alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Troy........
Σεμελη.....

Και ο πρασινος δεινοσαυρος....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Ευχαριστουμε Αλικη μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
καλα....τρελενομαι που εχουν και κουβερτουλες στα καλαθινια τους!!!
αχ μωρε οι ψυχουλες μου!!!
ολα τα λατρευω αλλα πρωτα τον πεπιταρα μου!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αξιος ο πεπιτο....θεικος πορτοκαλογατος...το ενα καλυτερο απο το αλλο!
καλα....τρελενομαι που εχουν και κουβερτουλες στα καλαθινια τους!!!
αχ μωρε οι ψυχουλες μου!!!
ολα τα λατρευω αλλα πρωτα τον πεπιταρα μου!![]()

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
τοσο χαλια το κραταω το κοριτσακι μου??
Ευχαριστουμε Αλικη μας![]()
Μια χαρα την κρατουσες, εγω δε σας επιασα σε καλη ποζα...
Παρακαλουμε Γιουλη μας!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Πήρα μάτι έναν Ωκεανό, πωπωπω, μα τι κούκλος!!!Τι ράτσα είναι; Είμαι κ λίγο ημιμαθής, συγγνώμη, αλλά προσπαθώ. Πόσο ήθελα να έρθω να καμαρώσω όλα τα γατούνια δε λέγεται...ελπίζω να ξαναγίνει σύντομα, γιατί λίγο ζήλεψα που δεν μπόρεσα να τα θαυμάσω από κοντά.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οι γατες κρινονται βασει μορφολογιας και οχι ομορφιας.Το δευτερο ισχυει μονο για τις γατες του σπιτιου.Σε εναν διαγωνισμο ειναι αδυνατον να κερδισουν ολες οι γατες,μονο οι καλυτερες.Μπορει μια γατα να κερδισει μια φορα και την επομενη οχι,και αυτο εγγυται στην προσωπικη γνωμη του εκαστοτε κριτη.Η γατα φυσικα πρεπει να ειναι καθαρη και καλοχτενισμενη γιατι μετραει κι αυτο στη βαθμολογια.Πολλοι εκθετες κατα καιρους λενε "μα γιατι κερδιζουν συνεχεια οι γατες του κυριου η της κυριας" "ελα μωρε ολα φτιαχτα ειναι" "καλα τωρα αυτο το γατι ηταν πιο ωραιο αλλα βγηκε το αλλο" κλπ.
Συνηθως λενε οτι κερδιζουν γατες που προερχονται απο εκτροφεια!!
Πρωτον ενας εκτροφεας που εχει τοσες πολλες γατες εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισει και δευτερον ενας εκτροφεας θα παει στο διαγωνισμο με τις καλυτερες γατες του.Ετσι λοιπον αυξανονται οι πιθανοτητες.
Εχτες αναρωτηθηκαν καποιοι,καποια στιγμη.."μα καλα ολο μειν κουν κερδιζουν?Δεν υπαρχουν αλλες ρατσες εδω μεσα?"
Θα ηταν ασφαλως η ωρα που γινονταν τα αφιερωματα για τα μειν κουν και τα εξωτικ.
Θελω να σας πω οτι αυτα τα event ηταν εκτος διαγωνισμου.Πολλοι ομιλοι κανουν τετοια αφιερωματα καθως και αλλες ακομη βραβευσεις.
Εχτες ειχαμε και την "καλυτερη γεννα" και το βραβειο για την πιο ηλικιωμενη γατα.
Σε παλαιοτερη εκθεση μας ειχαμε ενα βραβειο για το καλυτερο διακοσμημενο κλουβι και αλλοτε το βραβειο συμπαθειας κοινου σε γατα.
Σας καταλαβαινω αν δεν γνωριζετε την διεξαγωγη μιας εκθεσης γιατι και εγω περασα καποτε απο τη θεση σας.Κανενας δεν εκατσε να μου το εξηγησει...στη τριτη -τεταρτη εκθεση ειχα μαθει.Για τους κανονισμους της FIFe μπορειτε να μαθετε απο το σαιτ www.fifeweb.org μα αν εχετε οποιαδηποτε αλλη απορια ,ευχαριστως να σας τη λυσω.Εγινα προεδρος οχι για να μαζευω συμμετοχες για μια πετυχημενη διοργανωση,οπως λετε ολοι σας,αλλα και για να ενημερωνω τον απλο εκθετη και να λυνουμε μαζι τυχον προβληματα .Προτεινω και συγκεντρωση για να τα συζητησουμε απο κοντα.Ο`τι θελετε!
Σκοπος μου ειναι να αναγεννησω αυτον τον ομιλο, να τον κανω δημοφιλη και με πολλους οπαδους.Συγχρονως να βαλω την γατα που ολοι εδω αγαπαμε, στη θεση που της ανηκει και αξιζει.
Luna
Περιβόητο μέλος

και εισαι και αξιαγαπητη!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Για μενα star ειναι ολες οι γατες που ελαβαν μερος...star ειναι ολες οι γατες που ειναι μεσα στη ψυχη μας
Star ειναι ολοι αυτοι που πονανε και νοιαζονται και για τις πονεμενες ψυχουλες που πεινανε και κρυωνουν στα κατωφλια μας...
Γιούλη δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτά που γράφεις.
Νεκταρία συγχαρητήρια. Μια κυρία σαν και εσένα με την σεμνότητα την δικιά σου θα πρέπει να είναι πρόεδρος του ομίλου γάτας. Να ενεργεί αθόρυβα και αποτελεσματικά.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
αυτα ειχα να πω εγω για αποφυγη παρεξηγησεων!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Κατερινακι το ολο θεμα δεν ηταν για σενα,εχω μαθει να μιλαω στα ισα,μακαρι να ηξερα τα ονοματα τους,θα τους μιλουσα κατ`ιδιαν.Η γκρίνια ουσιατικά έγινε απο έμενα για μια συγκεκριμένη γάτα που είναι με το μοιρογνωμόνιο ΑΡΤΙΑ, και πληρεί τα χαρακτηριστικα της φυλης της με το παραπανω...δεν το ειπα μονο εγω το ειπε και η κρητης....
αυτα ειχα να πω εγω για αποφυγη παρεξηγησεων!![]()
Οσο για τον Ωκεανο ειναι αστερι,και οπως προειπα οι αποψεις των κριτων διαφερουν.Απλα για μας θα μπει στη black list.
staman2
Περιβόητο μέλος
Tι ομορφιά είναι αυτή!!! Σεμελάκι μου είσαι γεννημένη για εκθέσεις!! ΚΑι πώς ποζάρει το μωρό μου!!!! Φιλάκια στα μουστάκιαΓιωργο το ποσο πολυτιμη ηταν για εμενα η βοηθεια σου, δεν περιγραφεται...Χιλια ευχαριστω...
Αφιερωμενη...
![]()

Αλίνα μου σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια.!!!Kαλε τοσος κοσμος απο το φορουμ κι εγω γνωρισα τοσες λιγες???????Γμτ^%#^&%$%!!!!!
Ημουνα απο τις 3 30 μεχρι το κλεισιμο σχεδον συνεχεια διπλα απο την τεντα του Αρχοντα(λεγε με Σειριο!)!!
Για τα γατια της Αναστασιας δε λεω τιποταΤα αγαπω ολα αλλα πιο πολυ τον Τιμυ!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Σ΄ευχαριστουμε πολύ Κρίστεν. Πράγματι το Σεμελάκι ήταν υπέροχο και ο Ωκεανός ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!και τα κουνάκια σούπερ όπως πάντα!!!Ιδιαίτερο μπράβο στο Σεμελάκι (εμ είναι θεάαααααα) αδυναμία μου μεγάληηηηη να τα χαίρεσαι Γιούλη μου κ ασε μας εμάς στο οφθαλμόλουτρο, στα γατόνια σου κατερίνα (αχ ο Ωκεανός είναι τέεεελειος), Σεβαχ, στα μαινκουν, στη μανταρίνα και σε όσα ξεχνάω.
Ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ στην επόμενη θα φέρω το Σορμπεδάκι μου, από τώρα το εκπαιδεύω, να σαρώσει τα βραβεία .. σε όλες τις κατηγορίεςΜπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο
![]()

Σωστά Γιουλη μου οπως ακριβώς τα λες...Για μενα star ειναι ολες οι γατες που ελαβαν μερος...star ειναι ολες οι γατες που ειναι μεσα στη ψυχη μας
Star ειναι ολοι αυτοι που πονανε και νοιαζονται και για τις πονεμενες ψυχουλες που πεινανε και κρυωνουν στα κατωφλια μας...

Φιλενάδα μου μακάρι να το καταφέρεις αυτο που ονειρεύεσαι. Πραγματικά στο εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου!!ευχαριστουμε παρα πολυ...
ειναι πολυ καλη γατουλα κι αυτο για εμενα εχει τη περισσοτερη σημασια...ηρεμη, γλυκια και χαδιαρα...δεν ξερω τι θα πει γκρινια, ζημια και παραξενια...
ελπιζω κι ευχομαι να καταφερω να διαδωσω την ομορφη και καλη αυτη φυλη, γιατι πραγματικα το αξιζει...

ΝΑΙΙΙΙΙ συμφωνώ κι επαυξάνω!Γι'αυτο σ'αγαπαμε Νεκταρια μας!!!γιατι εισαι σωστη και δεν βαριεσαι να μοιραστεις τις γνωσεις σου!!!
και εισαι και αξιαγαπητη!!![]()

Και τι αστέρι παρακαλώ!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος!!! Πραγματικά πανέμορφος και υπέροχο βλέμμα.Κατερινακι το ολο θεμα δεν ηταν για σενα,εχω μαθει να μιλαω στα ισα,μακαρι να ηξερα τα ονοματα τους,θα τους μιλουσα κατ`ιδιαν.
Οσο για τον Ωκεανο ειναι αστερι,και οπως προειπα οι αποψεις των κριτων διαφερουν.Απλα για μας θα μπει στη black list.

marikaity
Νεοφερμένο μέλος
απλα λογικο ειναι να απορει κανεις οταν μια πανεμορφη γατα ρατσας δε παιρνει βραβειο...
αλλα και απ την αλλη, αν η συγκεκριμενη παρει σε αλλη εκθεση..εκει θα μπερδευτεις με τις κρισεις ετσι δεν ειναι?
εγω θαυμαζω τους κριτες για τις γνωσεις τους και ελπιζω να ειναι οσο πιο αντικειμενικοι γινεται...
αν και τελικα...δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια για μενα ποσα βραβεια θα παρει καποια γατα..δεν ειναι εκει η ουσια...λες και το γατι θα καταλαβει αν βγηκε πρωτο η δευτερο..αυτο χαιρεται μονο με την αγαπη κ τη φροντιδα μας..οχι με επαθλα.
νομιζω πως θα τα κοιταζουν αδιαφορα..κ αυτο που θα σκεφτονται θα ειναι..:
"αχ ποσο αγαπω τη "μαμα" μου που με φροντιζει..μακαρι να με αφησει να φαω και δευτερο κονσερβακι σημερα....!!!"
αυτα χαιρονται με μικροπραγματα...

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ωκεανός δεν ξέρω αν είναι άρτιος μορφολογικά αλλά είναι απίστευτα πανέμορφος!! Την άλλη φορά θα σκίσει!!!
Πιο πολύ όμως χάρηκα για τη Μανταρίνα της οποίας το θέμα είχα παρακολουθήσει από παλιά και λυπόμουν που δεν είχε βρει σπιτάκι!!!
Να'στε καλά, κι εσείς και τα γατάκια σας!
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι αγάπη μου να τα ετοιμάσω...με μεγάλη χαρά !! Τώρα χωρίς πλάκα πολλοι ήταν αυτοι που με ρώτησαν για εσενα: Το κοριτσάκι είναι κορη σας? Σας μοιάζει καταπληκτικά.Nα προσθεσω και εγω κατι.. Το κοριτσακι διπλα στην Αναστασια δεν ηταν η κορη της..Ημουν εγω..
Αναστασια ετοιμασε τα χαρτια της υιοθεσιας!!![]()

Νίκο σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ !!!μια φωτο απο την εκθεση στον αστερα βουλιαγμενης!!
"Σεβαχ ο Θαλασσινος!"
ειναι υπεροχος!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν γινοταν να μιλησεις πιο σωστα Νεκταρ!!!Επειδη πολλοι διαγωνιζωμενοι συμμετηχαν για πρωτη φορα ισως να μη γνωριζουν καποιους κανονες του διαγωνισμου που δυστυχως δεν τους φτιαχνουμε εμεις σαν ομιλος αλλα η FIFe.Για τον λογο αυτο θα ηθελα να διευκρινησω ορισμενα πραγματα προς αποφυγην παρεξηγησεων και δυσαρεσκειων που τυχον εχουν προκυψει η θα προκυψουν στο μελλον.
Οι γατες κρινονται βασει μορφολογιας και οχι ομορφιας.Το δευτερο ισχυει μονο για τις γατες του σπιτιου.Σε εναν διαγωνισμο ειναι αδυνατον να κερδισουν ολες οι γατες,μονο οι καλυτερες.Μπορει μια γατα να κερδισει μια φορα και την επομενη οχι,και αυτο εγγυται στην προσωπικη γνωμη του εκαστοτε κριτη.Η γατα φυσικα πρεπει να ειναι καθαρη και καλοχτενισμενη γιατι μετραει κι αυτο στη βαθμολογια.Πολλοι εκθετες κατα καιρους λενε "μα γιατι κερδιζουν συνεχεια οι γατες του κυριου η της κυριας" "ελα μωρε ολα φτιαχτα ειναι" "καλα τωρα αυτο το γατι ηταν πιο ωραιο αλλα βγηκε το αλλο" κλπ.
Συνηθως λενε οτι κερδιζουν γατες που προερχονται απο εκτροφεια!!
Πρωτον ενας εκτροφεας που εχει τοσες πολλες γατες εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισει και δευτερον ενας εκτροφεας θα παει στο διαγωνισμο με τις καλυτερες γατες του.Ετσι λοιπον αυξανονται οι πιθανοτητες.
Εχτες αναρωτηθηκαν καποιοι,καποια στιγμη.."μα καλα ολο μειν κουν κερδιζουν?Δεν υπαρχουν αλλες ρατσες εδω μεσα?"
Θα ηταν ασφαλως η ωρα που γινονταν τα αφιερωματα για τα μειν κουν και τα εξωτικ.
Θελω να σας πω οτι αυτα τα event ηταν εκτος διαγωνισμου.Πολλοι ομιλοι κανουν τετοια αφιερωματα καθως και αλλες ακομη βραβευσεις.
Εχτες ειχαμε και την "καλυτερη γεννα" και το βραβειο για την πιο ηλικιωμενη γατα.
Σε παλαιοτερη εκθεση μας ειχαμε ενα βραβειο για το καλυτερο διακοσμημενο κλουβι και αλλοτε το βραβειο συμπαθειας κοινου σε γατα.
Σας καταλαβαινω αν δεν γνωριζετε την διεξαγωγη μιας εκθεσης γιατι και εγω περασα καποτε απο τη θεση σας.Κανενας δεν εκατσε να μου το εξηγησει...στη τριτη -τεταρτη εκθεση ειχα μαθει.Για τους κανονισμους της FIFe μπορειτε να μαθετε απο το σαιτ www.fifeweb.org μα αν εχετε οποιαδηποτε αλλη απορια ,ευχαριστως να σας τη λυσω.Εγινα προεδρος οχι για να μαζευω συμμετοχες για μια πετυχημενη διοργανωση,οπως λετε ολοι σας,αλλα και για να ενημερωνω τον απλο εκθετη και να λυνουμε μαζι τυχον προβληματα .Προτεινω και συγκεντρωση για να τα συζητησουμε απο κοντα.Ο`τι θελετε!
Σκοπος μου ειναι να αναγεννησω αυτον τον ομιλο, να τον κανω δημοφιλη και με πολλους οπαδους.Συγχρονως να βαλω την γατα που ολοι εδω αγαπαμε, στη θεση που της ανηκει και αξιζει.
Επισης να πω οτι οι κριτες ειτε ηταν δικαιες ειτε αδικες, ηταν αμεροληπτες οσον αφορα τις γατες ιδιωτων - εκτροφεων, διοτι διακριθηκε η Σεμελη μου και κερδισε καποια Μαιην Κουν εκτροφεων...
roulsydney
Διάσημο μέλος
Για μενα star ειναι ολες οι γατες που ελαβαν μερος...star ειναι ολες οι γατες που ειναι μεσα στη ψυχη μας
Ομορφη και τρυφερή ΑΛΗΘΕΙΑ Γιούλη μου..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο