Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

οχι ,αυτη ειναι η τερεζα της μαμας μου..ειναι μια βρετανικουλα 16 χρονων και ειναι πολυ καλα στην υγεια της...
για το ρορυ μου θα βρεις φωτο εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31744
για τη λουνα μου εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31938

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε...:up::up::up:
Δυστυχώς ούτε τον Τίμυ ούτε τη Νάλα μπορω να πάρω στην έκθεση.
Ο Τίμυ θα μπορουσε άνετα να λάβει μέρος ως γατα σπιτιου ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ!!!! Ειναι κοινωνικός μόνον με τους επισκέπτες μας στο σπίτι μας. Δεν γουστάρει να τον πασπατεύουν και στην προκειμένη περίπτωση θα τον ψαχουλέψουν οι κριτες αν πάει στην έκθεση... Οποτε το ξεχνώ... Τώρα η Νάλα δεν έχει χαρτια αλλα και να είχε θα ήταν γι αυτην πολύ δύσκολο να παρεβρεθει σε έκθεση λόγω του πασπατέματος που λέγαμε και για τον Τίμυ.. Είναι εντελώς στρίγγλα αν την πασπατεψει καποιος και δεν γουστάρει διόλου το χτένισμα. Και τα περσικα στην έκθεση διαρκώς τα χτενίζουμε για να φουντώσει το τρίχωμα. Κι επίσης θα έπρεπε να κάνει και κάποια μπάνια πριν την έκθεση κι η Νάλα ανέχεται 1 μπάνιο κάθε 1μισυ μήνα κ μετά χτένισμα. Αλλα ο Πέρσης κ ο Σεβάχ δεν έχουν κανένα προβλημα!!! Αυτά.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η μανα μου θα κανει παρτυ ο δε πατερας μου και ο γιαννης ειναι λες και γενναω τετεια χαρα που θα δουνε γατονια....εγω παλι θελω 200000000000000000000000000000000000000 ευρο να κανω μια φαρμα γατιων μονο δικα μου ....

οχι ,αυτη ειναι η τερεζα της μαμας μου..ειναι μια βρετανικουλα 16 χρονων και ειναι πολυ καλα στην υγεια της...
για το ρορυ μου θα βρεις φωτο εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31744
για τη λουνα μου εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31938
vωραια....μπαίνω να σας επισκεφτω εκει!!!:)

μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....??
και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι:lol::lol::lol::lol:
Καλημερα!
Χωρις να θελω να γινω αντιπαθητικη ή αυστηρη, τα γουτσου γουτσου απαγορευονται αυστηρα στην εκθεση...για τη καλη υγεια και ασφαλεια ολων μας. γατιων, εκθετων και επισκεπτων...θα υπαρχουν και οι σχετικες πινακιδες...βλεπετε αλλα μην αγγιζετε:P:D

Καλημερα!
Χωρις να θελω να γινω αντιπαθητικη ή αυστηρη, τα γουτσου γουτσου απαγορευονται αυστηρα στην εκθεση...για τη καλη υγεια και ασφαλεια ολων μας. γατιων, εκθετων και επισκεπτων...θα υπαρχουν και οι σχετικες πινακιδες...βλεπετε αλλα μην αγγιζετε:P:D

...καλά κάνεις και το λές Γιούλιξ...και δεν είναι κακό...Αν όλοι μας αρχίσουμε να ζουλάμε και να χαίδεύουμε γατάκια...τα βλέπω να επαναστατούν και να φεύγουν όλα μαζί με αρχηγό τον ..Σείριο..:lol:

Εγω γιατι νομιζω οτι ο Σειριος θα κοιταξει μονο την παρτη του και θα εξαφανιστει πριν καν προλαβουν οι κριτες να τον δουν? :blink::lol::lol::lol:

...καλά κάνεις και το λές Γιούλιξ...και δεν είναι κακό...Αν όλοι μας αρχίσουμε να ζουλάμε και να χαίδεύουμε γατάκια...τα βλέπω να επαναστατούν και να φεύγουν όλα μαζί με αρχηγό τον ..Σείριο..:lol:
παντως η σφοδρη επιθυμια ολων μας ειναι να ζουλαμε και να φιλαμε...με το ζορι θα κρατιομαστε:lol::lol:

Εγω γιατι νομιζω οτι ο Σειριος θα κοιταξει μονο την παρτη του και θα εξαφανιστει πριν καν προλαβουν οι κριτες να τον δουν? :blink::lol::lol::lol:
Στοιχηματιζω οτι οι πιο ατιθασοι γατοι Σειριος και Μορφεας θα κατσουν σα προβατακια...Με οποιον θελετε το βαζω το στοιχημα;):D:D

παντως η σφοδρη επιθυμια ολων μας ειναι να ζουλαμε και να φιλαμε...με το ζορι θα κρατιομαστε:lol::lol:
σχετικά με το ζούληγμα του Σείριου...για κάνε μια βόλτα απο το νήμα του..:lol::lol::lol:

Δεν θα το ζουληξει κανεις το παιδι μου!
Κι εγω θα συγκρατηθω,ουτε ρωσσακια,ουτε βιρμανακια...θα υπαρχει κι ενα ζευγαρι ασημενια βρετανακια,εκει δεν ξερω αν θα συγκρατηθω...

σχετικά με το ζούληγμα του Σείριου...για κάνε μια βόλτα απο το νήμα του..:lol::lol::lol:
πηγα, πηγα;)οπου τον παιρνει τα κανει αυτα...για ρωτα κι εμενα που τον μετεφερα απο το ΚΤΕΛ στο αεροδρομιο για Καλυμνο...Κιχ δεν εβγαλε...τρυφερος και ησυχος ηταν:D
Βασικα ηταν ψαρωμενος...και στις εκθεσεις ψαρωνουν...:lol:

μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....??
και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι:lol::lol::lol::lol:
Δυστυχως οπως προειπε και η Γιουλη τα γουτσου, γουτσου απαγορευονται,και αυτο γινεται για να διαφυλαξουμε την υγεια τους.Θελει κανεις το κακο τους?Δεν νομιζω:hmm:

θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου???
Ακομα προλαβαινεις να δηλωσεις συμμετοχη.Παρακαλεσαμε τον χορηγο να παραδωσουμε την Δευτερα τον καταλογο;)

εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις....:lol::lol::lol::lol:

Ο Ρορυ εχει δηλωσει συμμετοχη?:hmm:

μακάρι να το είχα δει νωρίτερα....αλλά δεν έχει και πεντιγκρι....θα έρθουμε ΣΙΓΟΥΡΑ του χρόνου να λάβουμε μέρος ...φέτος αν είμαι αθήνα θα περάσω να δώ τα γατουνια σας.....καθε χρόνο δεν γίνεται η έκθεση ελπίζω??:)
καλή επιτυχία σε όλους!!!!!

νεκταρια μου κανενα απο τα γατουνια μου δεν εχει διλοσει..απλα ειπα οτι ο μονος που θα μπορεσει να ερτηει ανετα ειναι ο ρορυ που ναι κοινωνικο παιδακι.....θα ερθει ολο το σοι ομως..χεχε...

Μια ερωτηση ακόμα ..η εκθεση θα είναι ανοιχτη για τον απλο κόσμο,δλδ για οσους δεν θα λαβουν μέρος ,και αν ναι θα υπάρχει καποια τιμουλα για είσοδο ? συγνωμη αν εχει είδη απαντηθει. :)

Δεν θα το ζουληξει κανεις το παιδι μου!
Κι εγω θα συγκρατηθω,ουτε ρωσσακια,ουτε βιρμανακια...θα υπαρχει κι ενα ζευγαρι ασημενια βρετανακια,εκει δεν ξερω αν θα συγκρατηθω...

Ναι κι εγω επρηξα τη Φωτεινη για αυτα:lol:τα εχεις δει στο gallery της Δωρα ε?:up:

Αυτη η εκθεση δεν εχει επισημη ιστοσελιδα?

Μια ερωτηση ακόμα ..η εκθεση θα είναι ανοιχτη για τον απλο κόσμο,δλδ για οσους δεν θα λαβουν μέρος ,και αν ναι θα υπάρχει καποια τιμουλα για είσοδο ? συγνωμη αν εχει είδη απαντηθει. :)
Ερχονται οσοι θελουν με το συμβολικο ποσο των 2 ευρω που θα διατεθει στα αδεσποτα:)

Ναι κι εγω επρηξα τη Φωτεινη για αυτα:lol:τα εχεις δει στο gallery της Δωρα ε?:up:
Εμ δεν τα εχω δει;:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back