Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Καλέ ήταν τέλειος για τοσες ώρες ταξίδι κ τέτοια ταλαιπωρία. ΓΙ αυτο και στο πρότεινα να έρθετε μαζί στην έκθεση. Αλλωστε πώς θα ξέρεις αν δεν το δεις. Γενικά όμως αν πιστεύεις πως θα τον στρεσάρεις μην τον φέρεις. Εγώ τον Τίμυ ας πούμε κ τη Νάλα αν τους έφερνα θα τους ταλαιπωρούσα γιατι δεν γουστάρουν. Αλλα ο Πέρσης δεν έχει προβλημα, το ίδιο πιστεύω κι ο Σεβαχ μου.:)
Θα το συζητησω και με τη Νεκταρια που εχει μεγαλυτερη πειρα,θα δω κι αν μπορω να τα βγαλω περα με την περιποιηση που χρειαζεται,και θα δουμε.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σελω κι εγω!!!!
Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα :blink::P που δε συμμετεχουμε :P:P:P για βολτα!
Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα... :D
Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω???
Χιονατη-Shiba-Γατομανα :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει και ειδικη κατηγορια για ημιαιμα Αλικη.;)

Για μενα ελεγα, οχι για τα παιδια μου! :P :P :P :P
Εμεις δεν εχουμε αναγκη επιβεβαιωσης για την ομορφια μας! :P :P :P
Τεσπα, περα απο πλακα, δεν θελω να συμμετασχω, να κανω οφθαλμολουτρα και ψυχοθεραπεια θελω... :lol: :lol: :lol:

Σελω κι εγω!!!!
Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα :blink::P που δε συμμετεχουμε :P:P:P για βολτα!
Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα... :D
Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω???
Χιονατη-Shiba-Γατομανα :lol:
Για οσους δεν συμμετεχουν τα πραγματα ειναι πιο απλα.Ο καλυτερος τροπος να πας στη Σαλαμινα ειναι απο το Περαμα...
Απο εκει εχει πολυ συχνα δρομολογια με το Ferry και σε 10λεπτα εισαι Σαλαμινα...απο εκει θα μας πει η Νεκ πως παμε στο χωρο της Εκθεσης;)

Νεκταρ, αναφερθηκαν πουθενα οι ωρες της Εκθεσης?
Απο - Εως? :hmm:
Αν ειναι νωρις το πρωι, να σου κουβαληθουμε απο τη προηγουμενη καλυτερα:P:lol:

Kαι εγω θα ειμαι εκει..:) Χωρις την Καρμεν ομως..:/:

Kαι εγω θα ειμαι εκει..:) Χωρις την Καρμεν ομως..:/:
Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree?
Τωρα εισαι στη Χιο?:hmm:

Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree?
Τωρα εισαι στη Χιο?:hmm:

Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα..:/: Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις..;)
Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου..:)

Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα..:/: Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις..;)
Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου..:)
Α...να τη χαιρεσαι! :)
Ποτε επιστρεφεις Χιο?
Ανακριση ε?:redface:

Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα
?:)
Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή:hmm: να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά

Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση :)
Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη:up:

Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση?:hmm:

φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; ;)

φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; ;)
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!:up:
Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! :up:
Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? :hmm:

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!:up:
Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! :up:
Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? :hmm:

ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα :lol:

Α...να τη χαιρεσαι! :)
Ποτε επιστρεφεις Χιο?
Ανακριση ε?:redface:

Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω..:) Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε!:happy:

ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα :lol:
:lol::up::lol:
Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφους:redface:με το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι...
Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω..:) Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε!:happy:
Α... ωραια;):)

Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφους:redface:με το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι...

Α... ωραια;):)

εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. :D

υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat:

εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. :D
αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου...

Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση?:hmm:
Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου
Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back