moukelis
Επιφανές μέλος
Καλε τη Moukelis δε τη λενε Δωρα.....Λωρα τη λενε
(η πρωταγωνιστρια στο μικρο σπιτι στο Λιβαδι....για τους....νεωτερους)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλε τη Moukelis δε τη λενε Δωρα.....Λωρα τη λενε
(η πρωταγωνιστρια στο μικρο σπιτι στο Λιβαδι....για τους....νεωτερους)

Ωραίες κοτσίδες Λώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
E! Αυτό λέμε ότι τους δημιουργήθηκε η ιδέα γιατί έβλεπαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι κ μετα βγήκε η ΛώραΚυρίες και κύριοι, η moukelis δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών της όταν παιζόταν αυτή η σειρά! Μέχρι κι εγώ μετά βίας την πρόλαβα... Για να ηρεμήσουμε λίγο! (Κουμπάρα, είδες υποστήριξη;)

Σουρμπουίτσα;;;; καλά καλά στην επόμενη έκθεση θα σε χτυπάω με τις κοτσίδες μουΚαλε κομπαρε,εγω το εβλεπα το μικρο σπιτι στο λιβαδι!Πιο μικρος απο μενα εισαι;
Μαρη Ελενα σουρπουιτσα,αμα δε σου κανω κι εσενα κοτσιδια στην επομενη εκθεση,να μη με λενε Δωρα (θα με λενε Λωρα)

moukelis
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε νομιζω να ειχαν στο μυαλο τους πως θα βγω οταν με σκαρωσαν οι δικοι μου...![]()
Εγω νομιζω οτι ειχαν στο μυαλο τους.....

το εντελως αντιθετο....!!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε παιδια , ακομη κι αυτο το φορεματακι (το κουκλιστικο) δεν σας θυμιζε τη σειρα?
εγω ειμαι μικλη δε την πλολαβα τη σειλα...

edit: το thread πρεπει να μετονομαστει αλλη μια φορα σε "Εκθεση Λωρας στον Αστερα Βουλιαγμενης"

moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Αααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα?Ελα μωρε Νεκταρια που εμοιαζε το φορεμα!Στο λεω εσενα θα σου ερθω με κοτσιδες και καρω ποδια!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πιαΑααα αλλάξαμε ενδυμασία? Δεν είπαμε πως θα σκάσεις μύτη με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, τακουνες πλατιές μαύρες, ταγιεράκι και κότσο σφιχτό? Δεν κατάλαβα? Λώρα?![]()
staman2
Περιβόητο μέλος
Ενταξει,θα αλλαξω στο διαλειμμα και θα βαλω τα καρω (εγω και η Ρουλα Κορομηλα τοσες φορεσιες πια)

Εισαι καλλίτερα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εσυ η συμπεθερα πιο πανω,να σταματησεις να με εκθετεις ανεπανορθωτα για να μην μετονομαστει το νημα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool