Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Ερχονται οσοι θελουν με το συμβολικο ποσο των 2 ευρω που θα διατεθει στα αδεσποτα:)
Γιουλη μου δεν θα υπαρχει διατιμηση 2 ευρω απλα οτι θελει,οσο θελει και αν θελει θα δινει στη καλπη για τα αδεσποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη μου δεν θα υπαρχει διατιμηση 2 ευρω απλα οτι θελει,οσο θελει και αν θελει θα δινει στη καλπη για τα αδεσποτα.
Ααααααα.....:hmm:
Ακομα καλυτερα ετσι:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημερα πηγα και ειδα τον χωρο στον Αστερα:)Ημουν με τους σπονσορες μαζι.Καλα δεν σας λεω τπτ μες τη χλιδη θα ειναι οι γατες μας.
Ομως εκει οι υπευθυνοι δεν ηξεραν καν περι εκθεσης.απο κατι κουβεντες που ειπα δλδ "εδω θα ερχονται οι γατες στους κριτες" "τι θα κυκλοφορουν οι γατες κατω?":confused:
αγνοια οι ανθρωποι.Τους εξηγησα τελος παντων.Φοβουνται για ακαθαρισιες και για τριχες.Το πρωτο δεν υφισταται αλλα το δευτερο που θα υπαρχει, ας προσεξουμε .Βεβαια θα υπαρχουν οι αναλογες σακουλες για τα σκουπιδια,αρκει να τα πεταμε μεσα και ειδικα τις τριχες απο το βουρτσισμα των γατιων μας.

Μολις εκανα τον Τρου και την Ice μπανιο εχουν μεινει η Girly και τα μωρα, και την ερχομενη βδομαδα αλλη μια περασια και τα 11 μαζι:rolleyes:

Ομως εκει οι υπευθυνοι δεν ηξεραν καν περι εκθεσης.απο κατι κουβεντες που ειπα δλδ "εδω θα ερχονται οι γατες στους κριτες" "τι θα κυκλοφορουν οι γατες κατω?":confused:
αγνοια οι ανθρωποι.

Μολις εκανα τον Τρου και την Ice μπανιο εχουν μεινει η Girly και τα μωρα, και την ερχομενη βδομαδα αλλη μια περασια και τα 11 μαζι:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol: Φαντάσου τι θα πάθουν όταν τις δουν και όλες μαζεμένες...

Νεκταρία, πως καταφέρνεις και κάνεις μπάνιο 11 !!!:blink: γάτες....:hmm:

Εγώ που έκανα μπάνιο τον Όλιο πριν 10 ημέρες περίπου, μου έκανε διάρροια ( κρύωσε γιατί δεν κάθεται να τον στεγνώσω).
Πειράζει αν τον περάσω με το σπρέυ για στεγνό καθάρισμα; :hmm:Δεν θα είναι το ίδιο καθαρός όπως τα άλλα γατούνια....:redface:θα μας πετάξετε έξω κύριοι κριτές; :hmm:

Οχι κοριτσι μου δεν πειραζει:) Εγω λεω να μη τον κανεις αλλο μπανιο αλλα να του βαζεις πουδρα και να τον χτενιζεις.Προσοχη.Μην εχει στη εκθεση πουδρα:blink:

ΒΑΖΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΓΕΙΛΩ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΙΑ ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΞΩΤΙΚ

I n v i t a t i o n
Athens International Cat Show

Sunday 22th March 2009
Astir Palace
Hotel Arion, Hall Alexander
Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com
SPECIAL MAINE COON AND EXOTIC

Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30,Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU)
Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), , Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (Allbreed),Mrs Hana Klein (1,2)
Entry-costs :1st cat:15 , 2nd cat 10 €, and 3nd each more 7 Housecats 7
Registration deadline: March 12th
Hotels:Les Amis” ** Single room 50 €, Double room 60 € https://www.athens-airporthotel.gr/
“Miramare”** single room 35 €, double room 40 https://www.miramarehotel- athens.com/greeck/index.php
Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 €, Double room 95 € https://www.plaza-vouliagmeni.com/
Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com

Οχι κοριτσι μου δεν πειραζει:) Εγω λεω να μη τον κανεις αλλο μπανιο αλλα να του βαζεις πουδρα και να τον χτενιζεις.Προσοχη.Μην εχει στη εκθεση πουδρα:blink:

Χαχαχαχα!!! :lol::lol::lol: Του βάζω την ειδική για γατιά που είναι πιο χονδρή από αυτήν που χρησιμοποιούμε εμείς, αλλά δεν έχω σκοπό να την πάρω μαζί.
Αλήθεια, μια που το ανέφερες, τι πρέπει να έχουμε πάρει μαζί μας εκτός από το βιβλιάριο τους, φαγητό, νερό και δοχείο για τουαλέτα;:hmm:

να σε ρωτήσω....η εκθεση γίνεται κάθε χρόνο???και χρειαζεται να έχει η γατούλα και πέντιγκρι αν πρόκειται για ράτσα??

να σε ρωτήσω....η εκθεση γίνεται κάθε χρόνο???και χρειαζεται να έχει η γατούλα και πέντιγκρι αν πρόκειται για ράτσα??
Ναι καθε χρονο.Οσα δεν εχουν πεντιγκρι παιζουν στην κατηγορια σπιτιου.Αλλα για τα καθαροαιμα xωρις πεντιγκρι υπαρχει η κατηγορια
non-recognized breed.Θα εχουμε τετοιες γατουλες στην εκθεση.

Οσα δεν εχουν πεντιγκρι παιζουν στην κατηγορια σπιτιου.

Συγνώμη που θα το πω, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι άδικο, μιας και είναι σίγουρο ότι αυτά τα γατιά και είναι πολύ πιο όμορφα και έχουν και καλύτερα χαρακτηριστικά από τα κεραμιδόγατά. :/:
Μήπως θα έπρεπε να έχετε ξεχωριστή κατηγορία για τις κοινές ευρωπαικές, κοινώς κεραμιδόγατα; :hmm:

ωραια τότε....:Dθα έρθουμε του χρόνου που θα έχω τελείωσει και εγω με τη σχολή!!!!:Dπολυ χαρηκα τώρα....είναι βρετανακι απο τη γέννα της ραισας οποτε θα δω μήπως καταφερω να βγαλω πεντιγκρι...διαφορετικα θα μπούμε σε αυτη τη κατηγορια του χρονου...!!!!:)σε ευχαριστω πολυ νεκταρία μου για τις απαντήσεις σου:)

Συγνώμη που θα το πω, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι άδικο, μιας και είναι σίγουρο ότι αυτά τα γατιά και είναι πολύ πιο όμορφα και έχουν και καλύτερα χαρακτηριστικά από τα κεραμιδόγατά. :/:
Μήπως θα έπρεπε να έχετε ξεχωριστή κατηγορία για τις κοινές ευρωπαικές, κοινώς κεραμιδόγατα; :hmm:
Και βεβαια εχουμε απλα νομιζω δεν με καταλαβες.
Λοιπον τα κεραμιδογατα οπως ειπες παιζουν στη κατηγορια ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
τα μη αναγνωρισμενα ρατσας παιζουν σε δικη τους κατηγορια ,οπως προανεφερα.

ωραια τότε....:Dθα έρθουμε του χρόνου που θα έχω τελείωσει και εγω με τη σχολή!!!!:Dπολυ χαρηκα τώρα....είναι βρετανακι απο τη γέννα της ραισας οποτε θα δω μήπως καταφερω να βγαλω πεντιγκρι...διαφορετικα θα μπούμε σε αυτη τη κατηγορια του χρονου...!!!!:)σε ευχαριστω πολυ νεκταρία μου για τις απαντήσεις σου:)
Ρωτησε την Νικολεττα ,νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις pedigree:)

Ρωτησε την Νικολεττα ,νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις pedigree:)
ναι ναι...αυτο θα κάνω....!αν γινεται να βγαλω τωρα θα το κάνω...!!και θα είμαστε πανετοιμοι για την επόμενη έκθεση:)σε ευχαριστώ και πάλι...:D

Ωχ, Νεκταρία διορθώνω το μήνυμα που πήγα να γράψω....Φταίει η νύστα και δεν διάβασα καλά τι μου απάντησες. Εύχομαι να μην εμφανιστούν και τα δύο, γιατί είναι άκυρη η πρώτη απάντηση...

Παιδιά,θα ήθελα να σας πω πως με μεγάααλη μου τιμή,θα μαι κ εγώ εκεί ,
μαζί με τα κορίτσια του Αδεσποτολογίου!
Ευχομαι να σας γνωρισω απο κοντα!

Σημερα πηγα και ειδα τον χωρο στον ΑστεραΗμουν με τους σπονσορες μαζι.Καλα δεν σας λεω τπτ μες τη χλιδη θα ειναι οι γατες μας.
Ομως εκει οι υπευθυνοι δεν ηξεραν καν περι εκθεσης.απο κατι κουβεντες που ειπα δλδ "εδω θα ερχονται οι γατες στους κριτες" "τι θα κυκλοφορουν οι γατες κατω?"
αγνοια οι ανθρωποι.Τους εξηγησα τελος παντων.Φοβουνται για ακαθαρισιες και για τριχες.Το πρωτο δεν υφισταται αλλα το δευτερο που θα υπαρχει, ας προσεξουμε .Βεβαια θα υπαρχουν οι αναλογες σακουλες για τα σκουπιδια,αρκει να τα πεταμε μεσα και ειδικα τις τριχες απο το βουρτσισμα των γατιων μας.

Μολις εκανα τον Τρου και την Ice μπανιο εχουν μεινει η Girly και τα μωρα, και την ερχομενη βδομαδα αλλη μια περασια και τα 11 μαζι
πω πω τελεια θα ειναι!!! Μπραβο Νεκταρινι:up:Που ειναι ο Chris ο Βουλγαρος απο μια μερια να δει πως γινονται οι εκθεσεις:P:lol:
Να σου φερω και τα δικα μου να τα κανεις 13 γατια για περιποιηση?:P:lol:

:lol: Φαντάσου τι θα πάθουν όταν τις δουν και όλες μαζεμένες...

Νεκταρία, πως καταφέρνεις και κάνεις μπάνιο 11 !!!:blink: γάτες....

Εγώ που έκανα μπάνιο τον Όλιο πριν 10 ημέρες περίπου, μου έκανε διάρροια ( κρύωσε γιατί δεν κάθεται να τον στεγνώσω).
Πειράζει αν τον περάσω με το σπρέυ για στεγνό καθάρισμα; Δεν θα είναι το ίδιο καθαρός όπως τα άλλα γατούνια....θα μας πετάξετε έξω κύριοι κριτές;
Ακου Ρηνακι τι θα κανεις....δοκιμασμενο κολπο.....απο εκτροφεις;)
Βαλτου τη Πεμπτη το βραδυ μπολικη πουδρα παντου κι αστην του πανω στη γουνα μεχρι τη Παρασκευη το βραδυ...(εγω χρησιμοποιω τη johnson's baby) οπως οι εκτροφεις μου, που ειναι ακινδυνη αν τη γλειψουν;)
Παρασκευη βραδυ, τον χτενιζεις πολυ καλα, το ιδιο και το Σαββατο το βραδυ και Κυριακη πριν την εκθεση...παρε τη χτενα μαζι σου για ενα χτενισματακι εκει πριν τη κριση του;)
Ετσι σιγουρα δεν θα υπαρχουν υπολειματα πουδρας που τιμωρουνται....
Aυτη τη διαδικασια την ακολουθησα πειραματικα το προηγουμενο Σ/Κ και πιστεψε με....γινανε αφρος τα Βιρμανακια:up:
επισης κοψτου τα νυχακια και καθαρισε τα αυτακια..τα νυχια αν δεν μπορεις θα στα κοψει ο κτηνιατρος της εκθεσης;)
Παιδιά,θα ήθελα να σας πω πως με μεγάααλη μου τιμή,θα μαι κ εγώ εκεί ,
μαζί με τα κορίτσια του Αδεσποτολογίου!
Ευχομαι να σας γνωρισω απο κοντα!
Κι εμεις το ιδιο!! Ευχομαι και πιστευω οτι θα κανετε πολυ καλες εισπραξεις για το καλυτερο σκοπο!! Μπραβο κοριτσια:)

Χαχαχαχα!!! :lol: Του βάζω την ειδική για γατιά που είναι πιο χονδρή από αυτήν που χρησιμοποιούμε εμείς, αλλά δεν έχω σκοπό να την πάρω μαζί.
Αλήθεια, μια που το ανέφερες, τι πρέπει να έχουμε πάρει μαζί μας εκτός από το βιβλιάριο τους, φαγητό, νερό και δοχείο για τουαλέτα;:hmm:
αυτα που ειπες και τη χτενα του παρε μαζι;)επισης σακουλακι για τα κακακια αν τυχον κανει που δεν το νομιζω:hmm:

Νεκταρινι μαλλον σε ρωτησε και η συμπεθερα μου χτες,αλλα δεν ειχα την ευκαιρια να της μιλησω.Θα εκδιδονται και πιστοποιητικα καθαροαιμιας στην Εκθεση;

Νεκταρινι μαλλον σε ρωτησε και η συμπεθερα μου χτες,αλλα δεν ειχα την ευκαιρια να της μιλησω.Θα εκδιδονται και πιστοποιητικα καθαροαιμιας στην Εκθεση;

Δεν ειμαι ακριβως ενημερωμενη επι του θεματος,ασε να το διευκρινισω και θα σου πω.Συγκεκριμενα την συμπεθερα σου την παρεπεμψα στη Φωτεινη.

ΟΚ,αν ειναι να φερω μια βολτα τη μικρη να βγαλουμε τα χαρτια της.Θα μου βγαλετε κι ενα για κόρατ για τον Σειριο;:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back