staman2
Περιβόητο μέλος
Εγραψες πάλι φιλενάδα με το ποιηματάκι σου!!! Φίλησε μου το Σεμελάκιθα΄ναι και το Γιουλακι
καθολου μη σε μελει
θα παρει βραβειακι
η ομορφη Σεμελη
![]()

Να τα χαίρεσαι τα γατουλια σου! Δώσε ένα φιλάκι έξτρα στη Μιου απο εμάς!έχεις αποφασίσει πιο ή εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει περισσότερο?άσχετο αλλά πιστεύω η Μίου θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την υπερβολικά φουντωτή ουρά της και το υπέροχο τρίχωμα της!(και δεν το λέω μόνο εγώ όσοι την έχουν δει μιλάνε για το τρίχωμα αυτό)
δεν κρατήθηκα σαν περήφανη μάνα έπρεπε να το πω!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δηλαδη ουσιαστικα αν καταλαβα καλα,καποιος που εχει γατακι με pedigree μπορει να διαλεξει αν θα διαγωνιστει στην κατηγορια της ρατσας του,ή ως γατα σπιτιου χωρις να χρησιμοποιησει το pedigree του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Kαλα κατάλαβες. Κι εγώ αν έφερνα τη Νάλα που δεν έχει χαρτιά, θα διαγωνιζόταν στην κατηγορία σπιτιου.Αλλα η συγκεκριμένη και χαρτια να είχε θα ήταν λογω χαρακτήρος αδύνατον να διαγωνιστεί.Κοριτσια δε θα εφερνα ποτε τη Μόιρα σε Έκθεση,απλα το ειχα απορια και το ρωτησα...Δηλαδη ουσιαστικα αν καταλαβα καλα,καποιος που εχει γατακι με pedigree μπορει να διαλεξει αν θα διαγωνιστει στην κατηγορια της ρατσας του,ή ως γατα σπιτιου χωρις να χρησιμοποιησει το pedigree του;
![]()

Μάλιστα, μέχρι πριν απο την τελευταία έκθεση, στις εκθέσεις γάτας δίνονταν και χαρτια καθαροαιμίας αν κάποιος δεν είχε. Ομως από την τελευταία το σταμάτησαν με απόφαστη της FIFE διοτι θέλουν να καταπολεμήσουν την παράνομη εκτροφη και τις αγοραπωλησίες ζώων στα μαγαζιά όταν δεν δίνουν χαρτιά και δεν είναι οι γέννες δηλωμένες. Είναι απόφαση γενική της Fife
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοριτσια δε θα εφερνα ποτε τη Μόιρα σε Έκθεση,απλα το ειχα απορια και το ρωτησα...Δηλαδη ουσιαστικα αν καταλαβα καλα,καποιος που εχει γατακι με pedigree μπορει να διαλεξει αν θα διαγωνιστει στην κατηγορια της ρατσας του,ή ως γατα σπιτιου χωρις να χρησιμοποιησει το pedigree του;
![]()
Δώρα εγώ δεν το είπα για εσένα και τη Μόιρα αυτό. Επειδή έγινε και από άλλο μέλος ερώτημα και απάντησε η Νεκταρία ότι όποιος δεν έχει τα χαρτιά μπορεί με γατί ράτσας να πάρει μέρος με τις γάτες σπιτιού, το θεώρησα παντελώς άδικο.
Ή θα είναι ράτσας ή θα είναι κεραμμυδόγατα. Αλλιώς είναι κοροϊδία. Λογικό δεν είναι τα ράτσας να είναι πιο ωραία από τα κεραμμυδόγατα;
drf
Δραστήριο μέλος
τα γατακια που ειπες θα συμμετεχουν, αλλα ολα δεν μπορουμε να ξερουμε ποια και ποσα θα ειναι...
Νικο!
κοριτσι μου κανε λιγο υπομονη, συντομα θα ανακοινωθεικαι θα πουν οι διοργανωτες που μπορει να μεινει ο κοσμος
τελικά δεν έπεσα έξω έτσι Γιούλη..;

σκέφτομαι να φέρω τη μικρή μου...

moukelis
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Νεκταρια! Θα στειλω Pm στους Moderators να μας το κανουν!Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη"

Συμφωνω απολυτα με την Ειρηνη...Δεν θα ηταν δικαιο κατι τετοιο...Δώρα εγώ δεν το είπα για εσένα και τη Μόιρα αυτό. Επειδή έγινε και από άλλο μέλος ερώτημα και απάντησε η Νεκταρία ότι όποιος δεν έχει τα χαρτιά μπορεί με γατί ράτσας να πάρει μέρος με τις γάτες σπιτιού, το θεώρησα παντελώς άδικο.
Ή θα είναι ράτσας ή θα είναι κεραμμυδόγατα. Αλλιώς είναι κοροϊδία. Λογικό δεν είναι τα ράτσας να είναι πιο ωραία από τα κεραμμυδόγατα;
τελικά δεν έπεσα έξω έτσι Γιούλη..;
σκέφτομαι να φέρω τη μικρή μου...![]()

δεν χρειαζεται να σου δωσουν εσενα κλουβακι, θα εχεις τα τριποδα

Θα γινει στον Αστερα της Βουλιαγμενης...έχω χάσει επεισόδια..τι θα γίνει με την έκθεση?¨αλλαξε μέρος?για κάντε καμμιά ενημέρωση βρε κορίτσια να ξέρουμε..![]()

roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλημερα!
Νεκταρια! Θα στειλω Pm στους Moderators να μας το κανουν!
Συμφωνω απολυτα με την Ειρηνη...Δεν θα ηταν δικαιο κατι τετοιο...
δεν χρειαζεται να σου δωσουν εσενα κλουβακι, θα εχεις τα τριποδα
Θα γινει στον Αστερα της Βουλιαγμενης![]()
Σικ μέρος για σικ συμμετέχοντες

Και διαμονή?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Astir Palace - VouliagmeniΣικ μέρος για σικ συμμετέχοντεςΚαι διαμονή?
![]()
[FONT="]I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show
Astir Palace
Hotel Arion, Hall Alexander
Apollonos str.40 16671
Vouliagmeni
www.astir-palace.com
Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU)
Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT](All breed),
Hotels
Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ?
Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ?
Information's and reservations at
svetikarytch@hotmail.com
nektaria@nektarcats.com
ΝεκταριαΕμφάνιση Δημόσιου ΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΑποστολή email στο(ην) ΝεκταριαΕπίσκεφθείτε την ιστοσελίδα του χρήστη Νεκταρια!Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ΝεκταριαΠροσθήκη του/της: Νεκταρια στη Λίστα Φίλων σας;
roulsydney
Διάσημο μέλος
μεινε)..πάντα επιμελής και ενημερωμένη

Για τους κερκιδοσυμμετέχοντες χρειάζεται δήλωση συμμετοχής?
Ολο ερωτήσεις είμαι σήμερα..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
....ευχαριστούμε ..Γιούλιξ(σου έμεινε)..πάντα επιμελής και ενημερωμένη
![]()
Παρακαλω
(δεν ειμαι με ολους ετσι...μονο με οποιους γουσταρω

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Αμοιβαία Γιούλιξ η συμπάθεια...Παρακαλω
![]()
(δεν ειμαι με ολους ετσι...μονο με οποιους γουσταρω)
(ετοιμασε εσύ και την σακουλίτσα...ξέρεις γιατί..
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Α τι ωραια Νικο,θα δουμε τη συνονοματη απο κοντα;![]()
ίσως το σκέφτομαι λίγο... 
@Γιούλη: τρίποδα και τετράποδα σε παράταξη..

staman2
Περιβόητο μέλος
Να την φέρεις να την φέρεις!!!τελικά δεν έπεσα έξω έτσι Γιούλη..;
σκέφτομαι να φέρω τη μικρή μου...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αμ πως δεν ξερω?Αμοιβαία Γιούλιξ η συμπάθεια...(ετοιμασε εσύ και την σακουλίτσα...ξέρεις γιατί..
)

ίσως το σκέφτομαι λίγο...
@Γιούλη: τρίποδα και τετράποδα σε παράταξη..![]()

Ναι!!!Να την φέρεις να την φέρεις!!!![]()

roulsydney
Διάσημο μέλος
Στην νέα αφίσα για την έκθεση δεν βλέπω ημερομηνία...Για τους κερκιδοσυμμετέχοντες χρειάζεται δήλωση συμμετοχής?
moukelis
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και βεβαια χρειαζεται!Στην νέα αφίσα για την έκθεση δεν βλέπω ημερομηνία...
Για τους κερκιδοσυμμετέχοντες χρειάζεται δήλωση συμμετοχής?
Στειλε μου με pm το email σου να σου τη στειλω

πρεπει να πουμε στη Νεκ να βαλει την ημ/νια 22 Μαρτιου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool