ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #961 19-03-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Οποιος τυχερος αυτο το πρωινο ειναι σπιτι του, θα μας πει εντυπωσεις απο τη Νεκταρ στο πρωινο καφε? Αντε να δουμε αν θα τα πει οπως της ειπαμε οι μανατζερ Click για ανάπτυξη... εβαλα τη μητερα μου να'χει το νου της (εκτος απο τη κοτοπιτα που εβαλε στο φουρνο) και να με παρει τηλ. την ωρα που θα μιλαει Ασχετη απο tv και πρωιναδικα κι αυτη σα τη κορη της3 ωρες εκανε να βρει τον alpha και τη Μενεγακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:11 Η staman2 έγραψε: #962 19-03-09 10:11 Καλημέρα !!!! Αντε φτάνει η Κυριακή!!! Θα τον γράψει κάποιος τον πρωινό καφέ να το δουμε? Αντε να λυθεί και το πρόβλημα της μεταφοράς .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #963 19-03-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα !!!! Αντε φτάνει η Κυριακή!!! Θα τον γράψει κάποιος τον πρωινό καφέ να το δουμε? Αντε να λυθεί και το πρόβλημα της μεταφοράς .... Click για ανάπτυξη... Ο Παυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:49 Η Fotini έγραψε: #964 19-03-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Παυλος Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη; Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #965 19-03-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη; Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς; Click για ανάπτυξη... Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:04 Η sabi έγραψε: #966 19-03-09 11:04 Καλημερα!καπιος θα γραψει την εκπομπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #967 19-03-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Click για ανάπτυξη... Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η elvenstar: #968 19-03-09 11:23 Βρήκα ότι στη συγκεκριμένη σελίδα https://www.livemovies.gr/shows/kafes-me-thn-elenh#comment-3397 Ανεβάζουν τις εκπομπές αν τους το ζητήσεις, κ νομίζω ότι κ στο greek Movies υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρηΑλήθεια η Νεκταρία δεν θα πάρει κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 19-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Click για ανάπτυξη... δεν το μαθατε? Θα μας καλεσει σπιτι του ολες τις τσουπρες να το δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #970 19-03-09 11:50 με πηρε τηλ. η μανα μου εξαλλητο τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ... Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 19-03-09 11:57 Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Οποιος τυχερος αυτο το πρωινο ειναι σπιτι του, θα μας πει εντυπωσεις απο τη Νεκταρ στο πρωινο καφε? Αντε να δουμε αν θα τα πει οπως της ειπαμε οι μανατζερ Click για ανάπτυξη... εβαλα τη μητερα μου να'χει το νου της (εκτος απο τη κοτοπιτα που εβαλε στο φουρνο) και να με παρει τηλ. την ωρα που θα μιλαει Ασχετη απο tv και πρωιναδικα κι αυτη σα τη κορη της3 ωρες εκανε να βρει τον alpha και τη Μενεγακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:11 Η staman2 έγραψε: #962 19-03-09 10:11 Καλημέρα !!!! Αντε φτάνει η Κυριακή!!! Θα τον γράψει κάποιος τον πρωινό καφέ να το δουμε? Αντε να λυθεί και το πρόβλημα της μεταφοράς .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #963 19-03-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα !!!! Αντε φτάνει η Κυριακή!!! Θα τον γράψει κάποιος τον πρωινό καφέ να το δουμε? Αντε να λυθεί και το πρόβλημα της μεταφοράς .... Click για ανάπτυξη... Ο Παυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:49 Η Fotini έγραψε: #964 19-03-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Παυλος Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη; Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #965 19-03-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη; Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς; Click για ανάπτυξη... Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:04 Η sabi έγραψε: #966 19-03-09 11:04 Καλημερα!καπιος θα γραψει την εκπομπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #967 19-03-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Click για ανάπτυξη... Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η elvenstar: #968 19-03-09 11:23 Βρήκα ότι στη συγκεκριμένη σελίδα https://www.livemovies.gr/shows/kafes-me-thn-elenh#comment-3397 Ανεβάζουν τις εκπομπές αν τους το ζητήσεις, κ νομίζω ότι κ στο greek Movies υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρηΑλήθεια η Νεκταρία δεν θα πάρει κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 19-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Click για ανάπτυξη... δεν το μαθατε? Θα μας καλεσει σπιτι του ολες τις τσουπρες να το δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #970 19-03-09 11:50 με πηρε τηλ. η μανα μου εξαλλητο τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ... Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 19-03-09 11:57 Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα !!!! Αντε φτάνει η Κυριακή!!! Θα τον γράψει κάποιος τον πρωινό καφέ να το δουμε? Αντε να λυθεί και το πρόβλημα της μεταφοράς .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #963 19-03-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα !!!! Αντε φτάνει η Κυριακή!!! Θα τον γράψει κάποιος τον πρωινό καφέ να το δουμε? Αντε να λυθεί και το πρόβλημα της μεταφοράς .... Click για ανάπτυξη... Ο Παυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:49 Η Fotini έγραψε: #964 19-03-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Παυλος Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη; Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #965 19-03-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη; Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς; Click για ανάπτυξη... Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:04 Η sabi έγραψε: #966 19-03-09 11:04 Καλημερα!καπιος θα γραψει την εκπομπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #967 19-03-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Click για ανάπτυξη... Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η elvenstar: #968 19-03-09 11:23 Βρήκα ότι στη συγκεκριμένη σελίδα https://www.livemovies.gr/shows/kafes-me-thn-elenh#comment-3397 Ανεβάζουν τις εκπομπές αν τους το ζητήσεις, κ νομίζω ότι κ στο greek Movies υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρηΑλήθεια η Νεκταρία δεν θα πάρει κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 19-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Click για ανάπτυξη... δεν το μαθατε? Θα μας καλεσει σπιτι του ολες τις τσουπρες να το δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #970 19-03-09 11:50 με πηρε τηλ. η μανα μου εξαλλητο τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ... Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 19-03-09 11:57 Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα !!!! Αντε φτάνει η Κυριακή!!! Θα τον γράψει κάποιος τον πρωινό καφέ να το δουμε? Αντε να λυθεί και το πρόβλημα της μεταφοράς .... Click για ανάπτυξη... Ο Παυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:49 Η Fotini έγραψε: #964 19-03-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Παυλος Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη; Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #965 19-03-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη; Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς; Click για ανάπτυξη... Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:04 Η sabi έγραψε: #966 19-03-09 11:04 Καλημερα!καπιος θα γραψει την εκπομπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #967 19-03-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Click για ανάπτυξη... Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η elvenstar: #968 19-03-09 11:23 Βρήκα ότι στη συγκεκριμένη σελίδα https://www.livemovies.gr/shows/kafes-me-thn-elenh#comment-3397 Ανεβάζουν τις εκπομπές αν τους το ζητήσεις, κ νομίζω ότι κ στο greek Movies υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρηΑλήθεια η Νεκταρία δεν θα πάρει κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 19-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Click για ανάπτυξη... δεν το μαθατε? Θα μας καλεσει σπιτι του ολες τις τσουπρες να το δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #970 19-03-09 11:50 με πηρε τηλ. η μανα μου εξαλλητο τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ... Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 19-03-09 11:57 Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Παυλος Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη; Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #965 19-03-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη; Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς; Click για ανάπτυξη... Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:04 Η sabi έγραψε: #966 19-03-09 11:04 Καλημερα!καπιος θα γραψει την εκπομπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #967 19-03-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Click για ανάπτυξη... Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η elvenstar: #968 19-03-09 11:23 Βρήκα ότι στη συγκεκριμένη σελίδα https://www.livemovies.gr/shows/kafes-me-thn-elenh#comment-3397 Ανεβάζουν τις εκπομπές αν τους το ζητήσεις, κ νομίζω ότι κ στο greek Movies υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρηΑλήθεια η Νεκταρία δεν θα πάρει κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 19-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Click για ανάπτυξη... δεν το μαθατε? Θα μας καλεσει σπιτι του ολες τις τσουπρες να το δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #970 19-03-09 11:50 με πηρε τηλ. η μανα μου εξαλλητο τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ... Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 19-03-09 11:57 Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Η Νεκταρία στον Μικρούτσικο δεν μίλησε; Σήμερα είναι στη Μενεγάκη; Ο Παύλος θα το ανεβάσει στο YT να του δούμε κι εμείς; Click για ανάπτυξη... Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:04 Η sabi έγραψε: #966 19-03-09 11:04 Καλημερα!καπιος θα γραψει την εκπομπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #967 19-03-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Click για ανάπτυξη... Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η elvenstar: #968 19-03-09 11:23 Βρήκα ότι στη συγκεκριμένη σελίδα https://www.livemovies.gr/shows/kafes-me-thn-elenh#comment-3397 Ανεβάζουν τις εκπομπές αν τους το ζητήσεις, κ νομίζω ότι κ στο greek Movies υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρηΑλήθεια η Νεκταρία δεν θα πάρει κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 19-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Click για ανάπτυξη... δεν το μαθατε? Θα μας καλεσει σπιτι του ολες τις τσουπρες να το δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #970 19-03-09 11:50 με πηρε τηλ. η μανα μου εξαλλητο τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ... Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 19-03-09 11:57 Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!καπιος θα γραψει την εκπομπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #967 19-03-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Click για ανάπτυξη... Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η elvenstar: #968 19-03-09 11:23 Βρήκα ότι στη συγκεκριμένη σελίδα https://www.livemovies.gr/shows/kafes-me-thn-elenh#comment-3397 Ανεβάζουν τις εκπομπές αν τους το ζητήσεις, κ νομίζω ότι κ στο greek Movies υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρηΑλήθεια η Νεκταρία δεν θα πάρει κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 19-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Click για ανάπτυξη... δεν το μαθατε? Θα μας καλεσει σπιτι του ολες τις τσουπρες να το δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #970 19-03-09 11:50 με πηρε τηλ. η μανα μου εξαλλητο τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ... Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 19-03-09 11:57 Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μιλησε τελικα στο Μικρουτσικο, σημερα μονο μιλαει στη Μενεγακη κι ο Παυλος δεν θα το ανεβασει στον ΥΤ... Click για ανάπτυξη... Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η elvenstar: #968 19-03-09 11:23 Βρήκα ότι στη συγκεκριμένη σελίδα https://www.livemovies.gr/shows/kafes-me-thn-elenh#comment-3397 Ανεβάζουν τις εκπομπές αν τους το ζητήσεις, κ νομίζω ότι κ στο greek Movies υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρηΑλήθεια η Νεκταρία δεν θα πάρει κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 19-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Click για ανάπτυξη... δεν το μαθατε? Θα μας καλεσει σπιτι του ολες τις τσουπρες να το δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #970 19-03-09 11:50 με πηρε τηλ. η μανα μου εξαλλητο τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ... Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 19-03-09 11:57 Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρήκα ότι στη συγκεκριμένη σελίδα https://www.livemovies.gr/shows/kafes-me-thn-elenh#comment-3397 Ανεβάζουν τις εκπομπές αν τους το ζητήσεις, κ νομίζω ότι κ στο greek Movies υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρηΑλήθεια η Νεκταρία δεν θα πάρει κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 19-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Click για ανάπτυξη... δεν το μαθατε? Θα μας καλεσει σπιτι του ολες τις τσουπρες να το δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #970 19-03-09 11:50 με πηρε τηλ. η μανα μου εξαλλητο τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ... Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 19-03-09 11:57 Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλύτερα στη Μενεγάκη, έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα όσο για τον Παύλο... Click για ανάπτυξη... δεν το μαθατε? Θα μας καλεσει σπιτι του ολες τις τσουπρες να το δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #970 19-03-09 11:50 με πηρε τηλ. η μανα μου εξαλλητο τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ... Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 19-03-09 11:57 Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με πηρε τηλ. η μανα μου εξαλλητο τι βλακειες εχω ακουσει μου λεει δε φανταζεσαι! Για ζωδια κλπ... Μα ποτε επιτελους θα βγει η φιλη σου με το γατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 19-03-09 11:57 Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μολις βγηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε λιγα πραγματα γιατι δεν της επετραπη να διαφημισει χορηγο και ξενοδοχειο...ειπε ημ/νια, ωρες κλπ μονο... Ο λαπας καθισε σα προβατακι τον ζυγισαν κι επεσαν στοιχηματα για το βαρος τουπηρε και τα μωρα Elvin και Electra! Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #972 19-03-09 12:35 Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 19-03-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nαι αλλά τελικά δεν ήταν στη Μενεγάκη,ήταν στον πρωινό καφέ στον Αντένα!Κι εγώ νόμιζα ότι θα έβγαινε στον Μικρούτσικο!Κι έβαλα τη μαμά μου να στηθεί να δει τα γατούλια γμτ.Και την έπαιρνα όλη την ώρα τηλ.και μου λέει Ας το καλό σου βρε,στηθήκαμε τόση ώρα εδώ να βλέπουμε τον ηλίθιο τον Μικρούτσικο!!Δε δείχνει τίποτα!! ΠΑΥΛΟ!!!ΘΕΛΩ COPY τώρα που θα κατέβω!!! Click για ανάπτυξη... ??ελα ρεαντε γεια! Ο Παυλος Αντεννα εγραφε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 19-03-09 12:38 Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 12:39 Ο EL GATO έγραψε: #975 19-03-09 12:39 Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #976 19-03-09 13:24 Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 19-03-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει... Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube. Στελλα, θα ερθεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Βασιστηκαμε στις φαρδιες σου πλατες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Μόλις γύρισα τώρα το μεσημέρι, το πρώτο που μου είπε η μαμά μου,ήταν τι υπέροχος γάτος που είναι ο Τroy!!! Eίδε τυχαία την Νεκταρία με τον Troy και τα μικρά στον ¨Πρωινό καφέ" στον Αντέννα. Τι κρίμα να μην το ήξερα πιό πριν να το έγραφα. Υπάρχει τρόπος να το δούμε εκ των υστέρων? Ακόμη για τον Troy μιλάει η μαμά μου, κατενθουσιασμένη,-τι ήσυχος γάτος , τα δικά μας γιατί δεν είναι έτσι? (λέει) Click για ανάπτυξη... καμια φορα η απλη τυχη αρκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #978 19-03-09 13:32 Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #979 19-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο....τη προσκληση σε 17 γυναικες σπιτι σου για αναμεταδοση Πρωινου Καφε, δεν τη σχολιασες ομως Καλα μωρε μπορει να μην ηθελες να πεις οτι θα καλεσεις μονο εμενα Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ESTELLE έγραψε: #980 19-03-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη ο Πρωινος Καφες δεν ειναι με τη Μενεγακη στον Αlpha μωρε Στελλα? Μπερδευτηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.