Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα.Να ρωτήσω και γω κάτι γιατί δεν έχω καταλάβει. Αν θες να παρευρεθείς απλά στη έκθεση για να.... πάρεις μάτιβγάζεις κάποιο εισιτήτριο και αν ναι που; εκεί; την ώρα που θα πας; Ή νωρίτερα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Mπραβο!!!Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου..
Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια...Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου;
Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου..
Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου;![]()
εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα...
Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα...
avtwvia
Διάσημο μέλος
Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε..Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια...
εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα...
Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα...

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες????

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι...γιατι θα τυπωθει εντυπο με τις συμμετοχες...Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε..![]()
Αυτο ειναι το e mail της Φωτεινης που μαζευει τις συμμετοχες και φτιαχνει τα pedigree... στειλτης ενα e mail εξηγωντας της την κατασταση...
svetikarytch@hotmail.com
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέαΑν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα.
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτούΑν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα.
απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο!Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα.

Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!!Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου;
Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου;![]()

Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!???Ασχετο:
Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες????![]()

Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους

Ariet
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ προκαταβολικά....
3lbereth
Νεοφερμένο μέλος

Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας...
Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση?Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί.
Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα!
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα.
Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!!

Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες!
Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ.
Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά!
Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat!

Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat!

staman2
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια.Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!!
Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες!Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ.
Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά!Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat!
![]()
Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat!![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος

Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας;
staman2
Περιβόητο μέλος
ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!!Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!!
Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της!![]()

Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! 

Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool