drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:47 Ο drf έγραψε: #901 14-03-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... γατομοντέλα έτοιμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η Νεκταρια έγραψε: #902 14-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... Πλακα ,πλακα, σε δυο προηγουμενες εκθεσεις ειχαν ερθει μακιγιερ και εβαφαν οσους ηθελαν γατουλεςΗ κορη μου ειχε βαφτει και τις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 16:40 Η nickis έγραψε: #903 14-03-09 16:40 επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #904 14-03-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... και βεβαια μπορουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:11 Η nickis έγραψε: #905 14-03-09 17:11 σε ευχαριστω πολυ γιουλη μου για την απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #906 14-03-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Σου μενουν 24 ωρες για να δηλωσεις συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:26 Ο drf έγραψε: #907 14-03-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #908 14-03-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 19:03 Η elvenstar: #909 14-03-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #910 14-03-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σ΄ευχαριστουμε πάαααρα πολύ που θα μας κάνεις την τιμή να ασχοληθεις μαζί μας και να μας συντροφέψεις προπάντων!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... Γιατι καλέ Γιουλάκο? Κι εμενα δεν μ΄αρέσουν τα σφιγγάκια αλλα αυτο στο αβάταρ είναι πανέμορφο για το είδος του. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή το πέρασα για μικρόσωμο σκυλακι. Ειναι πάντως πολύ πρωτότυπες γάτες. Στην προηγουμενη έκθεση είχα πάθει την πλάκα μου με τις σφίγγες που είχα δει. Εχουν κάτι δάκτυλα στα ποδαράκια τους που σε γατζώνουν όταν βάλεις το δικό σου ανάμεσά τους. Σαν δακτυλάκι μαϊμουδιου..Και τώρα θυμηθηκα πως μου είχαν πει οι εκθέτες ότι ήταν έγκυος η μια θηλυκή. Πραγματικά αυτο πώς γίνεται? Αφου δεν επιτρεπονται εγκυμονουσες γατουλες? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Εισαι τρομερή Έλενα.. Πού το θυμήθηκες βρε συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #911 15-03-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτογραφος ΟΚ Click για ανάπτυξη... γατομοντέλα έτοιμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η Νεκταρια έγραψε: #902 14-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... Πλακα ,πλακα, σε δυο προηγουμενες εκθεσεις ειχαν ερθει μακιγιερ και εβαφαν οσους ηθελαν γατουλεςΗ κορη μου ειχε βαφτει και τις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 16:40 Η nickis έγραψε: #903 14-03-09 16:40 επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #904 14-03-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... και βεβαια μπορουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:11 Η nickis έγραψε: #905 14-03-09 17:11 σε ευχαριστω πολυ γιουλη μου για την απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #906 14-03-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Σου μενουν 24 ωρες για να δηλωσεις συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:26 Ο drf έγραψε: #907 14-03-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #908 14-03-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 19:03 Η elvenstar: #909 14-03-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #910 14-03-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σ΄ευχαριστουμε πάαααρα πολύ που θα μας κάνεις την τιμή να ασχοληθεις μαζί μας και να μας συντροφέψεις προπάντων!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... Γιατι καλέ Γιουλάκο? Κι εμενα δεν μ΄αρέσουν τα σφιγγάκια αλλα αυτο στο αβάταρ είναι πανέμορφο για το είδος του. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή το πέρασα για μικρόσωμο σκυλακι. Ειναι πάντως πολύ πρωτότυπες γάτες. Στην προηγουμενη έκθεση είχα πάθει την πλάκα μου με τις σφίγγες που είχα δει. Εχουν κάτι δάκτυλα στα ποδαράκια τους που σε γατζώνουν όταν βάλεις το δικό σου ανάμεσά τους. Σαν δακτυλάκι μαϊμουδιου..Και τώρα θυμηθηκα πως μου είχαν πει οι εκθέτες ότι ήταν έγκυος η μια θηλυκή. Πραγματικά αυτο πώς γίνεται? Αφου δεν επιτρεπονται εγκυμονουσες γατουλες? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Εισαι τρομερή Έλενα.. Πού το θυμήθηκες βρε συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #911 15-03-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... Πλακα ,πλακα, σε δυο προηγουμενες εκθεσεις ειχαν ερθει μακιγιερ και εβαφαν οσους ηθελαν γατουλεςΗ κορη μου ειχε βαφτει και τις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 16:40 Η nickis έγραψε: #903 14-03-09 16:40 επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #904 14-03-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... και βεβαια μπορουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:11 Η nickis έγραψε: #905 14-03-09 17:11 σε ευχαριστω πολυ γιουλη μου για την απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #906 14-03-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Σου μενουν 24 ωρες για να δηλωσεις συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:26 Ο drf έγραψε: #907 14-03-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #908 14-03-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 19:03 Η elvenstar: #909 14-03-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #910 14-03-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σ΄ευχαριστουμε πάαααρα πολύ που θα μας κάνεις την τιμή να ασχοληθεις μαζί μας και να μας συντροφέψεις προπάντων!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... Γιατι καλέ Γιουλάκο? Κι εμενα δεν μ΄αρέσουν τα σφιγγάκια αλλα αυτο στο αβάταρ είναι πανέμορφο για το είδος του. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή το πέρασα για μικρόσωμο σκυλακι. Ειναι πάντως πολύ πρωτότυπες γάτες. Στην προηγουμενη έκθεση είχα πάθει την πλάκα μου με τις σφίγγες που είχα δει. Εχουν κάτι δάκτυλα στα ποδαράκια τους που σε γατζώνουν όταν βάλεις το δικό σου ανάμεσά τους. Σαν δακτυλάκι μαϊμουδιου..Και τώρα θυμηθηκα πως μου είχαν πει οι εκθέτες ότι ήταν έγκυος η μια θηλυκή. Πραγματικά αυτο πώς γίνεται? Αφου δεν επιτρεπονται εγκυμονουσες γατουλες? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Εισαι τρομερή Έλενα.. Πού το θυμήθηκες βρε συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #911 15-03-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #904 14-03-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... και βεβαια μπορουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:11 Η nickis έγραψε: #905 14-03-09 17:11 σε ευχαριστω πολυ γιουλη μου για την απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #906 14-03-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Σου μενουν 24 ωρες για να δηλωσεις συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:26 Ο drf έγραψε: #907 14-03-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #908 14-03-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 19:03 Η elvenstar: #909 14-03-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #910 14-03-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σ΄ευχαριστουμε πάαααρα πολύ που θα μας κάνεις την τιμή να ασχοληθεις μαζί μας και να μας συντροφέψεις προπάντων!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... Γιατι καλέ Γιουλάκο? Κι εμενα δεν μ΄αρέσουν τα σφιγγάκια αλλα αυτο στο αβάταρ είναι πανέμορφο για το είδος του. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή το πέρασα για μικρόσωμο σκυλακι. Ειναι πάντως πολύ πρωτότυπες γάτες. Στην προηγουμενη έκθεση είχα πάθει την πλάκα μου με τις σφίγγες που είχα δει. Εχουν κάτι δάκτυλα στα ποδαράκια τους που σε γατζώνουν όταν βάλεις το δικό σου ανάμεσά τους. Σαν δακτυλάκι μαϊμουδιου..Και τώρα θυμηθηκα πως μου είχαν πει οι εκθέτες ότι ήταν έγκυος η μια θηλυκή. Πραγματικά αυτο πώς γίνεται? Αφου δεν επιτρεπονται εγκυμονουσες γατουλες? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Εισαι τρομερή Έλενα.. Πού το θυμήθηκες βρε συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #911 15-03-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... και βεβαια μπορουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:11 Η nickis έγραψε: #905 14-03-09 17:11 σε ευχαριστω πολυ γιουλη μου για την απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #906 14-03-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Σου μενουν 24 ωρες για να δηλωσεις συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:26 Ο drf έγραψε: #907 14-03-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #908 14-03-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 19:03 Η elvenstar: #909 14-03-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #910 14-03-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σ΄ευχαριστουμε πάαααρα πολύ που θα μας κάνεις την τιμή να ασχοληθεις μαζί μας και να μας συντροφέψεις προπάντων!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... Γιατι καλέ Γιουλάκο? Κι εμενα δεν μ΄αρέσουν τα σφιγγάκια αλλα αυτο στο αβάταρ είναι πανέμορφο για το είδος του. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή το πέρασα για μικρόσωμο σκυλακι. Ειναι πάντως πολύ πρωτότυπες γάτες. Στην προηγουμενη έκθεση είχα πάθει την πλάκα μου με τις σφίγγες που είχα δει. Εχουν κάτι δάκτυλα στα ποδαράκια τους που σε γατζώνουν όταν βάλεις το δικό σου ανάμεσά τους. Σαν δακτυλάκι μαϊμουδιου..Και τώρα θυμηθηκα πως μου είχαν πει οι εκθέτες ότι ήταν έγκυος η μια θηλυκή. Πραγματικά αυτο πώς γίνεται? Αφου δεν επιτρεπονται εγκυμονουσες γατουλες? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Εισαι τρομερή Έλενα.. Πού το θυμήθηκες βρε συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #911 15-03-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε ευχαριστω πολυ γιουλη μου για την απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #906 14-03-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Σου μενουν 24 ωρες για να δηλωσεις συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:26 Ο drf έγραψε: #907 14-03-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #908 14-03-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 19:03 Η elvenstar: #909 14-03-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #910 14-03-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σ΄ευχαριστουμε πάαααρα πολύ που θα μας κάνεις την τιμή να ασχοληθεις μαζί μας και να μας συντροφέψεις προπάντων!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... Γιατι καλέ Γιουλάκο? Κι εμενα δεν μ΄αρέσουν τα σφιγγάκια αλλα αυτο στο αβάταρ είναι πανέμορφο για το είδος του. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή το πέρασα για μικρόσωμο σκυλακι. Ειναι πάντως πολύ πρωτότυπες γάτες. Στην προηγουμενη έκθεση είχα πάθει την πλάκα μου με τις σφίγγες που είχα δει. Εχουν κάτι δάκτυλα στα ποδαράκια τους που σε γατζώνουν όταν βάλεις το δικό σου ανάμεσά τους. Σαν δακτυλάκι μαϊμουδιου..Και τώρα θυμηθηκα πως μου είχαν πει οι εκθέτες ότι ήταν έγκυος η μια θηλυκή. Πραγματικά αυτο πώς γίνεται? Αφου δεν επιτρεπονται εγκυμονουσες γατουλες? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Εισαι τρομερή Έλενα.. Πού το θυμήθηκες βρε συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #911 15-03-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: επειδή δεν ξέρω τίποτα από εκθέσεις να ρωτήσω ακόμα αν μπορούν να λάβουν μέρος και στειρωμένες γατούλες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Σου μενουν 24 ωρες για να δηλωσεις συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:26 Ο drf έγραψε: #907 14-03-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #908 14-03-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 19:03 Η elvenstar: #909 14-03-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #910 14-03-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σ΄ευχαριστουμε πάαααρα πολύ που θα μας κάνεις την τιμή να ασχοληθεις μαζί μας και να μας συντροφέψεις προπάντων!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... Γιατι καλέ Γιουλάκο? Κι εμενα δεν μ΄αρέσουν τα σφιγγάκια αλλα αυτο στο αβάταρ είναι πανέμορφο για το είδος του. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή το πέρασα για μικρόσωμο σκυλακι. Ειναι πάντως πολύ πρωτότυπες γάτες. Στην προηγουμενη έκθεση είχα πάθει την πλάκα μου με τις σφίγγες που είχα δει. Εχουν κάτι δάκτυλα στα ποδαράκια τους που σε γατζώνουν όταν βάλεις το δικό σου ανάμεσά τους. Σαν δακτυλάκι μαϊμουδιου..Και τώρα θυμηθηκα πως μου είχαν πει οι εκθέτες ότι ήταν έγκυος η μια θηλυκή. Πραγματικά αυτο πώς γίνεται? Αφου δεν επιτρεπονται εγκυμονουσες γατουλες? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Εισαι τρομερή Έλενα.. Πού το θυμήθηκες βρε συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #911 15-03-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 18:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #908 14-03-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 19:03 Η elvenstar: #909 14-03-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #910 14-03-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σ΄ευχαριστουμε πάαααρα πολύ που θα μας κάνεις την τιμή να ασχοληθεις μαζί μας και να μας συντροφέψεις προπάντων!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... Γιατι καλέ Γιουλάκο? Κι εμενα δεν μ΄αρέσουν τα σφιγγάκια αλλα αυτο στο αβάταρ είναι πανέμορφο για το είδος του. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή το πέρασα για μικρόσωμο σκυλακι. Ειναι πάντως πολύ πρωτότυπες γάτες. Στην προηγουμενη έκθεση είχα πάθει την πλάκα μου με τις σφίγγες που είχα δει. Εχουν κάτι δάκτυλα στα ποδαράκια τους που σε γατζώνουν όταν βάλεις το δικό σου ανάμεσά τους. Σαν δακτυλάκι μαϊμουδιου..Και τώρα θυμηθηκα πως μου είχαν πει οι εκθέτες ότι ήταν έγκυος η μια θηλυκή. Πραγματικά αυτο πώς γίνεται? Αφου δεν επιτρεπονται εγκυμονουσες γατουλες? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Εισαι τρομερή Έλενα.. Πού το θυμήθηκες βρε συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #911 15-03-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 19:03 Η elvenstar: #909 14-03-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #910 14-03-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σ΄ευχαριστουμε πάαααρα πολύ που θα μας κάνεις την τιμή να ασχοληθεις μαζί μας και να μας συντροφέψεις προπάντων!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... Γιατι καλέ Γιουλάκο? Κι εμενα δεν μ΄αρέσουν τα σφιγγάκια αλλα αυτο στο αβάταρ είναι πανέμορφο για το είδος του. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή το πέρασα για μικρόσωμο σκυλακι. Ειναι πάντως πολύ πρωτότυπες γάτες. Στην προηγουμενη έκθεση είχα πάθει την πλάκα μου με τις σφίγγες που είχα δει. Εχουν κάτι δάκτυλα στα ποδαράκια τους που σε γατζώνουν όταν βάλεις το δικό σου ανάμεσά τους. Σαν δακτυλάκι μαϊμουδιου..Και τώρα θυμηθηκα πως μου είχαν πει οι εκθέτες ότι ήταν έγκυος η μια θηλυκή. Πραγματικά αυτο πώς γίνεται? Αφου δεν επιτρεπονται εγκυμονουσες γατουλες? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Εισαι τρομερή Έλενα.. Πού το θυμήθηκες βρε συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #911 15-03-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: δε σας αρέσουν τα σφυγκάκια; γιατί είστε ρατσίστριες; και αυτά ψυχούλα έχουν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειμαι ρατσιστρια, αγαπω ολα τα ζωα ακομα και τις κατσαριδουλεςαπλα δεν μου αρεσει η φατσα τους... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #910 14-03-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σ΄ευχαριστουμε πάαααρα πολύ που θα μας κάνεις την τιμή να ασχοληθεις μαζί μας και να μας συντροφέψεις προπάντων!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... Γιατι καλέ Γιουλάκο? Κι εμενα δεν μ΄αρέσουν τα σφιγγάκια αλλα αυτο στο αβάταρ είναι πανέμορφο για το είδος του. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή το πέρασα για μικρόσωμο σκυλακι. Ειναι πάντως πολύ πρωτότυπες γάτες. Στην προηγουμενη έκθεση είχα πάθει την πλάκα μου με τις σφίγγες που είχα δει. Εχουν κάτι δάκτυλα στα ποδαράκια τους που σε γατζώνουν όταν βάλεις το δικό σου ανάμεσά τους. Σαν δακτυλάκι μαϊμουδιου..Και τώρα θυμηθηκα πως μου είχαν πει οι εκθέτες ότι ήταν έγκυος η μια θηλυκή. Πραγματικά αυτο πώς γίνεται? Αφου δεν επιτρεπονται εγκυμονουσες γατουλες? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Εισαι τρομερή Έλενα.. Πού το θυμήθηκες βρε συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #911 15-03-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: γατομοντέλα έτοιμα; Click για ανάπτυξη... ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σ΄ευχαριστουμε πάαααρα πολύ που θα μας κάνεις την τιμή να ασχοληθεις μαζί μας και να μας συντροφέψεις προπάντων!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε ετοιμα ειναι, αλλα προβλεπω εσυ να κολλας στις σφιγγες.... Καλα Νικο, το avatar σου ειναι "θα το τρωω το φαι μου":cry: και βεβαια μπορουν Click για ανάπτυξη... Γιατι καλέ Γιουλάκο? Κι εμενα δεν μ΄αρέσουν τα σφιγγάκια αλλα αυτο στο αβάταρ είναι πανέμορφο για το είδος του. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή το πέρασα για μικρόσωμο σκυλακι. Ειναι πάντως πολύ πρωτότυπες γάτες. Στην προηγουμενη έκθεση είχα πάθει την πλάκα μου με τις σφίγγες που είχα δει. Εχουν κάτι δάκτυλα στα ποδαράκια τους που σε γατζώνουν όταν βάλεις το δικό σου ανάμεσά τους. Σαν δακτυλάκι μαϊμουδιου..Και τώρα θυμηθηκα πως μου είχαν πει οι εκθέτες ότι ήταν έγκυος η μια θηλυκή. Πραγματικά αυτο πώς γίνεται? Αφου δεν επιτρεπονται εγκυμονουσες γατουλες? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Εισαι τρομερή Έλενα.. Πού το θυμήθηκες βρε συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #911 15-03-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη αυτό θυμίζει ατάκα από Αστεριξ: "Δεν έχω τίποτα εναντίων των ξένων μάλιστα οι καλύτεροί μου φίλοι είναι ξένοι, αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από τον τόπο μας" Click για ανάπτυξη... Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:21 Η Νεκταρια έγραψε: #912 15-03-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιαααααα....μπηκαμε στη τελικη ευθεια! 6 και σημερα Click για ανάπτυξη... Και η αδρεναλινη χτυπα κοκκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η zoo έγραψε: #913 15-03-09 20:49 Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #914 15-03-09 20:58 Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η Νεκταρια έγραψε: #915 15-03-09 21:34 Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χωρις τη δικη σας συμπαρασταση δεν θα γινονταν τιποτα.Και γω αυτο μυριζομαι Δωρα μου...ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του ομιλου.Ποιοι παραγοντες επηρεασαν δεν μπορω να ξερω.Ας ειναι ομως ευχομαι να πανε ολα καλα και να στεφθει με επιτυχια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 21:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #916 15-03-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Νεκταρία καλή υπομονή. Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μην έχεις προβλήματα μετά. Χαίρομαι που θα σε γνωρίσω στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Συμμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #917 15-03-09 22:20 Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #918 15-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια, τους κοβουμε τα νυχια και στα ποδια, εκτος απο τα χερια? Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι μεγαλα....εγω ναι Για παρε ενα τηλ. να τα πουμε λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #919 16-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουνομαμα Νεκταρια μην αγχωνεσαι,θα ειναι η πιο ανεπαναληπτη,αριστα οργανωμενη και με αθροα προσελευση Εκθεση γατας στην Ελλαδα EVER! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η darkjudith: #920 16-03-09 13:23 Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να ρωτήσω και εγώ που θα έρθω σαν απλή επισκέπτρια? Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, 22 Μαρτίου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Hotel Arion, ώρες 10-7. Έχουμε καθόλου κάποιο πρόγραμμα π.χ βραβεύσεις κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.