moukelis
Επιφανές μέλος
Δε βγαζει νυχια το παιδι,μονο οταν σφαλιαριζει.Ελα μου ντε? Καλέ τι άβγαλτο θα έχει επάνω του? Θα της βγάλει νύχια!!!![]()

Και ειστε ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ κυρια μου,αμα ερθει η Νεκταρια θα σας μαλωσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι... καλό μου Γιουλάκο... ΚΑΛΕ πλάκα έκανα... αλλωστε τα παιδιά μου τα σκατουλια για να με πειράξουν μου λένε όταν τον φωνάζω: Καλέ όχι πέρσι, φέτος!!!! Και γίνομαι τούρμπο
Να σου πω την αλήθεια θα συμμετέχω πρώτη φορά με κοντότριχο κι εγώ... αλλα μου είπε η Νικολετα που μιλήσαμε να μην τον κάνω μπάνιο. Απλα να αρχίσω από τωρα την καλοπετ γιατι ωφελεί στο τρίχωμα, και να τον βουρτσίσω απλά καλά. Θα διαβάσω όμως κι αναλυτικά το λινκ της Γιουλης που μου έστειλε κι εμένα, και θα δω τι θα κάνω. Πάντως λέω να τον κάνω ούτως ή αλλως ένα μπανάκι αλλα εντος του μηνός αυτου για να μην μαδάει.
Ναααιιι καλό μου ακούγεται. Μάλλον μια...γατολεοπαρδαλέ στριπτιζου να την γουστάρουν πολύ!!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν ειμαστα καθολου εκτος...γιατι παιζει να σφαλιαρισει και κανενα κριτη στην Εκθεση!Δε βγαζει νυχια το παιδι,μονο οταν σφαλιαριζει.Και ειστε ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ κυρια μου,αμα ερθει η Νεκταρια θα σας μαλωσει.
![]()

Λοιπον ετσι και μου απορριψει κανενας τη Σεμελη θα μου τον δανεισεις για λιγο ε?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Απο ποτε καλε εχετε να ανοιξετε το θεμα του Σεβαχουρχουρη σας?
Τι μανα ειστε εσεις?

Σας φτιαχνουμε και νταλκοτραγουδα

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπα,δε νομιζω,αυτοι χειριζονται τοσες γατες...Δεν ειμαστα καθολου εκτος...γιατι παιζει να σφαλιαρισει και κανενα κριτη στην Εκθεση!
Λοιπον ετσι και μου απορριψει κανενας τη Σεμελη θα μου τον δανεισεις για λιγο ε?![]()

Αμε,θα τον φωναξεις και θα καθαρισει!

bunny
Περιβόητο μέλος
Μόνο ένας άσχετος θα την απέρριπτε!Δεν ειμαστα καθολου εκτος...γιατι παιζει να σφαλιαρισει και κανενα κριτη στην Εκθεση!
Λοιπον ετσι και μου απορριψει κανενας τη Σεμελη θα μου τον δανεισεις για λιγο ε?![]()

(καλά κι εγώ ψιλοάσχετη είμαι,για να λέμε την αλήθεια,αλλά ξέρω να εκτιμώ το ωραίο...

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ωραια...χριστινακι θα γινεις κριτηςΜόνο ένας άσχετος θα την απέρριπτε!
(καλά κι εγώ ψιλοάσχετη είμαι,για να λέμε την αλήθεια,αλλά ξέρω να εκτιμώ το ωραίο...)

να ξερεις παντως οτι στην εκθεση βραβευεται η μορφολογικα σωστη γατα κι οχι η πιο ωραια

Να και το site για το grooming... φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αλλα

https://www.hdw-inc.com/catshowsgrooming.htm
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ο Σειριος απο την αλλη ειναι και κουκλος και πιο ηρεμος και κοντοτριχος!!(σημαντικο προσον γιατι εγω καθε φορα που παω να χτενισω τη δικια μου,εχουμε πολεμο!!)
Οποτε ψηφιζω να κατεβει ο Σειριος και προτεινω να κανουμε μια ανοιχτη ψηφοφορια για να πειστει και η Δωρα!!!!Η προσφορα για βοηθεια και ταξι(mini cab ειπαμε) ισχυει(αν δεν αλλαξει κατι μεχρι τοτε φυσικα)...
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα δουμε αν θα μπορει να γινει η περιποιηση που χρειαζεται στο ξενοδοχειο,και αν θα τα βγαλω εγω περα,και θα αποφασισουμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Μα είναι η αλήθεια γιατι είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ η Λέια!!Αναστασια,Γιουλη και Δωρα μου σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!!!!!Ειναι η ατιμη γατα,πολυ ομορφη,αλλα και στριμμενη συναμα,γι αυτο και δε θα την κατεβαζα σε εκθεση ποτε!!
Ο Σειριος απο την αλλη ειναι και κουκλος και πιο ηρεμος και κοντοτριχος!!(σημαντικο προσον γιατι εγω καθε φορα που παω να χτενισω τη δικια μου,εχουμε πολεμο!!)
Οποτε ψηφιζω να κατεβει ο Σειριος και προτεινω να κανουμε μια ανοιχτη ψηφοφορια για να πειστει και η Δωρα!!!!Η προσφορα για βοηθεια και ταξι(mini cab ειπαμε) ισχυει(αν δεν αλλαξει κατι μεχρι τοτε φυσικα)...
Τώρα αν είναι στριγγλίτσα, αυτο είναι άλλο θέμα... Κι η Νάλα μου είναι λίγο στριγγλίτσα...
Πάντως θέλουμε πολύ την παρέα αου Αλίνα!Καλέ γιατι να μην μπορει να γίνει στο ξενοδοχείο!!!??? Καλά περνάτε? Ο Δημήτρης είναι κοντά σου?Ευχαριστουμε πολυ...Θα δουμε αν θα μπορει να γινει η περιποιηση που χρειαζεται στο ξενοδοχειο,και αν θα τα βγαλω εγω περα,και θα αποφασισουμε.

moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Σώπα!!! Εχει τέτοιον οίστρο η Μόιρα? Καλέ τι λες??? Για πάρε τηλ την συμπεθερα σου να τα πείτε λιγάκι...Ε δεν ξερω βρε Αναστασια μου,διαβαζω για την περιποιηση που χρειαζονται και αγχωνομαι...Καλα ειμαστε,ο Δημητρης φευγει τη Δευτερα πρωι πρωι.Καλα περναμε οσο μας το επιτρεπουν οι συνεχομενες τσιριδες τεσσερα μερονυχτα τωρα.Ουτε καν κοιμαται η μικρη...
moukelis
Επιφανές μέλος
Αναστασια δε μπορεις να φανταστεις,σημερα αρχισε να ψεκαζει κιολας...Και δεν ξερω ποσες ακομα φορες θα εχει μεχρι να ζευγαρωσει.Τωρα κοιταζω αν μπορω να παραγγειλω ενα φυτικο σκευασμα που τα ηρεμει,αλλα θα κανει πολλες μερες να ερθει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για να καταλαβεις η Ραισα μαδουσε πολυ γιατι την ειχε κανει μπανιο η Νικολετα κι εβγαζε πολυ τριχα...
ε...κανενας κριτης δεν το σχολιασε....ασχοληθηκαν με το χρωμα της και τη σωματοκατασκευη της....μη σε αγχωνει το grooming Δωρα....ενα καλο βουρτσισμα και τριψιμο μετα με ενα ωραιο κομματι βελουδο και θα λαμποκοπαει ο Σειριακος...προτεινω ουτε μπανιο να τον κανεις....ουτε εγω θα τη κανω τη Σεμελη...που ειναι και ημιμακρυτριχη

moukelis
Επιφανές μέλος
Οποτε μονο νυχια,αυτια,βουρτσισμα και βελουδο;Αυτα ειναι πανευκολα.παντως να πω οτι επειδη στη Σοφια δεν ξεκολουσα απο το βλεμμα και τα χειλη των κριτων, παρατηρησα οτι αυτο το οποιο κοιτανε παρα πολυ στα κοντοτριχα και ημιμακρυτριχα ειναι η μορφολογια τους κι οχι τοσο η περιποιηση της γουνας τους....αυτο το κοιτανε πιο πολυ πιστευω στα Περσικα...
για να καταλαβεις η Ραισα μαδουσε πολυ γιατι την ειχε κανει μπανιο η Νικολετα κι εβγαζε πολυ τριχα...ε...κανενας κριτης δεν το σχολιασε....ασχοληθηκαν με το χρωμα της και τη σωματοκατασκευη της....
μη σε αγχωνει το grooming Δωρα....ενα καλο βουρτσισμα και τριψιμο μετα με ενα ωραιο κομματι βελουδο και θα λαμποκοπαει ο Σειριακος...προτεινω ουτε μπανιο να τον κανεις....ουτε εγω θα τη κανω τη Σεμελη...που ειναι και ημιμακρυτριχη![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακριβως...με σωστες βουρτσες το βουρτσισμα...υπαρχει και μια λαστιχενια....θα σου πω ακριβως....και τα αυτακια να ειναι καθαρα ε?Οποτε μονο νυχια,αυτια,βουρτσισμα και βελουδο;Αυτα ειναι πανευκολα.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες....
Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο
(νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη
moukelis
Επιφανές μέλος

Ωραια ωραια στελε τες μου να τις δω,αμα θες στις κοβω κιολας για αβαταρ και φτιαχνω το κοντραστ.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τα αυτακια μας ειναι πεντακαθαρα τα καθαριζουμε σε τακτα χρονικα διαστηματα και το απολαμβανει κιολας ο κυριος!
Να κάνω ένα off topic.
Δώρα με τι καθαρίζεις τα αυτάκια του Σείριου?
Ανυπομονώ να τον γνωρίσω από κοντά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool