staman2
Περιβόητο μέλος
Καλλίτερα από εμετους δεν έκανε ξανά άλλους. Την έχω σε δίαιτα όπως είπαμε και την βλέπω άνετη και με κέφι. Ουτε κακά έκανε άσχημα ως τώρα. Λέω σήμερα να συνεχίσω με ρυζάκι... Σ΄ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μουΑναστασια πως ειναι η Λουσυ?

Κατερίνα μου έχεις δίκιο στο θέμα της πληροφόρησης για την έκθεση μέσα απο αυτο το νήμα.αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ......
το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες.
Απο εδώ ίσως κάποιος που δεν ξέρει και πώς λειτουργει το φόρουμ, ίσως να δυκολευτει... Μήπως να δημιουργουσαμε τώρα αποκλειστικά ένα θέμα με τις διαδικασίες της έκθεσης δηλ τη φόρμα συμμετοχής και την πρόσκληση? Κάτι σαν ανακοίνωση ας πουμε? Και τίποτα άλλο μέσα σ΄αυτό?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
εψαχνα ενα ξενοδοχειο σηεμρα και εφαγα μιση ωρα να το βρω με τοσο μπλα μπλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια και ολα τα μελη του ομίλου,κανετε εξαιρετικη δουλεια σε πολυ λιγο χρονο.Μπραβο σας,ειμαι σιγουρη ότι την εκθεση θα την αγκαλιασει ο κοσμος και θα αναγνωρισει την προσπαθεια σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Φαντασου ποση ωρα εφαγα με ποσο μπλα μπλα εκεινο το μεσημερι να βρω γρηγορα ξενοδοχεια και να ανεβασω την νεα προσκληση.Πολλες ευθυνες....για ψυλου πηδημα πρεπει να ενημερωθωναι ρε παιδια ας κανουμε κατι τετιο γαιτι μονο τις συνατγες της ημερας δεν ε χουμε πει εδω !!!
εψαχνα ενα ξενοδοχειο σηεμρα και εφαγα μιση ωρα να το βρω με τοσο μπλα μπλα..![]()

Λεω να ανοιξουμε ενα θεμα αλλα να μη γραφουμε να ειναι μονο για τη φορμα και την ανακοινωση,αλλα πως να το κανω ρε παιδια δεν ξερω.Κοριτσια Ισως να ανοιγατε ενα νημα μονο για τις ανακοινωσεις.Ή Ισως θα μπορουσαν η πρόσκληση,η φόρμα συμμετοχής και τα ξενοδοχεία να μπουν στο πρώτο μήνυμα,κάποιος απο τους συντονιστες θα μπορουσε να το κανει αυτο.Δε βοηθα και η αλλαγη μερους που εγινε,πολλοι εχουν μπερδευτει με αυτο.
Νεκταρια και ολα τα μελη του ομίλου,κανετε εξαιρετικη δουλεια σε πολυ λιγο χρονο.Μπραβο σας,ειμαι σιγουρη ότι την εκθεση θα την αγκαλιασει ο κοσμος και θα αναγνωρισει την προσπαθεια σας.![]()
roulsydney
Διάσημο μέλος
Εστειλα ενα sms σχετικό στο ραδιόφωνο Αντένα στην εκπομπή Συγκατοικίδια που την παρουσιάζει η Αργυρώ Μώρου.Αν επικοινωνούσες μαζί της?Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις?
Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου.
moukelis
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Λεω να ανοιξουμε ενα θεμα αλλα να μη γραφουμε να ειναι μονο για τη φορμα και την ανακοινωση,αλλα πως να το κανω ρε παιδια δεν ξερω.
Ανοιξε ενα θεμα και ζητα απο τους moderators η να το κλειδωσουν κατευθειαν, η να το κανουν καπως να μη μπορουμε να γραψουμε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ναι ευχαριστως δωσε μου τηλ.Εστειλα ενα sms σχετικό στο ραδιόφωνο Αντένα στην εκπομπή Συγκατοικίδια που την παρουσιάζει η Αργυρώ Μώρου.Αν επικοινωνούσες μαζί της?
roulsydney
Διάσημο μέλος
Τηλέφωνό της δεν έχω ενοούσα να την έπαιρνες στον σταθμό του Αντέννα αν και τώρα θα έχει φύγει.Πάντως το μήνυμά μου για την έκθεση το διάβασε.Α επειδή βγήκαν και μίλησαν κάποια κορίτσια απο το stray.gr για τα αδέσποτα και τις στειρώσεις μήπως εκείνες ξέρουν το τηλέφωνο?Ναι ευχαριστως δωσε μου τηλ.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βοηθηστε με και σεις.Επισης πρεπει να κλειδωθει!!!! πως γινεται?
Havana
Διάσημο μέλος
η αιτηση εχει στοιχειωσει και δεν εμφανιζεται εχει παθει αρνηση.
τα συγκατοικοιδια εχουν ανοιξει γρουπ στο facebook το δικο μας Groop σαν εκθεση γατας δεν παει πολυ καλα γιατι αρχισαν τις κλαουρες για τα αδεσποτα..και φαγαμε κραξιμο γενικοτερα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
στειλε μου το λινκ να το δω.Δεν φτανει δηλαδη που αντι να βγαλουμε εισητηριο οπως κανουν ολοι αλλα θα διατεθουν χρηματα για τα αδεποτα,τρωμε και κραξιμο....ασε τωρα γιατι τα πηρα.....αλλα ειπαμε εδω ειναι Ελλαδαθα το ζητήσουμε απο τους μοδερατορες οταν μπουν να το κανουν
τα συγκατοικοιδια εχουν ανοιξει γρουπ στο facebook το δικο μας Groop σαν εκθεση γατας δεν παει πολυ καλα γιατι αρχισαν τις κλαουρες για τα αδεσποτα..και φαγαμε κραξιμο γενικοτερα.
![]()
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Για ποια αιτηση μιλας και που δεν εμφανιζεταιθα το ζητήσουμε απο τους μοδερατορες οταν μπουν να το κανουν
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα.Εχεις δίκιο Δώρα!!!Κοριτσια Ισως να ανοιγατε ενα νημα μονο για τις ανακοινωσεις.Ή Ισως θα μπορουσαν η πρόσκληση,η φόρμα συμμετοχής και τα ξενοδοχεία να μπουν στο πρώτο μήνυμα,κάποιος απο τους συντονιστες θα μπορουσε να το κανει αυτο.Δε βοηθα και η αλλαγη μερους που εγινε,πολλοι εχουν μπερδευτει με αυτο.
Νεκταρια και ολα τα μελη του ομίλου,κανετε εξαιρετικη δουλεια σε πολυ λιγο χρονο.Μπραβο σας,ειμαι σιγουρη ότι την εκθεση θα την αγκαλιασει ο κοσμος και θα αναγνωρισει την προσπαθεια σας.![]()

Μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα έχουν γίνει τόσα πολλά και η διοργάνωση της έκθεσης και ένα σωρό άλλα. Μπράβο Νεκταρία κατ αρχήν σε εσένα και ύστερα σε όλους οσους ασχολήθηκαν και τρέχουν για την έκθεση.
Δεν καταλαβαίνω αυτό το κράξιμο που έχει φαει το γκρουπ για την έκθεση της γάτας...θα το ζητήσουμε απο τους μοδερατορες οταν μπουν να το κανουν
![]()

Αλλο είναι η φροντίδα που προσφέρουμε όλοι στα αδέσποτα και η αγαπη που έχουμε για αυτά και άλλο η έκθεση μορφολογίας των διαφόρων φυλών γάτας που ενδιαφέρει τελος πάντων και πολλούς λατρεις του αιλουροειδούς αυτου....
Κρίμα πάντως να υπάρχει αυτή η ρατσιστική τάση.
Γιατί έτσι τελικά θα καταλήξουμε. Οσα γατάκια είναι ράτσας και όποιοι έχουν τέτοια κ λαμβάνουν μέρος σε έκθεση να είναι κατακριτέοι. Κρίμα...
Εκτός αν Κατερίνα μου δεν κατάλαβα καλά αυτο που ανέφερες για το facebook οπότε ζητώ συγγνώμη για τις σκέψεις μου αυτές που εξέφρασα μόλις. ...
Havana
Διάσημο μέλος
αλλα αστο να παει ισως το καθαρισω και το ξαβαφτιαξω αυτο το γκρουπακι στο facebook...

roulsydney
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
sygatoikidia-gav (profile) prepei na kaneis add as friend request
και 9η διεθνη εκειεση γατας event
https://www.facebook.com/event.php?eid=49976412687&ref=mf
ruko
Διάσημο μέλος
θα το ζητήσουμε απο τους μοδερατορες οταν μπουν να το κανουν
![]()
ΟΚ, κλείδωσα το θέμα και το έκανα υπόμνημα στη Συζήτηση επί παντός γατιστητού.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool