Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

καλημέρα κορίτσια.
Θα θελα και γώ να φέρω τη θηλυκιά μου αλλά δυστυχώς συμβαίνουν τα παρακάτω 1. αντιπαθεί φρικτά κάθε έννοια πλυσίματος και δυστυχώς η τροφή που τρώει της αφήνει καφέ λεκέδες στα χέρια και το μουτράκι από το γλύψιμο, 2. φοβάται υπερβολικά τον κόσμο, 3. αντιπαθεί τον περιορισμό σε κλουβί καθώς και το να την πιάνουν, 4. (και κυριότερο) μάλλον μπαίνει σε οίστρο αν κρίνω από τη συμπεριφορά της προς τους αρσενικούς και το γεγονός ότι πλέον τους κωλοτρίβεται, και δεν ξεκολάει από κοντά τους (βέβαια έχω και όλα τα άλλα συμπτώματα που είχε τις τελευταίες δύο μέρες την προηγούμενη φορά και που τότε μου είχαν κάνει εντύπωση).
Όσο για τον πρίνς που μπορώ να του βγάλω το πέντιγκρι δυστυχώς έχει σμυγματόρροια και αναγκάστηκα να του ξυρίσω την ουρά για να του την περιθάλψω. Ο πάρης μου δεν έχει δυνατότητα να βγάλει χαρτιά. :(
Ηθική συμπαράσταση προσφέρω μόνο (μήπως να σουφρώσω τον κάρλο μου τον κεραμιδόγατο να τον πλύνω και να τον φέρω;....) Θα σας κάνω κερκίδα... Να φτιάξω πανό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φέρε τον Κάρλο άμα είναι συνεργάσιμος!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην Εκθεση θα συμμετεχει και το φαβορι Barishu Morpheus Catali's! Sacred Cat of Birman:up:
Θα μπει σε κλουβι μακρυα απο το κοσμο και τις αλλες γατες γιατι ειναι εξαιρετικα επικινδυνος!
Ενας εκπαιδευμενος κριτης / θηριοδαμαστης θα ερθει ειδικα για την κριση αυτου του μοναδικου και σπανιου γατου:)

Στην Εκθεση θα συμμετεχει και το φαβορι Barishu Morpheus Catali's! Sacred Cat of Birman:up:
Θα μπει σε κλουβι μακρυα απο το κοσμο και τις αλλες γατες γιατι ειναι εξαιρετικα επικινδυνος!
Ενας εκπαιδευμενος κριτης / θηριοδαμαστης θα ερθει ειδικα για την κριση αυτου του μοναδικου και σπανιου γατου:)
Γιουλη θα φερεις και το Μορφεα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:up::up::up::up::up:

Γιουλη θα φερεις και το Μορφεα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:up::up::up::up::up:
ναι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:οταν εμαθαν οι εκτροφεις οτι θα παω μονο τη Σεμελη, μου τα΄χωσαν...καλα δεν θα πας αυτο το κελεπουρι?? Μου ειπαν:lol::lol:

ναι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:οταν εμαθαν οι εκτροφεις οτι θα παω μονο τη Σεμελη, μου τα΄χωσαν...καλα δεν θα πας αυτο το κελεπουρι?? Μου ειπαν:lol::lol:
Δε μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που θα τον δω απο κοντα!:up::up::up:
Μονο απο τα γαντια του χανει ποντους;

Δε μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που θα τον δω απο κοντα!:up::up::up:
Μονο απο τα γαντια του χανει ποντους;
Μονο απο εκει...αλλα δεν παω για βραβευσεις Δωρα...βραβευσεις θελω να παρουν οι εκτροφεις...παω γιατι το MFC το απαιτησε:P:lol:

Μονο απο εκει...αλλα δεν παω για βραβευσεις Δωρα...βραβευσεις θελω να παρουν οι εκτροφεις...παω γιατι το MFC το απαιτησε:P:lol:
:lol::lol::lol:Για τη φουκαριαρα τη μανα του Μορφεα ε;:lol::lol::lol:

κυρια Νεκταρια ου ου!!
Πως θα το κρατησω το τερας στους κριτες? Θα τους φαει!:blink:Τους πληρωνει ο EOΓ μετα ή η Royal?:lol:
Eσυ θα μου τον πας στη κριση ε??:D:D

Μετά από έντονες και επίμονες πιέσεις εκ ανωτέρων;) αποφάσισα να φέρω τον Φιντέλ στην έκθεση....όχι ότι κάνει για έκθεση αλλά τι να κάνω που θέλω να βοηθήσω το έθνος.... :)

Μετά από έντονες και επίμονες πιέσεις εκ ανωτέρων;) αποφάσισα να φέρω τον Φιντέλ στην έκθεση....όχι ότι κάνει για έκθεση αλλά τι να κάνω που θέλω να βοηθήσω το έθνος.... :)
Πατριωτισα Νικολετα...μαζι στον αγωνα με τη FIFE!;);):up:
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στο συντροφο Fidel:up::lol::lol:

Ωωωω ΚΑΙ Φιντελ;Πρεπει να δω ποιος θα ασχοληθει με τον Σειριο,εγω θα ειμαι φευγατη για αλλα κλουβακια!:lol:

Ωωωω ΚΑΙ Φιντελ;Πρεπει να δω ποιος θα ασχοληθει με τον Σειριο,εγω θα ειμαι φευγατη για αλλα κλουβακια!:lol:
θα κανουμε αλλαξοποπιες:redface::lol::lol:

Γιουλακι και Νικολεττακι δεν μπορω να πω τπτ αλλο εκτος απο ενα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

Γιουλη ξεράθηκα με την επωνυμία!!!! Καλα θα γίνει χαμός στην έκθεση!!! Μάλλον πηγαδάκια με χάχανα και επιφωνήματα θα υπάρχουν. Καλέ εμεις θα είμαστε μια μεγάαααλη οικογένεια!!!!:up::up:

Ηταν ανάγκη να ακούσεις να στο λένε οι εκτροφεις???? Εγώ τι σου έλεγα? Που είμαι και fun του παιδιου σου τόσον καιρο!:up::up::up:

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Θα είναι κι ο μπαμπάς μας στην έκθεση!!!! ΚΑλα θα τρελλαθώ !!! Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει μια ιδιαίτερη τιμητική τελετή νομίζω για την Φιντελο -οικογένεια καθότι θα έχουμε την πλειοψηφία συγγενων στην έκθεση! Λοιπον περιμένουμε να μας αφιερώσετε άσμα και ό,τι έχετε ευχαριστηση!:up::up:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ
ΑΛΗΘΕΙΑ?????????????????? Κι εμεις σε αγαπάμε πολύ. Και ... είδες τι λέω? Επιθυμούμε κυρία πρόεδρε, αφιερωμα ΦΙΝΤΕΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! στην έκθεση:lol:

Και πού να φέρναμε και τη μαμα Ραϊσα. Ε Νικολετάκι? Θα έφερνα το δίχως άλλο κασσετόφωνο και θα κάναμε πανηγυρική εισοδο με κουστωδία.
ΤΙ λεω η άτιμη χεχεχε..
:lol:
:lol::lol:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ
οφειλω να ομολογησω οτι ΟΛΟΙ το κανουμε για σενα Νεκταρινι....κι επειδη το αξιζεις μεγάλη Γατομανα:)

ΑΛΗΘΕΙΑ?????????????????? Κι εμεις σε αγαπάμε πολύ. Και ... είδες τι λέω? Επιθυμούμε κυρία πρόεδρε, αφιερωμα ΦΙΝΤΕΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! στην έκθεση:lol:

Και πού να φέρναμε και τη μαμα Ραϊσα. Ε Νικολετάκι? Θα έφερνα το δίχως άλλο κασσετόφωνο και θα κάναμε πανηγυρική εισοδο με κουστωδία.
ΤΙ λεω η άτιμη χεχεχε..:lol::lol::lol:
να τη φερει μαζι με ολη τη γεννα...δεν θα εχουμε αλλη γεννα και θα παρει βραβειο;):up::lol:

να τη φερει μαζι με ολη τη γεννα...δεν θα εχουμε αλλη γεννα και θα παρει βραβειο;):up::lol:
Νααααιιιιιιιιιιιιιιι !!!! Πλάκα πλάκα αν γίνεται γιατί όχι????
Μήπως να έφερνε κι η Γιάννα τη Λουνίτσα με τα μωρά??
Τρομερή πρωτοτυπία θα ήταν . Αλλα γίνεται?:hmm:

Νααααιιιιιιιιιιιιιιι !!!! Πλάκα πλάκα αν γίνεται γιατί όχι????
Μήπως να έφερνε κι η Γιάννα τη Λουνίτσα με τα μωρά??
Τρομερή πρωτοτυπία θα ήταν . Αλλα γίνεται?:hmm:
η γνωμη μου ειναι οτι η μαμα Ραισα και η Luna θα ταλαιπωρηθουν και θα νοιωσουν μεγαλη ανασφαλεια με τα μωρα τους αναμεσα σε τοσες γατες...δεν ειναι σωστο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back