Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
για το ρορυ μου θα βρεις φωτο εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31744
για τη λουνα μου εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31938
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς ούτε τον Τίμυ ούτε τη Νάλα μπορω να πάρω στην έκθεση.ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε...![]()
Ο Τίμυ θα μπορουσε άνετα να λάβει μέρος ως γατα σπιτιου ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ!!!! Ειναι κοινωνικός μόνον με τους επισκέπτες μας στο σπίτι μας. Δεν γουστάρει να τον πασπατεύουν και στην προκειμένη περίπτωση θα τον ψαχουλέψουν οι κριτες αν πάει στην έκθεση... Οποτε το ξεχνώ... Τώρα η Νάλα δεν έχει χαρτια αλλα και να είχε θα ήταν γι αυτην πολύ δύσκολο να παρεβρεθει σε έκθεση λόγω του πασπατέματος που λέγαμε και για τον Τίμυ.. Είναι εντελώς στρίγγλα αν την πασπατεψει καποιος και δεν γουστάρει διόλου το χτένισμα. Και τα περσικα στην έκθεση διαρκώς τα χτενίζουμε για να φουντώσει το τρίχωμα. Κι επίσης θα έπρεπε να κάνει και κάποια μπάνια πριν την έκθεση κι η Νάλα ανέχεται 1 μπάνιο κάθε 1μισυ μήνα κ μετά χτένισμα. Αλλα ο Πέρσης κ ο Σεβάχ δεν έχουν κανένα προβλημα!!! Αυτά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
vωραια....μπαίνω να σας επισκεφτω εκει!!!οχι ,αυτη ειναι η τερεζα της μαμας μου..ειναι μια βρετανικουλα 16 χρονων και ειναι πολυ καλα στην υγεια της...
για το ρορυ μου θα βρεις φωτο εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31744
για τη λουνα μου εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31938

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημερα!μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....??
και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι![]()
Χωρις να θελω να γινω αντιπαθητικη ή αυστηρη, τα γουτσου γουτσου απαγορευονται αυστηρα στην εκθεση...για τη καλη υγεια και ασφαλεια ολων μας. γατιων, εκθετων και επισκεπτων...θα υπαρχουν και οι σχετικες πινακιδες...βλεπετε αλλα μην αγγιζετε

roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλημερα!
Χωρις να θελω να γινω αντιπαθητικη ή αυστηρη, τα γουτσου γουτσου απαγορευονται αυστηρα στην εκθεση...για τη καλη υγεια και ασφαλεια ολων μας. γατιων, εκθετων και επισκεπτων...θα υπαρχουν και οι σχετικες πινακιδες...βλεπετε αλλα μην αγγιζετε![]()
...καλά κάνεις και το λές Γιούλιξ...και δεν είναι κακό...Αν όλοι μας αρχίσουμε να ζουλάμε και να χαίδεύουμε γατάκια...τα βλέπω να επαναστατούν και να φεύγουν όλα μαζί με αρχηγό τον ..Σείριο..

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παντως η σφοδρη επιθυμια ολων μας ειναι να ζουλαμε και να φιλαμε...με το ζορι θα κρατιομαστε...καλά κάνεις και το λές Γιούλιξ...και δεν είναι κακό...Αν όλοι μας αρχίσουμε να ζουλάμε και να χαίδεύουμε γατάκια...τα βλέπω να επαναστατούν και να φεύγουν όλα μαζί με αρχηγό τον ..Σείριο..![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στοιχηματιζω οτι οι πιο ατιθασοι γατοι Σειριος και Μορφεας θα κατσουν σα προβατακια...Με οποιον θελετε το βαζω το στοιχημαΕγω γιατι νομιζω οτι ο Σειριος θα κοιταξει μονο την παρτη του και θα εξαφανιστει πριν καν προλαβουν οι κριτες να τον δουν?![]()

roulsydney
Διάσημο μέλος
σχετικά με το ζούληγμα του Σείριου...για κάνε μια βόλτα απο το νήμα του..παντως η σφοδρη επιθυμια ολων μας ειναι να ζουλαμε και να φιλαμε...με το ζορι θα κρατιομαστε![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγω θα συγκρατηθω,ουτε ρωσσακια,ουτε βιρμανακια...θα υπαρχει κι ενα ζευγαρι ασημενια βρετανακια,εκει δεν ξερω αν θα συγκρατηθω...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πηγα, πηγασχετικά με το ζούληγμα του Σείριου...για κάνε μια βόλτα απο το νήμα του..![]()
οπου τον παιρνει τα κανει αυτα...για ρωτα κι εμενα που τον μετεφερα απο το ΚΤΕΛ στο αεροδρομιο για Καλυμνο...Κιχ δεν εβγαλε...τρυφερος και ησυχος ηταν
Βασικα ηταν ψαρωμενος...και στις εκθεσεις ψαρωνουν...

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δυστυχως οπως προειπε και η Γιουλη τα γουτσου, γουτσου απαγορευονται,και αυτο γινεται για να διαφυλαξουμε την υγεια τους.Θελει κανεις το κακο τους?Δεν νομιζωμολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....??
και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι![]()

Ακομα προλαβαινεις να δηλωσεις συμμετοχη.Παρακαλεσαμε τον χορηγο να παραδωσουμε την Δευτερα τον καταλογοθέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου???

εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις....![]()
Ο Ρορυ εχει δηλωσει συμμετοχη?

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

καλή επιτυχία σε όλους!!!!!
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Kostis85
Νεοφερμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν θα το ζουληξει κανεις το παιδι μου!
Κι εγω θα συγκρατηθω,ουτε ρωσσακια,ουτε βιρμανακια...θα υπαρχει κι ενα ζευγαρι ασημενια βρετανακια,εκει δεν ξερω αν θα συγκρατηθω...
Ναι κι εγω επρηξα τη Φωτεινη για αυτα
τα εχεις δει στο gallery της Δωρα ε?
vlad
Νεοφερμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ερχονται οσοι θελουν με το συμβολικο ποσο των 2 ευρω που θα διατεθει στα αδεσποταΜια ερωτηση ακόμα ..η εκθεση θα είναι ανοιχτη για τον απλο κόσμο,δλδ για οσους δεν θα λαβουν μέρος ,και αν ναι θα υπάρχει καποια τιμουλα για είσοδο ? συγνωμη αν εχει είδη απαντηθει.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Εμ δεν τα εχω δει;Ναι κι εγω επρηξα τη Φωτεινη για αυτατα εχεις δει στο gallery της Δωρα ε?
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool