ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε! Δοκιμασμενη? Ειναι καλη?Φλωρα σαρτζετακη πειραιας
2104286575

Θα ηθελα παρα πολυ να γινομουν κριτης κι αν δεν ειχα το παιδι μου και τα γατια μου θα γινομουν...Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας.
Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη;
Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις!![]()
Οχι ακριβως ετσι...τις βλεπουν μια μια σε ενα ειδικο χωρο με τραπεζακι ο κριτης, ο ιδιοκτητης και ο κοσμος...στη δευτερη φαση της πανε και 3 μαζι οπου διαγωνιζονται παραλληλα...
ψαξε το θεμα εκθεση στη Βουλγαρια να δεις τις φωτο που εχω βαλει..ισως βοηθησουν
Αλλα θα το δεις κι απο κοντα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Εντάξει θα πάω να δω.Ευχαριστουμε! Δοκιμασμενη? Ειναι καλη?
Θα ηθελα παρα πολυ να γινομουν κριτης κι αν δεν ειχα το παιδι μου και τα γατια μου θα γινομουν...
Οχι ακριβως ετσι...τις βλεπουν μια μια σε ενα ειδικο χωρο με τραπεζακι ο κριτης, ο ιδιοκτητης και ο κοσμος...στη δευτερη φαση της πανε και 3 μαζι οπου διαγωνιζονται παραλληλα...
ψαξε το θεμα εκθεση στη Βουλγαρια να δεις τις φωτο που εχω βαλει..ισως βοηθησουνΑλλα θα το δεις κι απο κοντα
![]()

Αλλά έχω κι άλλη ερώτηση:
Ποιων τα γατάκια συμμετέχουν;
(μη δω καμιά Σεμέλη και μείνω!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
(ξερεις αντρες με γατα στα χερια δεν ειανι απαραιτητα καλο
) β. ειναι βραβευθεισα αποφοιτος του college of pet cereers CA USA
γ.κανει και σεμιναρια για τους επομενους επαγγελματιες groomer
δ, τα ragdoll δνε τα πιανει οποιςο κι οποιος

Ευχαριστουμε! Δοκιμασμενη? Ειναι καλη?
Θα ηθελα παρα πολυ να γινομουν κριτης κι αν δεν ειχα το παιδι μου και τα γατια μου θα γινομουν...
ψαξε το θεμα εκθεση στη Βουλγαρια να δεις τις φωτο που εχω βαλει..ισως βοηθησουνΑλλα θα το δεις κι απο κοντα
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η Σεμελη θα ειναιΕντάξει θα πάω να δω.
Αλλά έχω κι άλλη ερώτηση:
Ποιων τα γατάκια συμμετέχουν;(μη δω καμιά Σεμέλη και μείνω!
)
...σε λιγο καιρο θα ξερουμε ολες τις συμμετοχες...Καταλαβα! Κρατω το τηλ!α. ειναι γυναικα.
(ξερεις αντρες με γατα στα χερια δεν ειανι απαραιτητα καλο)
β. ειναι βραβευθεισα αποφοιτος του college of pet cereers CA USA
γ.κανει και σεμιναρια για τους επομενους επαγγελματιες groomer
δ, τα ragdoll δνε τα πιανει οποιςο κι οποιος![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
To είδα και το θέμα και κατάλαβα τη διαδηκασία!η Σεμελη θα ειναι...σε λιγο καιρο θα ξερουμε ολες τις συμμετοχες...

EL GATO
Διάσημο μέλος
ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες![]()
Τοτε μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε να τελειωσει η εκθεση και να φυγουν ολοι.

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ο ολος καλλωπισμος ολοκληρωνεται σε ενα ραντεβου η πρεπει π.χ. να ξεκινησει καποιος απο νωρις?Και τι περιπου περιλαμβανει?(ρωταω,γιατι δεν μπορω να προβλεψω πιθανη αντιδραση σε αποπειρα μπανιαρισματος του Νοελ
)Τις ragdoll γιατι λες οτι δεν τις πιανει ο καθενας?Ειχα διαβασει στο ιντερνετ οτι ειναι απιστευτα καλοβολες κι οτι καθονται να τους κανεις τα παντα.
Raisa
Περιβόητο μέλος

ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ .....ΑΝΕΥ γάτας.....αλλά ως συμπαράσταση στα μωρά μας!!!!!!

Με γάτα θα πάω πάλι τον Μάη.....και θα έχω και τα μωρά μαζί μάλλον!!!!

Havana
Διάσημο μέλος
Havana,μου βαζεις ιδεεςΚαι ο ολος καλλωπισμος ολοκληρωνεται σε ενα ραντεβου η πρεπει π.χ. να ξεκινησει καποιος απο νωρις?Και τι περιπου περιλαμβανει?(ρωταω,γιατι δεν μπορω να προβλεψω πιθανη αντιδραση σε αποπειρα μπανιαρισματος του Νοελ
)
Τις ragdoll γιατι λες οτι δεν τις πιανει ο καθενας?Ειχα διαβασει στο ιντερνετ οτι ειναι απιστευτα καλοβολες κι οτι καθονται να τους κανεις τα παντα.
εαν το γατακι σου δεν ειναι μακρυτριχο σαν τα περσικα και δεν εχει σχηματισει τζιβες και λοιπα ενa ραντεβου αρκει για grooming εκθεσεων!
(αρκει να εξηγηστετε τηλεγωνικα τοι η γατουλα θα παει σε εκθεση οποτε θελει το αναλογο groom )
αυτο για τα ragdoll ηταν τυπου ελληνιδας μανας (δεν αφηνωτα παιδια μου να τα πιανει οποιςο κι οποιος) για αν δωσω απλα εμφαση οτι εμπιστευομαι την κυρια που κανει grooming
Havana
Διάσημο μέλος
γιατι??? ουτε ενα αυτακι απο φιντελ δεν θα κατεβασεις???Πουλάκια μουυυυ.....ετοιμάζεστε όλοι για την έκθεση εεεε?????
Με γάτα θα πάω πάλι τον Μάη.....και θα έχω και τα μωρά μαζί μάλλον!!!!![]()
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ax δεν θα δω τη Ραισα μου?Δεν θα τη ζουληξω?Πουλάκια μουυυυ.....ετοιμάζεστε όλοι για την έκθεση εεεε?????

Θα περιμενω ως τον Μαη
Τουλαχιστον θα δουμε εσενα ,κατι ειναι και αυτο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νικολετακι, πολυ χαιρομαι που θα κατεβεις να θαυμασεις οοολη την οικογενειαAx δεν θα δω τη Ραισα μου?Δεν θα τη ζουληξω?Θα περιμενω ως τον Μαη
![]()

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο για τα ragdoll ηταν τυπου ελληνιδας μανας (δεν αφηνω τα παιδια μου να τα πιανει οποιςο κι οποιος) για αν δωσω απλα εμφαση οτι εμπιστευομαι την κυρια που κανει grooming
Ααααα....Εγω νομιζα οτι ηταν σχολιο για το χαρακτηρα της ρατσας,και απορησα

Τζιβες γενικα δεν εχουμε,μονο κατι μικρες που πιανει κατα καιρους στις μασχαλες,γιατι εκει δε θελει με τιποτα να τον χτενιζω

Luna
Περιβόητο μέλος
Νικολετα και Γιαννα θα μας λειψετε...
Αλλα δε πειραζει εκτελειτε ιερο σκοπο!
Σαν επισκεπτριες ομως εστω σας περιμενουμε![]()
εννοειται!!!θα ειμαστε εκει να θαυμασουμε γατουνοπουλα!!!

μπραβο νεκταρια!!

να πω και του χρονου????

Πουλάκια μουυυυ.....ετοιμάζεστε όλοι για την έκθεση εεεε?????
καλεεε,γιατι???φερε τον fidelino!!!αν εχει βεβαια γυρισει απο Κρητη!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εννοειται!!!θα ειμαστε εκει να θαυμασουμε γατουνοπουλα!!!
μπραβο νεκταρια!!
να πω και του χρονου????
καλεεε,γιατι???φερε τον fidelino!!!αν εχει βεβαια γυρισει απο Κρητη!!!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι θα την δούμε κ μπορούμε κ να την ζουλήξουμε επίσης μια κ δεν θα υπάρχει η ΡαίσαAx δεν θα δω τη Ραισα μου?Δεν θα τη ζουληξω?Θα περιμενω ως τον Μαη
![]()

Εμένα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο το γκρουμινγκ ιδιαίτερα στα περσικά που πρέπει να προσέξεις πάρα πολλά πράγματα το τρίχωμα που πιάνει κόμπους τα μάτια τους που τρέχουν συνέχει κλπ. Αλήθεια ποιος είναι ο τίτλος του βιβλίου, κ όταν λες ειδικό τρόπο χτενίσματος τι εννοείς;Παντως δεν ειναι και κατι παρα πολύ δυσκολο το γκροομινγκ εκθεσης παιδια, με ενα εξειδικευμένο βιβλίο και καποιον ηρεμο με τα ζωα που πιανουν τα χερια του κι εχει και λιγη αισθητικη γινεται ανετα, καθως και το μπανιο με τον ειδικο τροπο χτενισματος
Raisa
Περιβόητο μέλος
καλεεε,γιατι???φερε τον fidelino!!!αν εχει βεβαια γυρισει απο Κρητη!!!![]()
γελάτε κυρίες μου εεε????
Αύριο το πρωί 9.30 ΕΡΧΕΤΑΙ

Ναι θα την δούμε κ μπορούμε κ να την ζουλήξουμε επίσης μια κ δεν θα υπάρχει η Ραίσα![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλέ ήταν τέλειος για τοσες ώρες ταξίδι κ τέτοια ταλαιπωρία. ΓΙ αυτο και στο πρότεινα να έρθετε μαζί στην έκθεση. Αλλωστε πώς θα ξέρεις αν δεν το δεις. Γενικά όμως αν πιστεύεις πως θα τον στρεσάρεις μην τον φέρεις. Εγώ τον Τίμυ ας πούμε κ τη Νάλα αν τους έφερνα θα τους ταλαιπωρούσα γιατι δεν γουστάρουν. Αλλα ο Πέρσης δεν έχει προβλημα, το ίδιο πιστεύω κι ο Σεβαχ μου.Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ειχε ταλαιπωρηθει πολυ τα Χριστουγεννα,μετα απο 21 ωρες ταξιδι με τοσα μποφωρ...Αλλα και παλι αν εξαιρεσεις τα χου που εκανε στης Ρανιας και σε σενα,που υπηρχαν και αστειρωτα γατακια ομως και αλλαξε τρια διαφορετικα περιβαλλοντα σε τοσο λιγο χρονο,γενικα ηταν νορμαλ.

Σωστα!Κοιτα Δωρα...το περιβαλλον της Εκθεσης ειναι περιεργο...δεν μπορω να σου πω με σιγουρια για το πως θα αντιδρασει...ουτε και για τη Σεμελη δε μπορω να πω το 100% που ειναι δικο μου γατι...
...αλλα προεχει ο,τι ειναι καλυτερο γι'άυτον κι εσυ σα μαμα του το ξερεις καλυτερα

Θέλουμε Μορφέα Θέλουμε Μορφέα!!!Γιατι νομιζεις δεν φερνω εγω το Μορφεα?
Αυτος ειναι για να φυλαει το σπιτι μας...οχι για εκθεσεις και φρου φρου...
Αντε μη τον φερω και τα σαρωσει ολα

ΚαλόοοοοΓι αυτό έχει μεγάλα γαντάκια για να ρίχνει μεγάλες μπουνιές

Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα?

staman2
Περιβόητο μέλος
Απιστευτα όμορφος. Τι φωτογραφίες βρε Γιουλη μας βάζεις τελευταία! Μας έχεις αφήσει ξερους!!! Αγάαααπη μου Μορφεάκι μου!Σε ευχαριστω Ελενα μου!
Κι εγω σου αφιερωνω αυτη τη φωτο και σε ολους τους συμμετεχοντες στην Εκθεση!
Τρεμετε παιδια!
![]()

Ωραίααα θα σε περιμένουμε για καφεδάκι και παρεάκι. καλά βρε παιδι μου δεν θα κάνουμε και διαγωνισμό εξυπνάδας!!! Γιατι αν κάναμε θα έπαιρνε το βραβείο ο Σεβάχ. Και δεν ακούω κουβένταΚαλα, τωρα ειδα το thread.
Θα 'μαι και εγω εκει, οχι σαν διαγωνιζομενος ομως. Αν και ποιο εξυπνος γατος απο μενα δεν υπαρχει.

Ωραια, γιατι δεν τον φέρνεις τον κούκλο σου? Και οσο για την περιποίηση αν δεν μπορεις να τα καταφέρεις και μόνη σου με κάποιες οδηγίες πάντα βέβαια ως αρχή, κλείσε ένα ραντεβου με την κυρία που μας σύστησε η Κατερίνα Havana και θα είναι εποικοδομητικό για το μέλλον. Κι οχι μόνον για τις εκθέσεις, γενικά για την περιποίηση του γάτου σουΑ,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει.
Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση.
ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!!
ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑΑΑΑΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΙ ΜΑΑΑΑΑΣ!Πουλάκια μουυυυ.....ετοιμάζεστε όλοι για την έκθεση εεεε?????
Με γάτα θα πάω πάλι τον Μάη.....και θα έχω και τα μωρά μαζί μάλλον!!!!

Ναι θα την δούμε κ μπορούμε κ να την ζουλήξουμε επίσης μια κ δεν θα υπάρχει η Ραίσα
Εμένα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο το γκρουμινγκ ιδιαίτερα στα περσικά που πρέπει να προσέξεις πάρα πολλά πράγματα το τρίχωμα που πιάνει κόμπους τα μάτια τους που τρέχουν συνέχει κλπ. Αλήθεια ποιος είναι ο τίτλος του βιβλίου, κ όταν λες ειδικό τρόπο χτενίσματος τι εννοείς;
Ναι θα την ζουλήξουμε ακριβώς!!!!!
Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool