ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εβαλα τη μητερα μου να'χει το νου της (εκτος απο τη κοτοπιτα που εβαλε στο φουρνο)Καλημερα!
Οποιος τυχερος αυτο το πρωινο ειναι σπιτι του, θα μας πει εντυπωσεις απο τη Νεκταρ στο πρωινο καφε? Αντε να δουμε αν θα τα πει οπως της ειπαμε οι μανατζερ![]()
και να με παρει τηλ. την ωρα που θα μιλαει

Ασχετη απο tv και πρωιναδικα κι αυτη σα τη κορη της
3 ωρες εκανε να βρει τον alpha και τη Μενεγακη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Θα τον γράψει κάποιος τον πρωινό καφέ να το δουμε?
Αντε να λυθεί και το πρόβλημα της μεταφοράς ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ο ΠαυλοςΚαλημέρα !!!! Αντε φτάνει η Κυριακή!!!
Θα τον γράψει κάποιος τον πρωινό καφέ να το δουμε?
Αντε να λυθεί και το πρόβλημα της μεταφοράς ....![]()

Fotini
Διάσημο μέλος
Ο Παυλος![]()
Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη;

Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ...Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη;
Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς;![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ...![]()
Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα

όσο για τον Παύλο...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ανεβάζουν τις εκπομπές αν τους το ζητήσεις, κ νομίζω ότι κ στο greek Movies υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρη
Αλήθεια η Νεκταρία δεν θα πάρει κόπια από την εκπομπή;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν το μαθατε?Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα
όσο για τον Παύλο...![]()
Θα μας καλεσει σπιτι του ολες τις τσουπρες να το δουμε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ...

Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο...
Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος του
πηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!!
ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
??ελα ρεNαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!!
ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!!![]()
αντε γεια!
Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μπερδευτηκα τωρα...

EL GATO
Διάσημο μέλος
Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube.
Στελλα, θα ερθεις τελικα?
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα.
Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα.

Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων?

Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει...
Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube.
Στελλα, θα ερθεις τελικα?

Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες...

καμια φορα η απλη τυχη αρκειΜόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!!Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα.
Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα.
Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων?
Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει)![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα

EL GATO
Διάσημο μέλος
Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως
Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα![]()
Κρυβε λογια, βρε...
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα?
Μπερδευτηκα τωρα...![]()
Μπερδέψαμε τους καφέδες!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool