Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:02 Η Νεκταρια έγραψε: #621 19-02-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Να ρωτήσω και γω κάτι γιατί δεν έχω καταλάβει. Αν θες να παρευρεθείς απλά στη έκθεση για να.... πάρεις μάτι βγάζεις κάποιο εισιτήτριο και αν ναι που; εκεί; την ώρα που θα πας; Ή νωρίτερα; Click για ανάπτυξη... Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #622 19-02-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Mπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η avtwvia έγραψε: #623 19-02-09 14:49 Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #624 19-02-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια... εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα... Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00 Η avtwvia έγραψε: #625 19-02-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια... εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα... Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα... Click για ανάπτυξη... Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00 Η alice έγραψε: #626 19-02-09 15:00 Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #627 19-02-09 15:02 Μπραβο Νεκταρια,πολυ σωστη κινηση,και δειχνει οτι ο ΕΟΓ νοιαζεται για ολες τις ΓΑΤΕΣ,οπως αναφερεται και στα αρχικα του.Αληθεια,αν γινει καποιος μελος εχει καποια προνομια;Η εισφορα του για να γινει μελος πως χρησιμοποιειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #628 19-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Click για ανάπτυξη... οχι...γιατι θα τυπωθει εντυπο με τις συμμετοχες... Αυτο ειναι το e mail της Φωτεινης που μαζευει τις συμμετοχες και φτιαχνει τα pedigree... στειλτης ενα e mail εξηγωντας της την κατασταση... svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η gatouni έγραψε: #629 19-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:18 Η roulsydney: #630 19-02-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτού απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #631 20-02-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Να ρωτήσω και γω κάτι γιατί δεν έχω καταλάβει. Αν θες να παρευρεθείς απλά στη έκθεση για να.... πάρεις μάτι βγάζεις κάποιο εισιτήτριο και αν ναι που; εκεί; την ώρα που θα πας; Ή νωρίτερα; Click για ανάπτυξη... Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #622 19-02-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Mπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η avtwvia έγραψε: #623 19-02-09 14:49 Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #624 19-02-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια... εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα... Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00 Η avtwvia έγραψε: #625 19-02-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια... εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα... Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα... Click για ανάπτυξη... Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00 Η alice έγραψε: #626 19-02-09 15:00 Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #627 19-02-09 15:02 Μπραβο Νεκταρια,πολυ σωστη κινηση,και δειχνει οτι ο ΕΟΓ νοιαζεται για ολες τις ΓΑΤΕΣ,οπως αναφερεται και στα αρχικα του.Αληθεια,αν γινει καποιος μελος εχει καποια προνομια;Η εισφορα του για να γινει μελος πως χρησιμοποιειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #628 19-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Click για ανάπτυξη... οχι...γιατι θα τυπωθει εντυπο με τις συμμετοχες... Αυτο ειναι το e mail της Φωτεινης που μαζευει τις συμμετοχες και φτιαχνει τα pedigree... στειλτης ενα e mail εξηγωντας της την κατασταση... svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η gatouni έγραψε: #629 19-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:18 Η roulsydney: #630 19-02-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτού απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #631 20-02-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Mπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Η avtwvia έγραψε: #623 19-02-09 14:49 Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #624 19-02-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια... εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα... Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00 Η avtwvia έγραψε: #625 19-02-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια... εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα... Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα... Click για ανάπτυξη... Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00 Η alice έγραψε: #626 19-02-09 15:00 Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #627 19-02-09 15:02 Μπραβο Νεκταρια,πολυ σωστη κινηση,και δειχνει οτι ο ΕΟΓ νοιαζεται για ολες τις ΓΑΤΕΣ,οπως αναφερεται και στα αρχικα του.Αληθεια,αν γινει καποιος μελος εχει καποια προνομια;Η εισφορα του για να γινει μελος πως χρησιμοποιειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #628 19-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Click για ανάπτυξη... οχι...γιατι θα τυπωθει εντυπο με τις συμμετοχες... Αυτο ειναι το e mail της Φωτεινης που μαζευει τις συμμετοχες και φτιαχνει τα pedigree... στειλτης ενα e mail εξηγωντας της την κατασταση... svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η gatouni έγραψε: #629 19-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:18 Η roulsydney: #630 19-02-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτού απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #631 20-02-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #624 19-02-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια... εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα... Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00 Η avtwvia έγραψε: #625 19-02-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια... εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα... Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα... Click για ανάπτυξη... Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00 Η alice έγραψε: #626 19-02-09 15:00 Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #627 19-02-09 15:02 Μπραβο Νεκταρια,πολυ σωστη κινηση,και δειχνει οτι ο ΕΟΓ νοιαζεται για ολες τις ΓΑΤΕΣ,οπως αναφερεται και στα αρχικα του.Αληθεια,αν γινει καποιος μελος εχει καποια προνομια;Η εισφορα του για να γινει μελος πως χρησιμοποιειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #628 19-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Click για ανάπτυξη... οχι...γιατι θα τυπωθει εντυπο με τις συμμετοχες... Αυτο ειναι το e mail της Φωτεινης που μαζευει τις συμμετοχες και φτιαχνει τα pedigree... στειλτης ενα e mail εξηγωντας της την κατασταση... svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η gatouni έγραψε: #629 19-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:18 Η roulsydney: #630 19-02-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτού απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #631 20-02-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια... εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα... Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00 Η avtwvia έγραψε: #625 19-02-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια... εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα... Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα... Click για ανάπτυξη... Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00 Η alice έγραψε: #626 19-02-09 15:00 Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #627 19-02-09 15:02 Μπραβο Νεκταρια,πολυ σωστη κινηση,και δειχνει οτι ο ΕΟΓ νοιαζεται για ολες τις ΓΑΤΕΣ,οπως αναφερεται και στα αρχικα του.Αληθεια,αν γινει καποιος μελος εχει καποια προνομια;Η εισφορα του για να γινει μελος πως χρησιμοποιειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #628 19-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Click για ανάπτυξη... οχι...γιατι θα τυπωθει εντυπο με τις συμμετοχες... Αυτο ειναι το e mail της Φωτεινης που μαζευει τις συμμετοχες και φτιαχνει τα pedigree... στειλτης ενα e mail εξηγωντας της την κατασταση... svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η gatouni έγραψε: #629 19-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:18 Η roulsydney: #630 19-02-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτού απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #631 20-02-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατα τη γνωμη μου Αντωνια δεν ειναι σωστο να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου, γιατι ειναι γατα ρατσας...εκει καλο ειναι να παιρνουν μερος κεραμιδακια... εχεις μιλησει με τη κυρια που βγαζει τα pedigree? θελεις να σου δωσω το email της να στο βγαλει εσπευσμενα προκειμενου να συμμετασχεις? το Pedigree θα ειναι ιδιο με του Σεβαχ αλλα θα αλλαζει το ονομα...μιλα και με τη Νικολετα... Παντως πρεπει να κινηθεις γρηγορα... Click για ανάπτυξη... Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00 Η alice έγραψε: #626 19-02-09 15:00 Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #627 19-02-09 15:02 Μπραβο Νεκταρια,πολυ σωστη κινηση,και δειχνει οτι ο ΕΟΓ νοιαζεται για ολες τις ΓΑΤΕΣ,οπως αναφερεται και στα αρχικα του.Αληθεια,αν γινει καποιος μελος εχει καποια προνομια;Η εισφορα του για να γινει μελος πως χρησιμοποιειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #628 19-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Click για ανάπτυξη... οχι...γιατι θα τυπωθει εντυπο με τις συμμετοχες... Αυτο ειναι το e mail της Φωτεινης που μαζευει τις συμμετοχες και φτιαχνει τα pedigree... στειλτης ενα e mail εξηγωντας της την κατασταση... svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η gatouni έγραψε: #629 19-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:18 Η roulsydney: #630 19-02-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτού απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #631 20-02-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #627 19-02-09 15:02 Μπραβο Νεκταρια,πολυ σωστη κινηση,και δειχνει οτι ο ΕΟΓ νοιαζεται για ολες τις ΓΑΤΕΣ,οπως αναφερεται και στα αρχικα του.Αληθεια,αν γινει καποιος μελος εχει καποια προνομια;Η εισφορα του για να γινει μελος πως χρησιμοποιειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #628 19-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Click για ανάπτυξη... οχι...γιατι θα τυπωθει εντυπο με τις συμμετοχες... Αυτο ειναι το e mail της Φωτεινης που μαζευει τις συμμετοχες και φτιαχνει τα pedigree... στειλτης ενα e mail εξηγωντας της την κατασταση... svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η gatouni έγραψε: #629 19-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:18 Η roulsydney: #630 19-02-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτού απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #631 20-02-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο Νεκταρια,πολυ σωστη κινηση,και δειχνει οτι ο ΕΟΓ νοιαζεται για ολες τις ΓΑΤΕΣ,οπως αναφερεται και στα αρχικα του.Αληθεια,αν γινει καποιος μελος εχει καποια προνομια;Η εισφορα του για να γινει μελος πως χρησιμοποιειται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #628 19-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Click για ανάπτυξη... οχι...γιατι θα τυπωθει εντυπο με τις συμμετοχες... Αυτο ειναι το e mail της Φωτεινης που μαζευει τις συμμετοχες και φτιαχνει τα pedigree... στειλτης ενα e mail εξηγωντας της την κατασταση... svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η gatouni έγραψε: #629 19-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:18 Η roulsydney: #630 19-02-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτού απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #631 20-02-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μιλησε η Νικολετα μαζι της.. Ειπε θα κανει οτι μπορει γιατι τωρα εχουν και την εκθεση.. Μπορω μεχρι και προτελευταια μερα αμα ειναι να δηλωσω συμμετοχη? Αμα δεν εχει ερθει μεχρι τοτε.. Click για ανάπτυξη... οχι...γιατι θα τυπωθει εντυπο με τις συμμετοχες... Αυτο ειναι το e mail της Φωτεινης που μαζευει τις συμμετοχες και φτιαχνει τα pedigree... στειλτης ενα e mail εξηγωντας της την κατασταση... svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:49 Η gatouni έγραψε: #629 19-02-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:18 Η roulsydney: #630 19-02-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτού απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #631 20-02-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:18 Η roulsydney: #630 19-02-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτού απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #631 20-02-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ καλή ιδέα κα μάλιστα για όσους θα έρθουν ως επισκέπτες το ποσό θα μπορούσε να ήταν κάτι παραπάνω εφόσον συνδυάζεται με τέτοιο σκοπό..(μην με περάσετε για λεφτού απλά είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν κάποια χρήματα με προγραμματισμένο τρόπο που πρακτικά ίσως είναι πιο εύκολο..λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #631 20-02-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ Νεκταρία. Πολύ όμορφη ιδέα. Θα είναι πολύ καλό αυτο! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eγω θελω να φερω την Καρμεν αλλα δεν ξερω αν εχει προλαβει να βγει το pedigree της μεχρι την εκθεση.. Αν δεν εχει βγει θα διαγωνιστει στις γατες σπιτιου; Λεω επειδη θα ειναι και ο αδερφος Σεβαχ απο την ιδια γεννα.. Ειναι ιδιο το πεντιγκρι? Πρωτη φορα εχω γατα ρατσας και δεν ξερω καθολου.. Ο ενας θα διαγωνιστει στις βρετανικες και ο αλλος στις σπιτιου; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι οπως τα λες είναι. Θα διαγωνιστει με τις γατες σπιτιου. Αλλα αυτο δεν είναι σωστο πιστεύω και για τις γάτες σπιτιου και για την ίδια. Μακάρι να προλάβεις Αντωνία μου να το βγάλεις το πετιγκρι και να το φέρεις το γατουλάκι μας!!!! Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετο: Τα ξενοδοχεια που εχουν προταθει και δεχονται ζωακια, προσφερουν και αμμολεκανες???? Click για ανάπτυξη... Ε χριστιανή μου κι εσυ θέλεις και αμμολεκάνες να σου προσφέρουν!!!??? Οχι μονον αμμολεκάνες, προσφέρουν και χαλαρωτικό μασάζ στα πατουσάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariet Νεοφερμένο μέλος Ο Ariet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:26 Ο Ariet έγραψε: #632 21-02-09 22:26 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το forum αν και σας διαβάζω από καιρού εις καιρόν! Έχω έναν κούκλο γατούλη Ιμαλαϊων και με την ευκαιρία της έκθεσης σκέφτομαι να του κάνω την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Κάτι σαν τον χορό των Debutantes που λέμε!!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράγματα, ενώ όλη μου τη ζωή είχα γάτες, δεν έχω ασχοληθεί με εκθέσεις ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω να γρέφετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, απλώς μερικά βασικά αν μπορείτε να μου πείτε για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3lbereth Νεοφερμένο μέλος Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Η 3lbereth έγραψε: #633 22-02-09 00:40 Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ τέλεια!!! Θα δω άπειρα γατούνια! Το ζούληγμα επιτρέπεται? Έχω να πάω καμιά δεκαριά χρόνια σε Έκθεση Γάτας... Εμείς οι ορφανές γατομαμάδες χρειαζόμαστε πρόσκληση? Παρεμπιπτώντως, εξαιρετική η επιλογή του ξενοδοχείου. Εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο εκεί. Α! και περιμένουμε huge ανάρτηση στην κεντρική μας σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η alice έγραψε: #634 22-02-09 13:42 Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταρχην αυτοι που συμμετεχουν με γατες πρεπει να συμπληρωσουν αμεσα τη φορμα συμμετοχης, επικοινωνηστε με τη Νεκταρια με πμ. Οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες δεν χρειαζεται προσκληση νομιζω, απλα θα εχει απο οτι καταλαβα στην εισοδο μια συμβολικη συμμετοχη που θα παει για τα αδεσποτακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η yasmin1gr: #635 22-02-09 13:48 Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπραβο για την καλη ιδεα αν εχετε πολλες συμμετοχες μπορει να βοηθησετε και πανω απο ενα σωματειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:47 Η Μυρτω4038: #636 22-02-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν και σε ολες τις χωρες πληρωνουν εισητηριο, σε μας παντα η εισοδος ηταν ελευθερη.Σκεφτομαστε φετος να συνεργαστουμε με καποια απο τις ζωοφιλικες οργανωσεις να βγαλουν εκεινοι εισητηριο (2 ευρω περιπου)και να το χρησιμοποιησουν για τα αδεσποτακια.Ο ΕΟΓ δεν θα συμμετασχει σε αυτα τα εσοδα. Click για ανάπτυξη... Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η staman2 έγραψε: #637 22-02-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπράβο πολύ καλή ιδέα!!! Εμείς οι Θεσσαλονικιες μέχρι στιγμής έχουμε μαζευτεί ήδη ένα παρεάκι πέντε γατομαμάδων να κατέβουμε μαζί στην έκθεση, σαν επισκέπτριες! Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ Εκθεση Γατας και πραγματικά ανυπομονώ. Αλλά περισσότερο ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλές-πολλούς από σας που τα λέμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά! Και φυσικά να γνωρίσω τα θρυλικά γατιά του mycat! Και σαν άτυπη πανελλήνια συνάντηση πολλών από τα μέλη του mycat! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:02 Η avtwvia έγραψε: #638 22-02-09 19:02 Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:03 Η moukelis έγραψε: #639 22-02-09 19:03 Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε! Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:05 Η staman2 έγραψε: #640 22-02-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!! Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντωνία μου τι ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ειναι αυτο που μόλις μας είπες!!!! Θα είναι με τον αδερφουλη της μαζί στον ίδιο χώρο μετά από τόσον καιρό. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!! Φιλάκια στο Καρμενάκι από τον Σεβαχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.