόσεξε με την πούδρα να μην μείνει καθόλου στο τρίχωμά του γιατι είναι και μαύρος στο χρώμα ο Ολιο και εγώ που έβαλα στον Σεβάχ για να καταλάβεις πριν κανένα μήνα μετά είχα πρόβλημα γιατι δημιουργήθηκαν άσπρες κοιλίδες τόπους τοπους στο τρίχωμα.:)
κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι:cool::lol:
https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm

Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι.

Αν εχει καταργηθει,πως μπορει καποιος με καθαροαιμη γατουλα να βγαλει πιστοποιητικο καθαροαιμιας;Περαστικα Κατερινακι.
δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη?
μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?:hmm:και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης?

κοιτατε εδω χρωματιστες πουδρες!! Στην επομενη εκθεση θα ειμαστε πιο οργανωμενοι:cool::lol:
https://www.itsshowtimeproducts.com/category_s/3.htm

Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ...:/:
Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια.
Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει...:/::mad: Και δεν θέλω να τον στρεσάρω.

Κατερινα περαστικά σου!!!

Ναι υπάρχουν και πούδρες χρωματιστές για τα σκουρα χρώματα.!

δεν εχω καταλαβει...οταν μια γατα δεν εχει pedigree....δηλαδη ειναι αγνωστο το γενεολογικο της δεντρο... πως ξερουμε οτι ειναι καθαροαιμη?
μηπως αναφερονται λιγες γεννιες?:hmm:και πως μπορει αυτο να το πιστοποιησει ενας κριτης?
Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει;:hmm:

ευχαριστώ ολους για τα περαστικά διαδυκτιακά και τηλεφωνικά
:)
ειμαστε στην τελική ευθεια, έβλεπα ενα dvd ενος αγγλικου ομίλου για ragdoll που έκαναν ένα τιμητικό show για τα 20 xρόνια της λέσχης ragdoll στο londino
και ηταν περιπου 300 γατες...σε μια καταμεστη αίθουσα,
ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να φτασουμε κάποια στιγμη να διοργανώνουμε τόσο μέγαλα και επιβλητικά show, με ομορφιά και σοβαρότητα,
και κάτι μου λέέι πως η φετινή διοργάνωση θα κάνει τη διαφορά,
τόση αγωνία ...δεν είχα ούτε οταν έδινα εξετάσεις για πτυχίο πιάνου.....

αχ...!:rolleyes:

Δεν ξερω,φανταζομαι απο ττα εξωτερικά χαρακτηριστικά.Ετσι κι αλλιως πως μπορει να πιστοποιησει καποιος οτι ειναι γεννα των συγκεκριμενων γοννιων τα μικρα του για να βγαλει pedigree;Θελω να πω,αν ζευγαρωσει την καθαροαιμη γατα του με μια ημιαιμη,καποια απο τα μικρα θα εχουν τα χαρακτηριστικα της μαμας.Αν εχει ζευγαρι καθαροαιμων και η συγκεκριμενη γεννα ειναι απο εναν απο τους γονεις,πως μπορει ενας κριτης να το καταλαβει;:hmm:
Λοιπον κοριτσια για να ληξει αυτο το θεμα σας λεω οτι:
Οταν μια γατα δεν εχει pedigree πχ. ο Ιβαν μου και η Μαγια μου,τη βλεπουν απαραιτητως δυο κριτες και αν ειναι καποια ρατσα τοτε βγαινει το RX pedigree.
Το θεμα ομως που θα πρεπει να σας απασχολει ειναι αν μπορει να γινει αναγνωρηση η οχι.Η FIFe εχει σταματησει αυτη τη διαδικασια.Στην Κυπρο που ημουν εκαναν αναγνωρηση και ρωτησα για αυτο.Μου ειπαν λοιπον ,οτι οι γατες που αναγνωρησαν ειναι ηδη στειρωμενες και οτι η αποφαση και η ευθυνη ειναι του ομιλου τους.
Οσον αφορα τα δικα μας ,θα συμφωνησω με την Κυπρο.Ειναι μια μεσαια λυση.Για περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος στο 210 9648304 κ.Φωτεινη.

Και μόνο 8 δολλάρια; Εγώ την ειδική χονδρόκοκκη πούδρα ζώων την πήρα 11 ευρώ...:/:
Οπότε Αναστασία δεν νομίζω να αφήσει σημάδια.
Γιούλη δύσκολο το χτένισμα για τον Όλιο. Γάντια φοράω και τσιρίζει γιατί δεν θέλει...:/::mad: Και δεν θέλω να τον στρεσάρω.
μα η πουδρα μετα την εφαρμογη της, θελει καλο χτενισμα...οσο καλη κι αν ειναι και ειδικη, θελει ενα καλο βουρτισμα για να μην μεινει καθολου πανω στο τριχωμα...:hmm:

Νεκταρινι μυρωδατο? Χωρις να θελω να σε αγχωσω...Εχεις καλεσει κανενα επαγγελματια φωτογραφο μηπως?
Φωτογραφος ΟΚ:up::D

Φωτογραφος ΟΚ:up::D
Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει;)

Οχι δεν εχω κανονισει τπτ....ποτε δεν κανονιζαμε....οποιος θελει μπορει να ερθει;)
ηδη προσφερθηκε!!;)

Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου.:)

Ευχαριστουμε Νεκταρια για τις διευκρινισεις,θα περιμενουμε νεοτερα αν ερθεις σε συνεννοηση με τον ομιλο Κυπρου.:)
Ο Κυπριακος ομιλος δεν εχει καμμια δουλεια με μας.Εμεις θα παρουμε την αποφαση αν θα το κανουμε η οχι Δωρακι μου;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back