Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

ειναι παααρα πολυ ωραια!!!!!:):)ζηλευωωω!!!!!
θελω κι εγω να διαγωνιστουμε!!!!:(:(:(
εσυ να κατσεις εκει με τα μωρα σου και να μη μιλας:P:lol:
θα ερθεις ομως ε?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειμαι σιγουρη οτι θα εχουμε και του χρονου αφου θα παει ΤΕΛΕΙΑ η μεθαυριανη!!!!:P:P:P:P:P:P:P
Απ`το στομα σου και στου Θεου τ`αυτι κοριτσι μου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ερθεις ομως ε?;)
ε τωρα ,ναρθει η να μην ερθει?:hmm:

Απ`το στομα σου και στου Θεου τ`αυτι κοριτσι μου:)

ολα καλα θα πανε!!!!:up::up:
μην μου ανχωνεσαι!!:P:P

θα ερθεις ομως ε?;)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!:up::up::up::up::up::P:P:P

ε τωρα ,ναρθει η να μην ερθει?:hmm:

φυσικα και θα ερθει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειμαι πολυ χαρουμενη που θα ερθω να δω ολα αυτα τα γατουλονια!
το περιμενω πως και πως!
μακαρι να μπορουσα να φερω και τον κουκλο μου στη κατηγορια αδεσποτα.
η νεκταρια που εχει δει φωτογραφιες λεει οτι μοιαζει με μειν-κουν!
αλλα ο ατιμος δεν καθεται με τιποτα για μπανιο ουτε για κοψιμο νυχιων.
καλα εννοειται πως εκει στο ξενοδοχειο δε θα καθοταν ησυχος με τιποτα,
εδω οποτε τον παω στον κτηνιατρο γινεται ο χαμος! εχει μαθει μεσα στο σπιτι κ εξω φοβαται.
δε πειραζει.
θα θαυμασω και θα ζουληξω τις υπολοιπες γατες!!
καλη επιτυχια σε ολους και να πανε ολα καλα!:)

ειμαι πολυ χαρουμενη που θα ερθω να δω ολα αυτα τα γατουλονια!
το περιμενω πως και πως!
η νεκταρια που εχει δει φωτογραφιες λεει οτι μοιαζει με μειν-κουν!
αλλα ο ατιμος δεν καθεται με τιποτα για μπανιο ουτε για κοψιμο νυχιων.
καλα εννοειται πως εκει στο ξενοδοχειο δε θα καθοταν ησυχος με τιποτα,
εδω οποτε τον παω στον κτηνιατρο γινεται ο χαμος! εχει μαθει μεσα στο σπιτι κ εξω φοβαται.
δε πειραζει.
θα θαυμασω και θα ζουληξω τις υπολοιπες γατες!!
καλη επιτυχια σε ολους και να πανε ολα καλα!:)
Κοριτσι μου αν μπορουσες εστω και στη γατα σπιτιου να συμμετειχες,θα τον κοιταζαν οι κριτες.Οσο για χτενισμα θα σε εστελνα καπου που καλλωπιζουν γατες και κανενα προβλημα.Κοιτα την αλλη φορα ναρθεις.
Για μενα 90% ειναι μειν κουν ο γατος σου

Μια που σε λίγο πιά ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε για Αθήνα,
πριν να φύγω θέλω να ευχηθώ σε όλα τα γατόνια του mycat
που θα διαγωνισθούν στην Εκθεση Γάτας, ανεξάρτητα κατηγορίας

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! :up::up::up:
Και θα τα γνωρίσω από κοντά!;):happy::happy::happy:

Μια που σε λίγο πιά ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε για Αθήνα,
πριν να φύγω θέλω να ευχηθώ σε όλα τα γατόνια του mycat
που θα διαγωνισθούν στην Εκθεση Γάτας, ανεξάρτητα κατηγορίας

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! :up::up::up:
Και θα τα γνωρίσω από κοντά!;):happy::happy::happy:

καλο ταξιδι σε οσα κοριτσακια εχουν ταξιδι απο θεσσαλονικη, πατρα κλπ. :)

Τι θεϊκός γάτος είναι αυτός;:blink: Πω-πω ομορφιά!!!:) Κρίμα που δεν τον φέρνεις. Και ο δικός μου δεν είναι και πολύ ήσυχος, αλλά το διακινδυνεύω, γιατί δεν θα την ξαναέχω αυτή την ευκαιρία να έρθουμε για το γούστο μας.

Κοριτσια ευχομαι καλο δρομο και καλη ανταμωση τη Κυριακη.:)

Νεκταρία, από φαγητό τι έχει το ξενοδοχείο για όλη την ημέρα;
Κάτι σαν κυλικείο - να το πω- ή μαγαζάκι αγορών ή μόνο το εστιατόριο τις συγκεκριμένες ώρες που θα λειτουργεί;:hmm:

Νεκταρία, από φαγητό τι έχει το ξενοδοχείο για όλη την ημέρα;
Κάτι σαν κυλικείο - να το πω- ή μαγαζάκι αγορών ή μόνο το εστιατόριο τις συγκεκριμένες ώρες που θα λειτουργεί;:hmm:
Ειναι ακριβο το ξενοδοχειο:|Θα λειτουργει ενα μπαρ για σαντουιτς,τοστ κλπ.Δεν γνωριζω κατι για εστιατοριο.Θα ρωτησω ομως αυριο.ο χορηγος απο το πρωι μεχρι τις 11 θα μας εχει (για 150 ατομα ) καφε και βουτηματα δωρεαν.

Κι οσοι ειμαστε πισω με μωρα στα χερια( πως λεμε στον πολεμο για τους στρατιωτες:D) περιμενουμε φωτο

Κι οσοι ειμαστε πισω με μωρα στα χερια( πως λεμε στον πολεμο για τους στρατιωτες:D) περιμενουμε φωτο
Αχ βρε Ασημινα,ειχαμε μια ευκαιρεια να συναντηθουμε ,τη χασαμε κι αυτη:(
Απο φωτογραφιες θα εχουμε αφθονο υλικο:)

Πόσες γάτες θα βρίσκονται στην Έκθεση;:blink::lol:
attachment.php

Eπειδη εχω χασει επεισοδια τελικα τι θα φερουμε αμμο; αμμολεκανη; τροφη; μπολακια; Εγω τα εχω ετοιμα να τα φερω ολα.. Θα εχουν κατι εκει;
Σορρυ αν τα ξαναειπατε αλλα δεν τα προλαβα...:redface:

Η υπέρτατη χλιδή για τα γατόνια!!!
Καλή επιτυχία σε όλους!!!:up:

θα ειστε καπου ολες συγκεντρωμενες οι κοπελες απο το mycat?
πολυ πιθανο να περασουμε και εμεις απο εκει μιας και θα ειμαστε κοντα.
εχετε δωσει καποιο σημειο ραντεβου?

Καλή επιτυχία στην έκθεση αλλά και σε όλα τα γατόνια του my cat:D
Ανυπομονώ να δω όσα δεν έχω γνωρίσει από κοντά:up:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back