prince
Διάσημο μέλος
ελπίζουμε σε διακρίσεις 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήταν φανταστικάΣου αρεσε εκει.Ηταν ωραια κατα τη γνωμη σου.Πως περασες;
!Το κτήριο ήταν φανταστικό!Και η έκθεση απίστευτη!
Γνώρισα τη κυρία Γιούλη, την κυρία Δώρα,είδα τον Σείριο, τον Μορφέα, χάιδεψα την μικρούλα Σεμέλη...Δυστηχώς δεν είδα πουθενά την Χριστίνα
.........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ω, δεν πειράζειΔλδ περασες τελεια.Μακαρι να ημουν κι εγω εκει![]()
.Μπορείς να πας του χρόνου

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και πρώτη φόρα εγώ σαν επισκέπτης σε τέτοιου είδους έκθεση έμεινα έκπληκτος από την ποικιλία των γατών που υπάρχουν στην Ελλάδα.Του χρόνου ελπίζω να κατεύω και εγώ με την Έρση μου .
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ήταν φανταστικά!Το κτήριο ήταν φανταστικό!Και η έκθεση απίστευτη!
Γνώρισα τη κυρία Γιούλη, την κυρία Δώρα,είδα τον Σείριο, τον Μορφέα, χάιδεψα την μικρούλα Σεμέλη...Δυστηχώς δεν είδα πουθενά την Χριστίνα
.........
Τέλεια!Τυχερούλα!
Τους γνώρισες όλους...
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
ολα τα γατουλονια κουκλια! οι κριτες καλοι αν κ λιγο αυστηροι!
εμενα ο πεπιτο αποκλειται να καθοταν τοσο ησυχος αν τον εξεταζαν οι κριτες..θα τον κοβανε αμεσως λογω κακης συμπεριφορας!!

εδω στον κτηντιατρο οποτε τον παμε τον σκιζει!!!
ειναι ατιθασο γατι οταν βγαινει εκτος σπιτιου!

δε πειραζει,,ειναι ενα ομορφο και φουντωτο αδεσποτακι που το λατρευω!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
. το γκρι στη 2η φωτο ποιο ειναι ? ειναι πολυ ομορφο 
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
To ασημί γατάκι είναι ο Μούψης,Μaine coonaki!!Eίναι ο αδελφός της Cammy μου!!!πολυ ωραιες φωτο αγγελικη, πολυ καλες. και τα γατακια φαινονται ησυχα. το γκρι στη 2η φωτο ποιο ειναι ? ειναι πολυ ομορφο
![]()
Είναι όντως κούκλος!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool