Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Ωραια,κι αλλο βρετανακι,ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε!
Ποιες αλλες φυλες διαγωνιζονται μαζι σας;
Δεν ξέρω Δωράκι μου. Αλλα και να μην σαρώσουμε ΔΕΝ με νοιάζει. Ειμαι κάθε μέρα και πιο χαρουμενη που θα είμαστε όλοι μαζί το παρεάκι μας από εδώ μέσα!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα βεβαια,εννοειται,εγω ειμαι χαρουμενη που θα σας ξαναδω και θα ξαναδω και τον Περσουλη!Μου φαινεται οτι θα ειμαστε τοσο τρελαμενες με τα νεα που θα εχουμε να πουμε,που και αν κερδισουμε δε θα παρουμε χαμπαρι!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα βεβαια,εννοειται,εγω ειμαι χαρουμενη που θα σας ξαναδω και θα ξαναδω και τον Περσουλη!Μου φαινεται οτι θα ειμαστε τοσο τρελαμενες με τα νεα που θα εχουμε να πουμε,που και αν κερδισουμε δε θα παρουμε χαμπαρι!:lol:
Μωρε σαν να έχεις δίκιο!:up::up::up:Ακριβώς όπως τα λες!

Κι εγώ Νίκη μου δεν φαντάζεσαι τι χαρά έχω. Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω όλο και περισσότερα μέλη του φόρουμ. Μωρέ.. περνάμε άλλωστε τόσες ώρες παρεούλα και νομίζω πως είναι σαν να γνωριζόμαστε από καιρο. Πάντως με όσα άτομα έχω συναντηθει αισθάνθηκα μπορω να σου πω σαν να τα γνωρίζω απο χρόνια.:D

Εκτός απο το Δωράκι που το γνώρισα το καλοκαίρι που μας πέρασε και την Ουρανία και την Αλίκη και την Ρούλα(που έχουν ανέβει Θεσ/νίκη), εγώ δεν έχω γνωρίσει καμία-κανέναν άλλο από Αθήνα.:|
Ευτυχώς που τις περισσότερες από εσάς , σας έχει γνωρίσει η Νικολέτα γιατί διαφορετικά θα θέλαμε καρτελάκια για να μην προσπερνιόμαστε σαν "άγνωστοι" μέσα στο πλήθος κόσμου!:blink:;)

Εκτός απο το Δωράκι που το γνώρισα το καλοκαίρι που μας πέρασε και την Ουρανία και την Αλίκη και την Ρούλα(που έχουν ανέβει Θεσ/νίκη), εγώ δεν έχω γνωρίσει καμία-κανέναν άλλο από Αθήνα.:|
Ευτυχώς που τις περισσότερες από εσάς , σας έχει γνωρίσει η Νικολέτα γιατί διαφορετικά θα θέλαμε καρτελάκια για να μην προσπερνιόμαστε σαν "άγνωστοι" μέσα στο πλήθος κόσμου!:blink:;)

Εγω παλι δεν εχω γνωρισει κανενα! :(:(:(
Θα γνωριστω με τη Δωρα αναγκαστικα.... :lol::lol::lol:
Οποτε φανταζομαι ολο και καποια αλλη θα γνωρισω...
Καλη ιδεα Νικη με τα ταμπελακια. Λετε να βαλουμε? :lol::lol::lol:

Εγω παλι δεν εχω γνωρισει κανενα! :(:(:(
Θα γνωριστω με τη Δωρα αναγκαστικα.... :lol::lol::lol:
Οποτε φανταζομαι ολο και καποια αλλη θα γνωρισω...
Καλη ιδεα Νικη με τα ταμπελακια. Λετε να βαλουμε? :lol::lol::lol:

Λέτε να βάλουμε καρτελάκια με την φωτογραφία των γατιών μας στο avatar και το όνομα που μπαινούμε στο φόρουμ, για να μην μπερδευτούμε!!!:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:
Πλάκα κάνω φυσικά, ούτως ή άλλως θα μαζευόμαστε γύρω από τα υποψήφια γατία του φόρουμ;) οπότε δεν πρόκειτε να χαθούμε!;):cool:

Αναγκαστικα ε;
Μην ανησυχεις ξερω εγω αρκετους,μετα θα τους γνωρισεις μεσα απο το τσουρμο.:P

Αλίκη εύκολο είναι, στάσου δίπλα στο Σειριόνι και σίγουρα θα περάσουν όλοι όσοι είναι απο το φόρουν, από δίπλα του!!! ;):lol::lol::lol:
και ΟΧΙ μόνο!!!

Τι εννοεις και ΟΧΙ ΜΟΝΟ?
Θα περασουν και απο πανω του???? :blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι εννοεις και ΟΧΙ ΜΟΝΟ?
Θα περασουν και απο πανω του???? :blink::blink::lol::lol:

:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Καλεεεέ....(θα μας ακούσει και η Δώρα;)) ενούσα ότι ΟΧΙ μόνο τα μέλη του φόρουμ θα περνούν από δίπλα για να θαυμάζουν την αρχοντική ομορφιά του!!!:up::up::up:

Εντάξει Δώρα, το΄σωσα? :blink:

Ναι καλα, μανα και γιος εμας περιμενανε για να την ψωνισουν! :P:P:P

Αναγκαστικα ε;
Μην ανησυχεις ξερω εγω αρκετους,μετα θα τους γνωρισεις μεσα απο το τσουρμο.:P

Ε βεβαια αναγκαστικα. Εγω εχω κανονισει με το Σειριο δικλινο, και αναγκαστικα θα μου κουβαλησει και σενα!!!! :lol::lol::lol:
Τα κανονισαμε το μεσημερι! :P:P:P:P

Παρα τριχα Νικη,παρα τριχα...Εχε χαρη που ο Σειριος ειναι εξοριστος για να μην πειραξει το μωρο...και δε σας διαβαζει...

Ε βεβαια αναγκαστικα. Εγω εχω κανονισει με το Σειριο δικλινο, και αναγκαστικα θα μου κουβαλησει και σενα!!!! :lol::lol::lol:

Ωστε εσύ Αλίκη ήσουν η τυχερή που διαλέξε η Αυτού Μεγαλειότητα Σείριος για συγκάτοικο!:blink:;):lol:
Και εγώ είχα βάλει ταπεινά υποψηφιότητα αλλά... δεν προτιμήθηκα(με φάγανε τα κυκλώματα:blink:) :down::mad::mad:
Τι να γίνει.... του χρόνου θα δοκιμάσω πάλι.;):cool:

Α,γι'αυτο το μπερδεμα στα ΡΜ,δεν ξερατε ποιος το εκλεισε,ο Σειριος ή εσυ!:lol:

Ωστε εσύ Αλίκη ήσουν η τυχερή που διαλέξε η Αυτού Μεγαλειότητα Σείριος για συγκάτοικο!:blink:;):lol:
Και εγώ είχα βάλει ταπεινά υποψηφιότητα αλλά... δεν προτιμήθηκα(με φάγανε τα κυκλώματα:blink:) :down::mad::mad:
Καλε εβαλα στο νημα των Θεσσαλονικεων ποστ οτι εψαχνα με ποιον να κλεισω δικλινο και δε με απαντησε κανεις σε λεω!:confused:

Βασικα εχω και ενα ατου! Ειμαι πεθερα της Αυτου Μεγαλειοτητας του, οποτε δε μπορουσανε να κανουνε και πολλα! :lol::lol::lol:

Α,γι'αυτο το μπερδεμα στα ΡΜ,δεν ξερατε ποιος το εκλεισε,ο Σειριος ή εσυ!:lol:
:P:P:P:P:P:P:P

Είσαι σίγουρη ότι ο Σείριος θα μείνει σε απλό δίκλινο και ότι δεν προτιμά ...junior suite?:lol:

Λες να εχει κλεισει για μενα και τη μανα του δικλινο και αυτος να παει σε καμια σουιτα? :blink:

Καλε εβαλα στο νημα των Θεσσαλονικεων ποστ οτι εψαχνα με ποιον να κλεισω δικλινο και δε με απαντησε κανεις σε λεω!:confused:

Αγαπητή Σειριομάνα, ιδού η ιστορική αλήθεια!:blink:;):lol:
https://www.mypetz.gr/posts/5479547/
Δεν φταίω εγώ αν δεν προτιμήθηκα!:(:down:

Βασικα εχω και ενα ατου! Ειμαι πεθερα της Αυτου Μεγαλειοτητας του, οποτε δε μπορουσανε να κανουνε και πολλα! :lol::P

Αλλά ετσι είναι ,αν δεν έχεις μέσο σ'αυτήν την χώρα δεν προκείτε να πας μπροστά!:blink::blink:
;):lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back