moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε Βαρβαρα...μα τι ουφο ειμαι!!Στην νέα αφίσα για την έκθεση δεν βλέπω ημερομηνία...
Για τους κερκιδοσυμμετέχοντες χρειάζεται δήλωση συμμετοχής?

Καλε νομιζα εγραφες κεραμιδοσυμμετεχοντες

καλε για αυτους δεν χρειαζεται αιτηση...

(ευχαριστω Παυλο που με τσακωσες να λεω βλακειες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Athens International Cat Show
Sunday 22th March 2009
Astir Palace
Hotel Arion, Hall Alexander
Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com
Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU)
Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),
Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις οσες γατουλες θελετε να συμμετεχουν ρατσας η μη, ΠΡΕΠΕΙ να δηλωσετε αιτηση συμμετοχης.καλε Βαρβαρα...μα τι ουφο ειμαι!!
staman2
Περιβόητο μέλος
I n v i t a t i o n
Athens International Cat Show
![]()
![]()
Sunday 22th March 2009
Astir Palace
Hotel Arion, Hall Alexander
Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com
Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU)
Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),
Entry-costs: 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ?Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ?Registration deadline: March 12th
Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com
Μπράβο Νεκταρία μας!!! Ωραία που άλλαξε κι ο τίτλος του θέματος! Αλλα στην προσκληση σου αυτη δεν φαίνεται ο ονομα του ξενοδοχειου καθώς κι άλλα στοιχεία πιο κάτω. Φαίνονται οι κωδικοί. Δεν το ξανακοιτάς? Στην προηγουμενη χθεσινή σου ανακοίνωση ήταν όλα ξεκάθαρα.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Κανένα πρόβλημα..άλλωστε οι γάτες κάθονται εξίσου καλά τόσο στις κερκίδες όσο και στα κεραμίδιακαλε Βαρβαρα...μα τι ουφο ειμαι!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλα εισαι απαιχτηΚανένα πρόβλημα..άλλωστε οι γάτες κάθονται εξίσου καλά τόσο στις κερκίδες όσο και στα κεραμίδια![]()

roulsydney
Διάσημο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
καλε Βαρβαρα...μα τι ουφο ειμαι!!
Βρε, γιατι ειμαι εγω εδω νομιζεις?

roulsydney
Διάσημο μέλος
Βρε, γιατι ειμαι εγω εδω νομιζεις?![]()
Εσύ φαντάζομαι τοποθετείς τους συμμετέχοντες στις θέσεις τους στα κεραμίδια ή στις κερκίδες ...έτσι?

moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Εσύ φαντάζομαι τοποθετείς τους συμμετέχοντες στις θέσεις τους στα κεραμίδια ή στις κερκίδες ...έτσι?![]()
Ναι, εγω θα εκτελω χρεη ραβδουχου.
roulsydney
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οχι υποχρεωτικαΝα κανω μια ερωτηση ακομα;Πρεπει να γινουμε και μελη στον Ομιλο Γατας;

προτιμω το μαστιγιο...Ναι, εγω θα εκτελω χρεη ραβδουχου.

roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλέ αυτό εννοεί...αλλά θα το ..ξεκαθαρίσει στο θέμα "άντρες"...όπου όλοι οι άντρες...την έχουν κάνει μ' ελαφρά ..πηδηματάκιαΟχι υποχρεωτικα
προτιμω το μαστιγιο...![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
προτιμω το μαστιγιο...![]()
Κατι θα κανουμε και για τα πιο kinky μελη της παρεας.....
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
βγάζεις κάποιο εισιτήτριο και αν ναι που; εκεί; την ώρα που θα πας; Ή νωρίτερα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καποιο μικρο συμβολικο ποσο πληρωνεις στην εισοδοΝα ρωτήσω και γω κάτι γιατί δεν έχω καταλάβει. Αν θες να παρευρεθείς απλά στη έκθεση για να.... πάρεις μάτιβγάζεις κάποιο εισιτήτριο και αν ναι που; εκεί; την ώρα που θα πας; Ή νωρίτερα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Στην νέα αφίσα για την έκθεση δεν βλέπω ημερομηνία...