moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #1.381 28-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τη Moukelis δε τη λενε Δωρα.....Λωρα τη λενε (η πρωταγωνιστρια στο μικρο σπιτι στο Λιβαδι....για τους....νεωτερους) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 09:57 Η elvenstar: #1.382 28-03-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τη Moukelis δε τη λενε Δωρα.....Λωρα τη λενε (η πρωταγωνιστρια στο μικρο σπιτι στο Λιβαδι....για τους....νεωτερους) Click για ανάπτυξη... Ωραίες κοτσίδες Λώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Ο sapostol1: #1.383 28-03-09 11:08 Κυρίες και κύριοι, η moukelis δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών της όταν παιζόταν αυτή η σειρά! Μέχρι κι εγώ μετά βίας την πρόλαβα... Για να ηρεμήσουμε λίγο! (Κουμπάρα, είδες υποστήριξη;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #1.384 28-03-09 11:10 Καλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι; Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.385 28-03-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κυρίες και κύριοι, η moukelis δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών της όταν παιζόταν αυτή η σειρά! Μέχρι κι εγώ μετά βίας την πρόλαβα... Για να ηρεμήσουμε λίγο! (Κουμπάρα, είδες υποστήριξη;) Click για ανάπτυξη... E! Αυτό λέμε ότι τους δημιουργήθηκε η ιδέα γιατί έβλεπαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι κ μετα βγήκε η Λώρα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι; Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα) Click για ανάπτυξη... Σουρμπουίτσα;;;; καλά καλά στην επόμενη έκθεση θα σε χτυπάω με τις κοτσίδες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #1.386 28-03-09 11:22 Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η alice έγραψε: #1.387 28-03-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι ειχαν στο μυαλο τους..... το εντελως αντιθετο....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 28-03-09 11:26 Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η alice έγραψε: #1.389 28-03-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μικλη δε την πλολαβα τη σειλα... edit: το thread πρεπει να μετονομαστει αλλη μια φορα σε "Εκθεση Λωρας στον Αστερα Βουλιαγμενης" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #1.390 28-03-09 11:27 Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #1.391 28-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τη Moukelis δε τη λενε Δωρα.....Λωρα τη λενε (η πρωταγωνιστρια στο μικρο σπιτι στο Λιβαδι....για τους....νεωτερους) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 09:57 Η elvenstar: #1.382 28-03-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τη Moukelis δε τη λενε Δωρα.....Λωρα τη λενε (η πρωταγωνιστρια στο μικρο σπιτι στο Λιβαδι....για τους....νεωτερους) Click για ανάπτυξη... Ωραίες κοτσίδες Λώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Ο sapostol1: #1.383 28-03-09 11:08 Κυρίες και κύριοι, η moukelis δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών της όταν παιζόταν αυτή η σειρά! Μέχρι κι εγώ μετά βίας την πρόλαβα... Για να ηρεμήσουμε λίγο! (Κουμπάρα, είδες υποστήριξη;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #1.384 28-03-09 11:10 Καλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι; Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.385 28-03-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κυρίες και κύριοι, η moukelis δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών της όταν παιζόταν αυτή η σειρά! Μέχρι κι εγώ μετά βίας την πρόλαβα... Για να ηρεμήσουμε λίγο! (Κουμπάρα, είδες υποστήριξη;) Click για ανάπτυξη... E! Αυτό λέμε ότι τους δημιουργήθηκε η ιδέα γιατί έβλεπαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι κ μετα βγήκε η Λώρα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι; Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα) Click για ανάπτυξη... Σουρμπουίτσα;;;; καλά καλά στην επόμενη έκθεση θα σε χτυπάω με τις κοτσίδες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #1.386 28-03-09 11:22 Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η alice έγραψε: #1.387 28-03-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι ειχαν στο μυαλο τους..... το εντελως αντιθετο....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 28-03-09 11:26 Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η alice έγραψε: #1.389 28-03-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μικλη δε την πλολαβα τη σειλα... edit: το thread πρεπει να μετονομαστει αλλη μια φορα σε "Εκθεση Λωρας στον Αστερα Βουλιαγμενης" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #1.390 28-03-09 11:27 Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #1.391 28-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τη Moukelis δε τη λενε Δωρα.....Λωρα τη λενε (η πρωταγωνιστρια στο μικρο σπιτι στο Λιβαδι....για τους....νεωτερους) Click για ανάπτυξη... Ωραίες κοτσίδες Λώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:08 Ο sapostol1: #1.383 28-03-09 11:08 Κυρίες και κύριοι, η moukelis δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών της όταν παιζόταν αυτή η σειρά! Μέχρι κι εγώ μετά βίας την πρόλαβα... Για να ηρεμήσουμε λίγο! (Κουμπάρα, είδες υποστήριξη;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #1.384 28-03-09 11:10 Καλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι; Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.385 28-03-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κυρίες και κύριοι, η moukelis δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών της όταν παιζόταν αυτή η σειρά! Μέχρι κι εγώ μετά βίας την πρόλαβα... Για να ηρεμήσουμε λίγο! (Κουμπάρα, είδες υποστήριξη;) Click για ανάπτυξη... E! Αυτό λέμε ότι τους δημιουργήθηκε η ιδέα γιατί έβλεπαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι κ μετα βγήκε η Λώρα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι; Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα) Click για ανάπτυξη... Σουρμπουίτσα;;;; καλά καλά στην επόμενη έκθεση θα σε χτυπάω με τις κοτσίδες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #1.386 28-03-09 11:22 Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η alice έγραψε: #1.387 28-03-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι ειχαν στο μυαλο τους..... το εντελως αντιθετο....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 28-03-09 11:26 Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η alice έγραψε: #1.389 28-03-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μικλη δε την πλολαβα τη σειλα... edit: το thread πρεπει να μετονομαστει αλλη μια φορα σε "Εκθεση Λωρας στον Αστερα Βουλιαγμενης" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #1.390 28-03-09 11:27 Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #1.391 28-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυρίες και κύριοι, η moukelis δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών της όταν παιζόταν αυτή η σειρά! Μέχρι κι εγώ μετά βίας την πρόλαβα... Για να ηρεμήσουμε λίγο! (Κουμπάρα, είδες υποστήριξη;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #1.384 28-03-09 11:10 Καλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι; Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.385 28-03-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κυρίες και κύριοι, η moukelis δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών της όταν παιζόταν αυτή η σειρά! Μέχρι κι εγώ μετά βίας την πρόλαβα... Για να ηρεμήσουμε λίγο! (Κουμπάρα, είδες υποστήριξη;) Click για ανάπτυξη... E! Αυτό λέμε ότι τους δημιουργήθηκε η ιδέα γιατί έβλεπαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι κ μετα βγήκε η Λώρα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι; Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα) Click για ανάπτυξη... Σουρμπουίτσα;;;; καλά καλά στην επόμενη έκθεση θα σε χτυπάω με τις κοτσίδες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #1.386 28-03-09 11:22 Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η alice έγραψε: #1.387 28-03-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι ειχαν στο μυαλο τους..... το εντελως αντιθετο....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 28-03-09 11:26 Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η alice έγραψε: #1.389 28-03-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μικλη δε την πλολαβα τη σειλα... edit: το thread πρεπει να μετονομαστει αλλη μια φορα σε "Εκθεση Λωρας στον Αστερα Βουλιαγμενης" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #1.390 28-03-09 11:27 Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #1.391 28-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι; Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.385 28-03-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κυρίες και κύριοι, η moukelis δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών της όταν παιζόταν αυτή η σειρά! Μέχρι κι εγώ μετά βίας την πρόλαβα... Για να ηρεμήσουμε λίγο! (Κουμπάρα, είδες υποστήριξη;) Click για ανάπτυξη... E! Αυτό λέμε ότι τους δημιουργήθηκε η ιδέα γιατί έβλεπαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι κ μετα βγήκε η Λώρα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι; Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα) Click για ανάπτυξη... Σουρμπουίτσα;;;; καλά καλά στην επόμενη έκθεση θα σε χτυπάω με τις κοτσίδες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #1.386 28-03-09 11:22 Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η alice έγραψε: #1.387 28-03-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι ειχαν στο μυαλο τους..... το εντελως αντιθετο....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 28-03-09 11:26 Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η alice έγραψε: #1.389 28-03-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μικλη δε την πλολαβα τη σειλα... edit: το thread πρεπει να μετονομαστει αλλη μια φορα σε "Εκθεση Λωρας στον Αστερα Βουλιαγμενης" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #1.390 28-03-09 11:27 Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #1.391 28-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κυρίες και κύριοι, η moukelis δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών της όταν παιζόταν αυτή η σειρά! Μέχρι κι εγώ μετά βίας την πρόλαβα... Για να ηρεμήσουμε λίγο! (Κουμπάρα, είδες υποστήριξη;) Click για ανάπτυξη... E! Αυτό λέμε ότι τους δημιουργήθηκε η ιδέα γιατί έβλεπαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι κ μετα βγήκε η Λώρα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι; Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα) Click για ανάπτυξη... Σουρμπουίτσα;;;; καλά καλά στην επόμενη έκθεση θα σε χτυπάω με τις κοτσίδες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #1.386 28-03-09 11:22 Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η alice έγραψε: #1.387 28-03-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι ειχαν στο μυαλο τους..... το εντελως αντιθετο....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 28-03-09 11:26 Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η alice έγραψε: #1.389 28-03-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μικλη δε την πλολαβα τη σειλα... edit: το thread πρεπει να μετονομαστει αλλη μια φορα σε "Εκθεση Λωρας στον Αστερα Βουλιαγμενης" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #1.390 28-03-09 11:27 Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #1.391 28-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:23 Η alice έγραψε: #1.387 28-03-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι ειχαν στο μυαλο τους..... το εντελως αντιθετο....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 28-03-09 11:26 Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η alice έγραψε: #1.389 28-03-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μικλη δε την πλολαβα τη σειλα... edit: το thread πρεπει να μετονομαστει αλλη μια φορα σε "Εκθεση Λωρας στον Αστερα Βουλιαγμενης" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #1.390 28-03-09 11:27 Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #1.391 28-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου... Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι ειχαν στο μυαλο τους..... το εντελως αντιθετο....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 28-03-09 11:26 Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η alice έγραψε: #1.389 28-03-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μικλη δε την πλολαβα τη σειλα... edit: το thread πρεπει να μετονομαστει αλλη μια φορα σε "Εκθεση Λωρας στον Αστερα Βουλιαγμενης" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #1.390 28-03-09 11:27 Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #1.391 28-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η alice έγραψε: #1.389 28-03-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μικλη δε την πλολαβα τη σειλα... edit: το thread πρεπει να μετονομαστει αλλη μια φορα σε "Εκθεση Λωρας στον Αστερα Βουλιαγμενης" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #1.390 28-03-09 11:27 Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #1.391 28-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μικλη δε την πλολαβα τη σειλα... edit: το thread πρεπει να μετονομαστει αλλη μια φορα σε "Εκθεση Λωρας στον Αστερα Βουλιαγμενης" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #1.390 28-03-09 11:27 Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #1.391 28-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #1.391 28-03-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια! Click για ανάπτυξη... Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #1.392 28-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα? Click για ανάπτυξη... Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η staman2 έγραψε: #1.393 28-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 First Προηγούμενη 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 70 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια) Click για ανάπτυξη... Εισαι καλλίτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.394 28-03-09 13:54 Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημερα προς το παρον δεν ανεβασα πυρετο,εκανα μια μινι καθαριοτητα κι ας φωναζε η μαμα,γιατι δε μπορουσα να το βλεπω αλλο χαλια το σπιτι,και τωρα τρωω κοτοσουπα σαν καλη κορασιδα και σκεφτομαι τι δωρο να κανω της μπεμπας μου για τα γενεθλια της. Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.