Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις!:D
Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο;
Παγκοσμιως ολοι οι ομιλοι γατας δεν ασχολουνται με τη περισυλογη ,περιθαλψη και υιοθεσια των ζωων.Οι ομιλοι καθε χωρας υπαγονται στη FIFe(Διεθνη Συνομοσπονδια Γατας) που εδρευει στη Γενευη και ο σκοπος της ειναι η προστασια και η βελτιωση των καθαροαιμων.
Μελη ειναι συνηθως εκτροφεις αλλα και πολλοι ιδιωτες.Μια απο τις απολαβες που εχει ενα μελος ειναι οτι οταν γινονται εκθεσεις τα μελη εχουν καλυτερη τιμη στις συμμετοχες κατι που δεν συμβαινει στην Ελλαδα βεβαιως γιατι ηδη εχουμε χαμηλο κοστος.Οι τιμες εξω ειναι πχ στην Ιταλια 25 ευρω για καθε γατα .Ενα μελος μπορει ακομα να βοηθησει με πολλους τροπους για τη διεξαγωγη μιας εκθεσης.Και αλλα ακομα.....

Αλλα νομιζω Δωρα μου οτι η γραφη δεν ειναι ευκολος τροπος για να συζητησουμε ενα τοσο μεγαλο θεμα.Θα εισηγηθω ωστε να αναφερθει το θεμα αυτο στην εκθεση που θα γινει, γιατι εκτος απο σενα σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλοι που θα εχουν τις αποριες τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον:P
Πιστευω να με αφησει να του πω "ηρθα να πω δυο κουβεντες για την εκθεση και τη ρατσα που εκτρεφω.Ε αμα μιλας εσυ δεν θα προλαβω να πω τπτ":lol:

ΜΕ ΜΙΣΟΣ.....
Ο,τι πεις:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα τα ειδα τα νεα!!!μπραβο Νεκταρια και μπραβο και στην sabi που το κανονισε!!!!
αν δεν δουλευω θα σε δω σιγουρα!!!και τον κουκλο σου και εσενα!!!:):):D:P

Σ'ευχαριστω πολυ Νεκταρια!:)

:redface:α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο...
Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! :redface::/:
Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται...:P:lol::lol::lol:
Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος...;):lol:

Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!:up:Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!!:lol::lol:

Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου:) Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου:lol: Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως:up:
Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι:hmm:
Μπραβοοοο!!! ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ!:up::up::up:

Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος...;):lol:

Η προσωπικη μου γνωμη για το ατομο του δεν γραφεται ουτε εδω μεσα!!!!
Τοσο πολυ....!!!!
Αλλα αφου καλεσε τη Νεκταρια, ας κανουμε τα στραβα ματια για λιγο και μολις τελειωσει τον ξαναμισουμε. :cool:

Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!:up:Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!!:lol::lol:

Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!!

Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα.
Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο.

I n v i t a t i o n
Athens International Cat Show

Sunday 22th March 2009
Astir Palace
Hotel Arion, Hall Alexander
Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com
Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU)
Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT=&quot],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 )
Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ?
Registration deadline: March 12th
Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/

Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT=&quot]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT]
Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com

Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο...:(

Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχεια:|Πολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει.
Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο.
:confused:

Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη?

Αναστασια πως ειναι η Λουσυ?

παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ...
προβληματιστικα ιδιαιτερα.....:hmm:

Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα.:(

παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ...
προβληματιστικα ιδιαιτερα.....:hmm:
Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις.
Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ:up::down::rolleyes::confused:

αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ......
το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες.

Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις?
Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back