Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Ναι Γιουλη γιατι ο φωτογραφος ηταν το προβλημα...:lol:
Αλινα σκεφτομαι να συμμετεχω με τον Σειριο,αλλα δεν ξερω ακομα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι ρε πουλακι μου,τι το σκεφτεσαι?Μη μεινεις για παντα με την απορια πως θα τα πηγαινε σε μια Εκθεση,κριμα ειναι!!Τωρα που ειναι ακομα στις δοξες του,ομορφουλης και νεαρουλης!!Κι ας ειναι λιγο στριτζος,δεν πειραζει..Εγω νομιζω οτι το εχουμε το βραβειο στην τσεπη!!!!!!!!!
Να σου πω την αμαρτια μου,αν η Leia ηταν λιγο πιο κοινωνικη,θα πηγαινα κι εγω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες βρε Αλινα;Ειναι σιγουρα πολυ πιο ηρεμος απο τη Leia...Θα δουμε,ειναι και το θεμα περιποιησης στη μεση και δεν ξερω αν θα τα καταφερω να τον ετοιμασω.Δεν εχω και καθολου πειρα απο τετοια.

Τι εγινε ρε παιδια?Παμε Σαλαμινα στις 22/3?Να ερθω κι εγω να κραταω τις χτενες και το τριποδο???Δωραααααα,θα ερθει ο αδερφος μας,καταλαβα καλα?Πηρα το mini cooper μου και ηρθα!!!Και αναλαμβανω να κουβαλησω και μια γατομανα με το παιδι της,αμα λαχει.....

Nαι ρε πουλακι μου,τι το σκεφτεσαι?Μη μεινεις για παντα με την απορια πως θα τα πηγαινε σε μια Εκθεση,κριμα ειναι!!Τωρα που ειναι ακομα στις δοξες του,ομορφουλης και νεαρουλης!!Κι ας ειναι λιγο στριτζος,δεν πειραζει..Εγω νομιζω οτι το εχουμε το βραβειο στην τσεπη!!!!!!!!!
Να σου πω την αμαρτια μου,αν η Leia ηταν λιγο πιο κοινωνικη,θα πηγαινα κι εγω...
Αλινα η Leia ειναι πανεμορφη! Να τη χαιρεσαι:)

Τι εγινε ρε παιδια?Παμε Σαλαμινα στις 22/3?Να ερθω κι εγω να κραταω τις χτενες και το τριποδο???Δωραααααα,θα ερθει ο αδερφος μας,καταλαβα καλα?Πηρα το mini cooper μου και ηρθα!!!Και αναλαμβανω να κουβαλησω και μια γατομανα με το παιδι της,αμα λαχει.....
Ναι Αλίνα μου. Να έρθεις να μας κάνεις παρεούλα. Και σ΄ευχαριστουμε για την προσφορά κιόλας!!! Αλήθεια η Λέια είναι μια κουκλάρα!!!:up:

Οχι τίποτα από αυτά δεν έχω κάνει :D άρα δεν λέω τίποτα ακόμα

Ναι ναι ξεκινάω μάλιστα :lol:

Θα το δοκιμάσω να πάρω ξανα τη Hills να δω πως θα πάει.
Είχε σταματήσει Αναστασία μου αλλά τώρα όπως μου είπε έχει μια μπλε πανέμορφη γατούλα κ μία σοκολα ποιντ που για περσική όπως μου είπε είναι κ σπάνια κ μάλλον θα ξεκινήσει πάλι την εκτροφή. Μακάρι γιατί είχε πολύ προσεγμένα γατάκια μορφολογικά αλλά κ με άριστο χαρακτήρα κ εκτροφεία περσικών δεν έχουμε:rolleyes: Ναι ναι να μου τα δείξεις από κοντά για να καταλάβω
Ωωω πολύ ωραία, που θα ξεκινήσει πάλι την εκτροφή γιατι πράγματι είχε πολύ όμορφα γατιά.:up:

Ναι Γιουλη γιατι ο φωτογραφος ηταν το προβλημα...:lol:
Αλινα σκεφτομαι να συμμετεχω με τον Σειριο,αλλα δεν ξερω ακομα.
Να συμμετέχεις να συμμετέχεις.:up:

Καλημερα!
Αλινα αμα διακριθει ο Σειριος θα μοιραστει το βραβειο με τη Leia γιατι η ομορφια ειναι οικογενειακο προνομιο!:up:
Αναστασια μου ακομα κι ο Δημητρης χτες μου ειπε να τον παω,ειχε να τον δει πολυ καιρο και δεν τα πανε και καλα,παρολα αυτα του εκανε βαρελακια και ηταν πολυ πολυ ηρεμος μαζι του.Με προβληματιζει λιγο το οτι θα ειμαι σε ξενοδοχειο και δεν ξερω αν εκει θα μπορω να του κανω την περιποιηση που πρεπει.:/:

Καλημερα!
Αλινα αμα διακριθει ο Σειριος θα μοιραστει το βραβειο με τη Leia γιατι η ομορφια ειναι οικογενειακο προνομιο!:up:
Αναστασια μου ακομα κι ο Δημητρης χτες μου ειπε να τον παω,ειχε να τον δει πολυ καιρο και δεν τα πανε και καλα,παρολα αυτα του εκανε βαρελακια και ηταν πολυ πολυ ηρεμος μαζι του.Με προβληματιζει λιγο το οτι θα ειμαι σε ξενοδοχειο και δεν ξερω αν εκει θα μπορω να του κανω την περιποιηση που πρεπει.:/:
Μια χαρα θα του τη κανεις!! Μην ανησυχεις γι'αυτο Δωρακι...θα παρεις μαζι σου ο,τι χρειαζεται για την ανετη διαμονη του κι ολα θα ειναι μια χαρα;):)
Σου εχω στειλει το link για το grooming? :hmm:

Καλημερα!
Καλημέρα!!!:D
Μωρε μια χαρά θα του κάνεις την περιποίηση που πρέπει. Γενικώς τα κοντότριχα είναι και πολύ εύκολα στην περιποίηση. Τι να πουν αυτοι που ταξιδεύουν και πάνε σε ξενοδοχεία για εκθέσεις με περσικά και μακρύτριχα.

Να δεις την Αννα μπουγαδα που εκανε στο Περση της και τις 2 μερες στη Σοφια:/:

Να δεις την Αννα μπουγαδα που εκανε στο Περση της και τις 2 μερες στη Σοφια:/:
Ναι έ???Κι εγώ πριν που έγραφα το μήνυμα, σκεφτόμουν τους εκτροφεις των περσικών. Που πάνε ταξίδια και είναι αναγκασμένοι να τα κάνουν μια μερα πριν μπάνιο εκει. Πω πω για σκέψου να έχουν 3 μαζί στην έκθεση? :)

Και παρακαλώ στον περσικό της γατούλη. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΗΣ στο όνομα δηλ. είναι μόνον ένας:P:P:P:lol::lol: (αστειεύομαι βεβαίως)

Ναι έ???Κι εγώ πριν που έγραφα το μήνυμα, σκεφτόμουν τους εκτροφεις των περσικών. Που πάνε ταξίδια και είναι αναγκασμένοι να τα κάνουν μια μερα πριν μπάνιο εκει. Πω πω για σκέψου να έχουν 3 μαζί στην έκθεση? :)

Και παρακαλώ στον περσικό της γατούλη. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΗΣ στο όνομα δηλ. είναι μόνον ένας:P:P:P:lol::lol:
Με αφορμη το μηνυμα σου εγραψα για την Αννα;)...μωρε δε θυμαμαι πως τον λενε και τον εγραψα Περση:hmm:...καλε αφου ειναι Περσης πως να τον πω...
Πως λεμε Βιρμανιας?:P:lol:

Ναι Γιουλη μου μου το εστειλες,ευχαριστω.Αναστασια εκτος απο μπανακι και νυχια τι αλλο θελουν τα κοντοτριχα;

Ναι Γιουλη μου μου το εστειλες,ευχαριστω.Αναστασια εκτος απο μπανακι και νυχια τι αλλο θελουν τα κοντοτριχα;
ειδικο χαλαρωτικο μασαζ και μια Ουκρανιδα στριπτιζου:lol::lol:

Ε αμα ειναι να κανει ο Σειριος θα πρεπει να κανω κι εγω,εγω δηλαδη δε θα ειμαι αγχωμενη για την Εκθεση;:lol:

Ε αμα ειναι να κανει ο Σειριος θα πρεπει να κανω κι εγω,εγω δηλαδη δε θα ειμαι αγχωμενη για την Εκθεση;:lol:
Θα σε βγαλω εγω απο τη προηγουμενη να σε χαλαρωσω;):P:lol:

Με αφορμη το μηνυμα σου εγραψα για την Αννα;)...μωρε δε θυμαμαι πως τον λενε και τον εγραψα Περση:hmm:...καλε αφου ειναι Περσης πως να τον πω...
Πως λεμε Βιρμανιας?:P:lol:
Ναι... καλό μου Γιουλάκο... ΚΑΛΕ πλάκα έκανα... αλλωστε τα παιδιά μου τα σκατουλια για να με πειράξουν μου λένε όταν τον φωνάζω: Καλέ όχι πέρσι, φέτος!!!! Και γίνομαι τούρμπο:lol::lol::lol:

Να σου πω την αλήθεια θα συμμετέχω πρώτη φορά με κοντότριχο κι εγώ... αλλα μου είπε η Νικολετα που μιλήσαμε να μην τον κάνω μπάνιο. Απλα να αρχίσω από τωρα την καλοπετ γιατι ωφελεί στο τρίχωμα, και να τον βουρτσίσω απλά καλά. Θα διαβάσω όμως κι αναλυτικά το λινκ της Γιουλης που μου έστειλε κι εμένα, και θα δω τι θα κάνω. Πάντως λέω να τον κάνω ούτως ή αλλως ένα μπανάκι αλλα εντος του μηνός αυτου για να μην μαδάει.:rolleyes:

Ναααιιι καλό μου ακούγεται. Μάλλον μια...γατολεοπαρδαλέ στριπτιζου να την γουστάρουν πολύ!!!!!:lol::lol:

Θα σε βγαλω εγω απο τη προηγουμενη να σε χαλαρωσω;):P:lol:
Τι λες καλε,και να αφησω την Ουκρανη με το αγορι μου το αβγαλτο;:redface::redface::redface::lol:

Τι λες καλε,και να αφησω την Ουκρανη με το αγορι μου το αβγαλτο;:redface::redface::redface::lol:
Ελα μου ντε? Καλέ τι άβγαλτο θα έχει επάνω του? Θα της βγάλει νύχια!!!:lol::lol:

Να σου πω την αλήθεια θα συμμετέχω πρώτη φορά με κοντότριχο κι εγώ... αλλα μου είπε η Νικολετα που μιλήσαμε να μην τον κάνω μπάνιο. Απλα να αρχίσω από τωρα την καλοπετ γιατι ωφελεί στο τρίχωμα, και να τον βουρτσίσω απλά καλά. Θα διαβάσω όμως κι αναλυτικά το λινκ της Γιουλης που μου έστειλε κι εμένα, και θα δω τι θα κάνω. Πάντως λέω να τον κάνω ούτως ή αλλως ένα μπανάκι αλλα εντος του μηνός αυτου για να μην μαδάει.:rolleyes:
Κοιτα δεν ξερω γιατι,αλλα οταν τον κανω μπανιο για μερικες μερες σαν να θολωνει το τριχωμα του.Ενω ειναι τοσο γυαλιστερος...Θα ξαναδιαβασω το λινκ κι αν το αποφασισουμε θα δουμε...
:hmm:

Ναααιιι καλό μου ακούγεται. Μάλλον μια...γατολεοπαρδαλέ στριπτιζου να την γουστάρουν πολύ!!!!!:lol::lol:
Αναστασια,ντροπη!:redface::redface::redface:

Ελα μου ντε? Καλέ τι άβγαλτο θα έχει επάνω του? Θα της βγάλει νύχια!!!:lol::lol:
Και μετα εκεινη ουτε που θα παραπονεθει....απλα θα σου πει να του κανεις πιο συχνα πεντικουρ - μανικιουρ;):lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back