Luna
Περιβόητο μέλος

Sevah!!
Carmen
Troy
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γεννημενοι νικητεςκαι λιγες απο εμενα!!!
Sevah!!
![]()
Carmen
![]()
Troy
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Serpentine
Νεοφερμένο μέλος
Σχεδόν δεν κουνήθηκα απο τη θέση μου!!..
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν!!!!...

Ένα μόνο παράπονο, όποτε πέρναγε διαγωνιζόμενο γατάκι όλοι άπλωναν τα χέρια να το χαϊδέψουν, με αποτέλεσμα να προκαλούν άγχος στα γατάκια..

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ημουνα απο τις 3 30 μεχρι το κλεισιμο σχεδον συνεχεια διπλα απο την τεντα του Αρχοντα(λεγε με Σειριο!)!!
Πραγματικα ηταν τελεια!!Και τα γατια τελειοτερα!!!!Αγαπησα το Μουψη,τη Σεμελη και το Μορφεα και φυσικα τα Ραγκντολακια της Κατερινας(πιο πολυ ομως τη Ντιβον!!)!!!Και φυσικα τη Συμπιλ,τη μοναδικη σκοτις με τα τελεια αυτια,απο της οποιας το κλουβι περναγα καθε τρεις και λιγο και της μιλαγα!!!Για τα γατια της Αναστασιας δε λεω τιποτα
Τα αγαπω ολα αλλα πιο πολυ τον Τιμυ!!!Και επισης δε θα πω τιποτα για τα κουνακια και τα ταμπυ(γιατι τα θυμαμαι και τσαντιζομαι που δεν εχω τεραστιο σπιτι)!!
Αντε και του χρονου!!!(που μπορει να κατεβασω τη στριτζω ετσι για εφε!!)
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

συγχαρητήρια και από εμένα σε όσα γατόνια συμμετείχαν, και σε όσο πήραν βραβείο
Φαντάζομαι θα ήταν τέλεια εμπειρία άσχετα από το βραβείο.Περήφανες γατομαμάδες να τα χαίρεστε όλες σας, πολύ σας ζηλεύω ήθελα να έρθω αλλά με 38πυρετό.. αδύνατον

Ελπίζω το Δεκέμβρη αν γίνει όπως είπατε να τα καταφέρω.
Ιδιαίτερο μπράβο στο Σεμελάκι (εμ είναι θεάαααααα) αδυναμία μου μεγάληηηηη

να τα χαίρεσαι Γιούλη μου κ ασε μας εμάς στο οφθαλμόλουτρο, στα γατόνια σου κατερίνα (αχ ο Ωκεανός είναι τέεεελειος), Σεβαχ, στα μαινκουν, στη μανταρίνα και σε όσα ξεχνάω. Ενα γλυκό φιλί στην άλλη μου αδυναμία στο Σείριο (ακόμα δεν διάβασα τοθέμα του
) Μπράβο κ με τα αδεσποτάκια σου βιβή και σε όσες βοήθησαν εύχομαι να υπάρξει συνέχεια στις υιοθεσίες

νοητικά ήμουν μαζί σας αλλά από τα νεύρα μου ούτε τηλ δεν πήρα (4μέρες στο σπίτι!!
) Ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ

στην επόμενη θα φέρω το Σορμπεδάκι μου, από τώρα το εκπαιδεύω, να σαρώσει τα βραβεία .. σε όλες τις κατηγορίες

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Καιρός ήταν να αλλάξει το μπωλ που χωνόταν το Σεμελάκι!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...βγηκε Best of the best στη κατηγορια Νεων της ΕκθεσηςΝα ρωτησω...κερδισε και η Σεμελιτσα![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Οι σταρ μας!
ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ''ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ''
Ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ!!!!ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!

Η σταρ όμως της μέρας ήταν η ...Γάτα!
Μια μικρή κουταβούλα που βρήκε μέλος του ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟΥ
καθώς ερχόταν στην έκθεση,πάνω στην Λεωφόρο Πατησίων,
εγκαταλελειμμένη μέσα σε μια κούτα μαζί με το αδερφάκι της,που υιοθετήθηκε από περαστικούς!!!!
Η Γάτα,που ονομάστηκε έτσι για να μην ξεχωρίζει μέσα στο..πλήθος,(καμουφλάζ το όνομα)
είναι μόλις 1.5 μηνός και είναι 99% Λαμπραντόρ.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Το αξιζουν πραγματικα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω την εδειξε στη τηλεοραση.Ειδα μια γατουλα ολοειδια και λεω αυτη ειναι η Σεμελη.Την εξειξαν ή μπορει να ηταν καποια αλλη
Σε ποιό κανάλι;
marikaity
Νεοφερμένο μέλος

κουκλα ειναι!
να σου ζησει Γιουλη!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για μενα star ειναι ολες οι γατες που ελαβαν μερος...star ειναι ολες οι γατες που ειναι μεσα στη ψυχη μαςΝομιζω την εδειξε στη τηλεοραση.Ειδα μια γατουλα ολοειδια και λεω αυτη ειναι η Σεμελη.Την εξειξαν ή μπορει να ηταν καποια αλλη

Star ειναι ολοι αυτοι που πονανε και νοιαζονται και για τις πονεμενες ψυχουλες που πεινανε και κρυωνουν στα κατωφλια μας...
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδειξε γενικα για την εκθεση στον αντ1 στο καλομελετα κι ερχεται.Σε ποιό κανάλι;
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,αλλα εγω αλλο ρωτησαΓια μενα star ειναι ολες οι γατες που ελαβαν μερος...star ειναι ολες οι γατες που ειναι μεσα στη ψυχη μας
Star ειναι ολοι αυτοι που πονανε και νοιαζονται και για τις πονεμενες ψυχουλες που πεινανε και κρυωνουν στα κατωφλια μας...

Την εδειξε στη tv?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ευχαριστουμε παρα πολυ...η σεμελη παιρνει και ποζα ντιβας μαζι με τα βραβεια της!!
κουκλα ειναι!
να σου ζησει Γιουλη!

ειναι πολυ καλη γατουλα κι αυτο για εμενα εχει τη περισσοτερη σημασια...ηρεμη, γλυκια και χαδιαρα...δεν ξερω τι θα πει γκρινια, ζημια και παραξενια...
ελπιζω κι ευχομαι να καταφερω να διαδωσω την ομορφη και καλη αυτη φυλη, γιατι πραγματικα το αξιζει...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν το γνωριζω αυτο...δεν βλεπω σχεδον καθολου τηλεοραση....Ναι,αλλα εγω αλλο ρωτησαΤην εδειξε στη tv?
παντως κι αλλοι μου το ειπαν
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool