Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

καλημέρα γατογονιοί... :) στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας :) άντε καλή επιτυχία
Λοιπον σε περιμένουμε μετά χαράς! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα γατογονιοί... :) στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας :) άντε καλή επιτυχία

Καιρό είχα να σε διαβάσω Σταυρούλα(prince).Xαίρομαι που θα΄ρθεις στην έκθεση! Θα κατέβουμε και εμείς,(να δούμε πόσες θα μαζευτούμε τελικά;)) οπότε θα σας γνωρίσω από κοντά όλες!!!:up:
Καλή επιτυχία στα γατιά του φόρουμ που θα συμμετέχουν!:D:D:D
Και από κερκίδα, σίγουρα δεν θα έχουν παράπονο!!!;):cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άντε άντε να μαζευτούμε να σας δώ και γώ που πε΄θύμησα τις γατο κουβέντες μας :) έχω μάθει από ΄την πρώτη στιγμή για την έκθεση (χάρη στην ευγενική ενημέρωση της αναστασίας staman) και κυριολεκτικά ανυπομονώ. μακάρι να ήταν η ρέινά μου ήρεμη με την ανθρώπινη επαφή και ακόμη περισσότερο να ήταν δεκτική στο σαματά να πάρουμε και μείς μέρος.... αλλά....

Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα...:lol: Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου?
Ναι ειμαι ακομα Καλυμνο...:down:Καλε ειναι μικρος για νυφη,δεκα μηνων τα περσακια ειναι "ασφαιρα"!:lol::lol::lol:Ωριμαζουν πολυ αργα,οποτε θα κανεις πολυ υπομονη ακομα.Παντως αν πληρει τις προϋποθεσεις ο μικρος ξανασκεψου το να τον φερεις να τον δουμε κι απο κοντα!:)

άντε άντε να μαζευτούμε να σας δώ και γώ που πε΄θύμησα τις γατο κουβέντες μας :) έχω μάθει από ΄την πρώτη στιγμή για την έκθεση (χάρη στην ευγενική ενημέρωση της αναστασίας staman) και κυριολεκτικά ανυπομονώ. μακάρι να ήταν η ρέινά μου ήρεμη με την ανθρώπινη επαφή και ακόμη περισσότερο να ήταν δεκτική στο σαματά να πάρουμε και μείς μέρος.... αλλά....
Σταυρουλα θες να σου δωσω τον Σειριο να συμμετεχεις,που σε συμπαθει κιολας;:lol:

Οσα γατακια συμμετεχουν στη κατηγορια "Γατα σπιτιου" θα κρινονται βασει την ομορφια και την υγεια τους.

Μπορειτε να δηλωνετε συμμετοχη:)

Τιμες συμμετοχης

15 Ευρω για μια γατα
10 Ευρω για τη δευτερη
7 Ευρω για τη τριτη και τις επομενες

Housecat (Γατα σπιτιου) 10 Ευρω

Ωραια,μ'αρεσει,ειμαστε ομορφοι και υγιεις(σωματικα,ψυχικα δεν παιρνω κι ορκο...:lol:)Νεκταρια που δηλωνουμε συμμετοχη;Εμαθες τι χρειαζεται απο εμβολια,χαρτια κτλ;

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΤΑΣ
FELINE FEDERATION OF GREECE
14, Rousvelt STR - GR 18900 – ATHENS-Salamina
TEL:+30210 4656509, FAX: +30(2)10-90 11 038
Nasional Bank (Swift-code) ( ETHNGRAA) Account.Nr.185/612616-21

I n v i t a t i o n
SALAMIS International cat-show Sunday, March 22th 2009,Flamingo Hall, Salamis IslandTel. +210-4651 181

Duration: 10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate: Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU)
Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), , Mrs. M. Cristina Kowalczuk (All breed),
Entry-costs : 1st cat:15 , 2nd cat 10 €, and 3nd each more 7 € Housecats 10 €
Registration deadline:March 12th
Hotels: “ Gavril”Class B , single room 40 euro,double 45 euro. (Breakfast 5 euro/person

For more information nektaria@nektarcats.com

Αν τελειωνει στις επτα δυστυχως δε θα μπορεσω να συμμετεχω...Το τελευταιο αεροπλανο φευγει επτα και μιση και δε θα προλαβω να παω απο Σαλαμινα στο Ελ.Βενιζελος.:(

πάρε μια μέρα άδεια και φύγε με πλοίο ή φεύγεις με πρωινό αεροπλάνο...

Δε δινουν αδεια Δευτερα και Παρασκευη Σταυρουλα μου...;)Δεν πειραζει,κατι θα κανουμε,θα δουμε.

Ελα ρε Δωρα,κανε κατι!!!Κριμα ειναι να χασουμε το βραβειο ετσι στα χαζα!!!!!!!!

Δε δινουν αδεια Δευτερα και Παρασκευη Σταυρουλα μου...;)Δεν πειραζει,κατι θα κανουμε,θα δουμε.

κοίτα να δεις πώς έσπασε ο διάολος το ποδάρι του θα αρρωστήσεις αυτή την ημέρα.. :lol:;)

Θα δουμε βρε παιδια,θα τον καλοπιασω ετσι κι αλλιως εχω μεινει και παραπανω ωρες στη δουλεια οποτε κατι θα γινει...Αλινα μ'αρεσει που εισαι σιγουρη εσυ!:P
Μπαμπα της συνονοματης θα ερθεις κι εσυ;

Ναι μαρη ειμαι σιγουρη πειραζει??????Εχεις δει εσυ πολλα αδεσποτα σαν το Σειριο???/Οχι πες,εχεις δει???Και προσεχε τι θα πεις μη σ ακουσει και μετα βαλει τη γατα του να σε νιαουριζει ολο το βραδυ:P:P:P

Ναι μαρη ειμαι σιγουρη πειραζει??????Εχεις δει εσυ πολλα αδεσποτα σαν το Σειριο???/Οχι πες,εχεις δει???Και προσεχε τι θα πεις μη σ ακουσει και μετα βαλει τη γατα του να σε νιαουριζει ολο το βραδυ:P:P:P
Οχι δεν εχω δει πολλα αδεσποτα σαν τον Σειριο,μαλλον τα ξεπαστρεψαν αυτος και η αδερφη του για να φαινονται οι πιο ομορφοι!:lol::lol::lol::lol::lol:
Ενταξει στην τελικη αν δε μου δωσει αδεια θα βγαλω με το πρωινο στις 5 την επομενη μερα και θα παω στη δουλεια νιαουριζοντας.:lol::lol::lol:

Θα δουμε βρε παιδια,θα τον καλοπιασω ετσι κι αλλιως εχω μεινει και παραπανω ωρες στη δουλεια οποτε κατι θα γινει...Αλινα μ'αρεσει που εισαι σιγουρη εσυ!:P
Μπαμπα της συνονοματης θα ερθεις κι εσυ;

ναι όπως έχω πει και πιο πριν :up:

κοίτα να δεις πώς έσπασε ο διάολος το ποδάρι του θα αρρωστήσεις αυτή την ημέρα.. :lol:;)

Μα ενα πραγμα? Στο μυαλο μου ησουν drf!!!
Δευτερα 23 Μαρτιου η Δωρα θα υποφερει απο ενα πολυ ασχημο κρυωμα με 39 πυρετο...
Υπογραφη: Το μεντιουμ! :P

Μπαμπα της συνονοματης θα συμμετεχεις κιολας,ή απλα θα κανεις κερκιδα;Αμα ερθεις για κερκιδα πες μας πως μπορουμε να δωροδοκησουμε.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back