ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εσυ να κατσεις εκει με τα μωρα σου και να μη μιλαςειναι παααρα πολυ ωραια!!!!!ζηλευωωω!!!!!
θελω κι εγω να διαγωνιστουμε!!!!![]()

θα ερθεις ομως ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Απ`το στομα σου και στου Θεου τ`αυτι κοριτσι μουειμαι σιγουρη οτι θα εχουμε και του χρονου αφου θα παει ΤΕΛΕΙΑ η μεθαυριανη!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ε τωρα ,ναρθει η να μην ερθει?εσυ να κατσεις εκει με τα μωρα σου και να μη μιλας
θα ερθεις ομως ε?![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Απ`το στομα σου και στου Θεου τ`αυτι κοριτσι μου![]()
ολα καλα θα πανε!!!!

μην μου ανχωνεσαι!!

εσυ να κατσεις εκει με τα μωρα σου και να μη μιλας
θα ερθεις ομως ε?![]()
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!

ε τωρα ,ναρθει η να μην ερθει?![]()
φυσικα και θα ερθει!!!

marikaity
Νεοφερμένο μέλος
το περιμενω πως και πως!
μακαρι να μπορουσα να φερω και τον κουκλο μου στη κατηγορια αδεσποτα.
η νεκταρια που εχει δει φωτογραφιες λεει οτι μοιαζει με μειν-κουν!
αλλα ο ατιμος δεν καθεται με τιποτα για μπανιο ουτε για κοψιμο νυχιων.
καλα εννοειται πως εκει στο ξενοδοχειο δε θα καθοταν ησυχος με τιποτα,
εδω οποτε τον παω στον κτηνιατρο γινεται ο χαμος! εχει μαθει μεσα στο σπιτι κ εξω φοβαται.
δε πειραζει.
θα θαυμασω και θα ζουληξω τις υπολοιπες γατες!!
καλη επιτυχια σε ολους και να πανε ολα καλα!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Κοριτσι μου αν μπορουσες εστω και στη γατα σπιτιου να συμμετειχες,θα τον κοιταζαν οι κριτες.Οσο για χτενισμα θα σε εστελνα καπου που καλλωπιζουν γατες και κανενα προβλημα.Κοιτα την αλλη φορα ναρθεις.ειμαι πολυ χαρουμενη που θα ερθω να δω ολα αυτα τα γατουλονια!
το περιμενω πως και πως!
η νεκταρια που εχει δει φωτογραφιες λεει οτι μοιαζει με μειν-κουν!
αλλα ο ατιμος δεν καθεται με τιποτα για μπανιο ουτε για κοψιμο νυχιων.
καλα εννοειται πως εκει στο ξενοδοχειο δε θα καθοταν ησυχος με τιποτα,
εδω οποτε τον παω στον κτηνιατρο γινεται ο χαμος! εχει μαθει μεσα στο σπιτι κ εξω φοβαται.
δε πειραζει.
θα θαυμασω και θα ζουληξω τις υπολοιπες γατες!!
καλη επιτυχια σε ολους και να πανε ολα καλα!![]()
Για μενα 90% ειναι μειν κουν ο γατος σου
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
πριν να φύγω θέλω να ευχηθώ σε όλα τα γατόνια του mycat
που θα διαγωνισθούν στην Εκθεση Γάτας, ανεξάρτητα κατηγορίας
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Και θα τα γνωρίσω από κοντά!

bunny
Περιβόητο μέλος
Γουστάρω!...Παιδακια αυτα θα ειναι τα κλουβια μας![]()

(sorry!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μια που σε λίγο πιά ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε για Αθήνα,
πριν να φύγω θέλω να ευχηθώ σε όλα τα γατόνια του mycat
που θα διαγωνισθούν στην Εκθεση Γάτας, ανεξάρτητα κατηγορίας
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Και θα τα γνωρίσω από κοντά!![]()
καλο ταξιδι σε οσα κοριτσακια εχουν ταξιδι απο θεσσαλονικη, πατρα κλπ.

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι θεϊκός γάτος είναι αυτός;
Πω-πω ομορφιά!!!
Κρίμα που δεν τον φέρνεις. Και ο δικός μου δεν είναι και πολύ ήσυχος, αλλά το διακινδυνεύω, γιατί δεν θα την ξαναέχω αυτή την ευκαιρία να έρθουμε για το γούστο μας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτι σαν κυλικείο - να το πω- ή μαγαζάκι αγορών ή μόνο το εστιατόριο τις συγκεκριμένες ώρες που θα λειτουργεί;

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ειναι ακριβο το ξενοδοχειοΝεκταρία, από φαγητό τι έχει το ξενοδοχείο για όλη την ημέρα;
Κάτι σαν κυλικείο - να το πω- ή μαγαζάκι αγορών ή μόνο το εστιατόριο τις συγκεκριμένες ώρες που θα λειτουργεί;![]()
Θα λειτουργει ενα μπαρ για σαντουιτς,τοστ κλπ.Δεν γνωριζω κατι για εστιατοριο.Θα ρωτησω ομως αυριο.ο χορηγος απο το πρωι μεχρι τις 11 θα μας εχει (για 150 ατομα ) καφε και βουτηματα δωρεαν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
) περιμενουμε φωτοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αχ βρε Ασημινα,ειχαμε μια ευκαιρεια να συναντηθουμε ,τη χασαμε κι αυτηΚι οσοι ειμαστε πισω με μωρα στα χερια( πως λεμε στον πολεμο για τους στρατιωτες) περιμενουμε φωτο

Απο φωτογραφιες θα εχουμε αφθονο υλικο

bunny
Περιβόητο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Σορρυ αν τα ξαναειπατε αλλα δεν τα προλαβα...

3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Καλή επιτυχία σε όλους!!!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
πολυ πιθανο να περασουμε και εμεις απο εκει μιας και θα ειμαστε κοντα.
εχετε δωσει καποιο σημειο ραντεβου?
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Ανυπομονώ να δω όσα δεν έχω γνωρίσει από κοντά
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool