sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η sublime έγραψε: #1 16-10-08 11:22 Στις 15 και 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία (Σόφια) διεθνής έκθεση μορφολογίας γάτας. Στις 15 (Σάββατο) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Περσικές και Εξωτικές γάτες και στις 16 αφιέρωμα στις Βρετανικές. Η έκθεση διαρκεί απο τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα και τις δύο ημέρες. Η είσοδος για το κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mycat.gr/forum/showthread...E3%E1%F1%DF %E1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2 16-10-08 11:37 Αννα να βάλουμε και το site του ξενοδοχείου όπου θα γίνει η έκθεση? https://www.hemushotels.com/aboutus.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η sublime έγραψε: #3 16-10-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αννα να βάλουμε και το site του ξενοδοχείου όπου θα γίνει η έκθεση? https://www.hemushotels.com/aboutus.html Click για ανάπτυξη... Η έκθεση γίνεται σε άλλο κτήριο αλλά είναι 2 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο. Στο Hemus Hotel μένουν οι περισσότεροι εκθέτες απο το εξωτερικό. Το κτήριο που γίνεται η έκθεση είναι αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα showbulg 082.jpg 209,5 KB · Εμφανίσεις: 57 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4 16-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η έκθεση γίνεται σε άλλο κτήριο αλλά είναι 2 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο. Στο Hemus Hotel μένουν οι περισσότεροι εκθέτες απο το εξωτερικό. Το κτήριο που γίνεται η έκθεση είναι αυτό: Click για ανάπτυξη... Α....Ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η sublime έγραψε: #5 16-10-08 12:18 Ναι είναι πολύ ωραίο κτήριο! Και σε αυτές τις φωτογραφίες είναι το Hemus, είναι το κτήριο με την διαφήμιση Martineli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα showbulg 101.jpg 271 KB · Εμφανίσεις: 64 showbulg 103.jpg 258,2 KB · Εμφανίσεις: 49 showbulg 102.jpg 247,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Raisa έγραψε: #6 16-10-08 15:04 Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η sublime έγραψε: #7 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσουμε το Σάββατο το πρωί πέρνουμε το πρόγραμμα της έκθεσης και βλέπουμε με ποιά σειρά θα πάμε στους κριτές. Όταν έρθει η σειρά σου την πας στον κριτή και μετά θα σε ξαναφωνάξουν μόνο αν επιλέξουν την γάτα σου για nomination. Αν δεν σε ξαναφωνάξουν δεν χρειάζετε να κάτσεις μέχρι το τέλος. Απλά στο τέλος βραβεύουν τους καλύτερους έκθεσης κλπ, οπότε θα θέλεις να κάτσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η Raisa έγραψε: #8 16-10-08 15:26 Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:30 Η sublime έγραψε: #9 16-10-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Click για ανάπτυξη... το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η Raisa έγραψε: #10 16-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sublime: το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #11 16-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις 15 και 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία (Σόφια) διεθνής έκθεση μορφολογίας γάτας. Στις 15 (Σάββατο) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Περσικές και Εξωτικές γάτες και στις 16 αφιέρωμα στις Βρετανικές. Η έκθεση διαρκεί απο τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα και τις δύο ημέρες. Η είσοδος για το κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mycat.gr/forum/showthread...E3%E1%F1%DF %E1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2 16-10-08 11:37 Αννα να βάλουμε και το site του ξενοδοχείου όπου θα γίνει η έκθεση? https://www.hemushotels.com/aboutus.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η sublime έγραψε: #3 16-10-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αννα να βάλουμε και το site του ξενοδοχείου όπου θα γίνει η έκθεση? https://www.hemushotels.com/aboutus.html Click για ανάπτυξη... Η έκθεση γίνεται σε άλλο κτήριο αλλά είναι 2 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο. Στο Hemus Hotel μένουν οι περισσότεροι εκθέτες απο το εξωτερικό. Το κτήριο που γίνεται η έκθεση είναι αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα showbulg 082.jpg 209,5 KB · Εμφανίσεις: 57 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4 16-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η έκθεση γίνεται σε άλλο κτήριο αλλά είναι 2 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο. Στο Hemus Hotel μένουν οι περισσότεροι εκθέτες απο το εξωτερικό. Το κτήριο που γίνεται η έκθεση είναι αυτό: Click για ανάπτυξη... Α....Ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η sublime έγραψε: #5 16-10-08 12:18 Ναι είναι πολύ ωραίο κτήριο! Και σε αυτές τις φωτογραφίες είναι το Hemus, είναι το κτήριο με την διαφήμιση Martineli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα showbulg 101.jpg 271 KB · Εμφανίσεις: 64 showbulg 103.jpg 258,2 KB · Εμφανίσεις: 49 showbulg 102.jpg 247,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Raisa έγραψε: #6 16-10-08 15:04 Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η sublime έγραψε: #7 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσουμε το Σάββατο το πρωί πέρνουμε το πρόγραμμα της έκθεσης και βλέπουμε με ποιά σειρά θα πάμε στους κριτές. Όταν έρθει η σειρά σου την πας στον κριτή και μετά θα σε ξαναφωνάξουν μόνο αν επιλέξουν την γάτα σου για nomination. Αν δεν σε ξαναφωνάξουν δεν χρειάζετε να κάτσεις μέχρι το τέλος. Απλά στο τέλος βραβεύουν τους καλύτερους έκθεσης κλπ, οπότε θα θέλεις να κάτσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η Raisa έγραψε: #8 16-10-08 15:26 Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:30 Η sublime έγραψε: #9 16-10-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Click για ανάπτυξη... το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η Raisa έγραψε: #10 16-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sublime: το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #11 16-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αννα να βάλουμε και το site του ξενοδοχείου όπου θα γίνει η έκθεση? https://www.hemushotels.com/aboutus.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η sublime έγραψε: #3 16-10-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αννα να βάλουμε και το site του ξενοδοχείου όπου θα γίνει η έκθεση? https://www.hemushotels.com/aboutus.html Click για ανάπτυξη... Η έκθεση γίνεται σε άλλο κτήριο αλλά είναι 2 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο. Στο Hemus Hotel μένουν οι περισσότεροι εκθέτες απο το εξωτερικό. Το κτήριο που γίνεται η έκθεση είναι αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα showbulg 082.jpg 209,5 KB · Εμφανίσεις: 57 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4 16-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η έκθεση γίνεται σε άλλο κτήριο αλλά είναι 2 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο. Στο Hemus Hotel μένουν οι περισσότεροι εκθέτες απο το εξωτερικό. Το κτήριο που γίνεται η έκθεση είναι αυτό: Click για ανάπτυξη... Α....Ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η sublime έγραψε: #5 16-10-08 12:18 Ναι είναι πολύ ωραίο κτήριο! Και σε αυτές τις φωτογραφίες είναι το Hemus, είναι το κτήριο με την διαφήμιση Martineli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα showbulg 101.jpg 271 KB · Εμφανίσεις: 64 showbulg 103.jpg 258,2 KB · Εμφανίσεις: 49 showbulg 102.jpg 247,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Raisa έγραψε: #6 16-10-08 15:04 Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η sublime έγραψε: #7 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσουμε το Σάββατο το πρωί πέρνουμε το πρόγραμμα της έκθεσης και βλέπουμε με ποιά σειρά θα πάμε στους κριτές. Όταν έρθει η σειρά σου την πας στον κριτή και μετά θα σε ξαναφωνάξουν μόνο αν επιλέξουν την γάτα σου για nomination. Αν δεν σε ξαναφωνάξουν δεν χρειάζετε να κάτσεις μέχρι το τέλος. Απλά στο τέλος βραβεύουν τους καλύτερους έκθεσης κλπ, οπότε θα θέλεις να κάτσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η Raisa έγραψε: #8 16-10-08 15:26 Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:30 Η sublime έγραψε: #9 16-10-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Click για ανάπτυξη... το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η Raisa έγραψε: #10 16-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sublime: το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #11 16-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αννα να βάλουμε και το site του ξενοδοχείου όπου θα γίνει η έκθεση? https://www.hemushotels.com/aboutus.html Click για ανάπτυξη... Η έκθεση γίνεται σε άλλο κτήριο αλλά είναι 2 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο. Στο Hemus Hotel μένουν οι περισσότεροι εκθέτες απο το εξωτερικό. Το κτήριο που γίνεται η έκθεση είναι αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4 16-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η έκθεση γίνεται σε άλλο κτήριο αλλά είναι 2 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο. Στο Hemus Hotel μένουν οι περισσότεροι εκθέτες απο το εξωτερικό. Το κτήριο που γίνεται η έκθεση είναι αυτό: Click για ανάπτυξη... Α....Ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η sublime έγραψε: #5 16-10-08 12:18 Ναι είναι πολύ ωραίο κτήριο! Και σε αυτές τις φωτογραφίες είναι το Hemus, είναι το κτήριο με την διαφήμιση Martineli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα showbulg 101.jpg 271 KB · Εμφανίσεις: 64 showbulg 103.jpg 258,2 KB · Εμφανίσεις: 49 showbulg 102.jpg 247,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Raisa έγραψε: #6 16-10-08 15:04 Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η sublime έγραψε: #7 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσουμε το Σάββατο το πρωί πέρνουμε το πρόγραμμα της έκθεσης και βλέπουμε με ποιά σειρά θα πάμε στους κριτές. Όταν έρθει η σειρά σου την πας στον κριτή και μετά θα σε ξαναφωνάξουν μόνο αν επιλέξουν την γάτα σου για nomination. Αν δεν σε ξαναφωνάξουν δεν χρειάζετε να κάτσεις μέχρι το τέλος. Απλά στο τέλος βραβεύουν τους καλύτερους έκθεσης κλπ, οπότε θα θέλεις να κάτσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η Raisa έγραψε: #8 16-10-08 15:26 Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:30 Η sublime έγραψε: #9 16-10-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Click για ανάπτυξη... το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η Raisa έγραψε: #10 16-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sublime: το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #11 16-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η έκθεση γίνεται σε άλλο κτήριο αλλά είναι 2 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο. Στο Hemus Hotel μένουν οι περισσότεροι εκθέτες απο το εξωτερικό. Το κτήριο που γίνεται η έκθεση είναι αυτό: Click για ανάπτυξη... Α....Ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η sublime έγραψε: #5 16-10-08 12:18 Ναι είναι πολύ ωραίο κτήριο! Και σε αυτές τις φωτογραφίες είναι το Hemus, είναι το κτήριο με την διαφήμιση Martineli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα showbulg 101.jpg 271 KB · Εμφανίσεις: 64 showbulg 103.jpg 258,2 KB · Εμφανίσεις: 49 showbulg 102.jpg 247,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Raisa έγραψε: #6 16-10-08 15:04 Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η sublime έγραψε: #7 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσουμε το Σάββατο το πρωί πέρνουμε το πρόγραμμα της έκθεσης και βλέπουμε με ποιά σειρά θα πάμε στους κριτές. Όταν έρθει η σειρά σου την πας στον κριτή και μετά θα σε ξαναφωνάξουν μόνο αν επιλέξουν την γάτα σου για nomination. Αν δεν σε ξαναφωνάξουν δεν χρειάζετε να κάτσεις μέχρι το τέλος. Απλά στο τέλος βραβεύουν τους καλύτερους έκθεσης κλπ, οπότε θα θέλεις να κάτσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η Raisa έγραψε: #8 16-10-08 15:26 Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:30 Η sublime έγραψε: #9 16-10-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Click για ανάπτυξη... το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η Raisa έγραψε: #10 16-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sublime: το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #11 16-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι είναι πολύ ωραίο κτήριο! Και σε αυτές τις φωτογραφίες είναι το Hemus, είναι το κτήριο με την διαφήμιση Martineli. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Raisa έγραψε: #6 16-10-08 15:04 Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η sublime έγραψε: #7 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσουμε το Σάββατο το πρωί πέρνουμε το πρόγραμμα της έκθεσης και βλέπουμε με ποιά σειρά θα πάμε στους κριτές. Όταν έρθει η σειρά σου την πας στον κριτή και μετά θα σε ξαναφωνάξουν μόνο αν επιλέξουν την γάτα σου για nomination. Αν δεν σε ξαναφωνάξουν δεν χρειάζετε να κάτσεις μέχρι το τέλος. Απλά στο τέλος βραβεύουν τους καλύτερους έκθεσης κλπ, οπότε θα θέλεις να κάτσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η Raisa έγραψε: #8 16-10-08 15:26 Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:30 Η sublime έγραψε: #9 16-10-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Click για ανάπτυξη... το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η Raisa έγραψε: #10 16-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sublime: το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #11 16-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η sublime έγραψε: #7 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσουμε το Σάββατο το πρωί πέρνουμε το πρόγραμμα της έκθεσης και βλέπουμε με ποιά σειρά θα πάμε στους κριτές. Όταν έρθει η σειρά σου την πας στον κριτή και μετά θα σε ξαναφωνάξουν μόνο αν επιλέξουν την γάτα σου για nomination. Αν δεν σε ξαναφωνάξουν δεν χρειάζετε να κάτσεις μέχρι το τέλος. Απλά στο τέλος βραβεύουν τους καλύτερους έκθεσης κλπ, οπότε θα θέλεις να κάτσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η Raisa έγραψε: #8 16-10-08 15:26 Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:30 Η sublime έγραψε: #9 16-10-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Click για ανάπτυξη... το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η Raisa έγραψε: #10 16-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sublime: το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #11 16-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσουμε το Σάββατο το πρωί πέρνουμε το πρόγραμμα της έκθεσης και βλέπουμε με ποιά σειρά θα πάμε στους κριτές. Όταν έρθει η σειρά σου την πας στον κριτή και μετά θα σε ξαναφωνάξουν μόνο αν επιλέξουν την γάτα σου για nomination. Αν δεν σε ξαναφωνάξουν δεν χρειάζετε να κάτσεις μέχρι το τέλος. Απλά στο τέλος βραβεύουν τους καλύτερους έκθεσης κλπ, οπότε θα θέλεις να κάτσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η Raisa έγραψε: #8 16-10-08 15:26 Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:30 Η sublime έγραψε: #9 16-10-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Click για ανάπτυξη... το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η Raisa έγραψε: #10 16-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sublime: το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #11 16-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:30 Η sublime έγραψε: #9 16-10-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Click για ανάπτυξη... το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η Raisa έγραψε: #10 16-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sublime: το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #11 16-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη............. και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει? Click για ανάπτυξη... το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η Raisa έγραψε: #10 16-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sublime: το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #11 16-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #11 16-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι??? Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η Raisa έγραψε: #12 16-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. Click για ανάπτυξη... Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς. Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Raisa έγραψε: #13 16-10-08 15:57 Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το έστειλαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η Νεκταρια έγραψε: #14 16-10-08 20:29 Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναμαι κι εγωωω Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα. Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο. Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η Νεκταρια έγραψε: #15 16-10-08 20:32 Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 17-10-08 09:02 Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:56 Η fantom-girl: #17 18-10-08 00:56 θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:20 Η Νεκταρια έγραψε: #18 18-10-08 09:20 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εκθεση γατας στη Βουλγαρια Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #19 18-10-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου? Click για ανάπτυξη... Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν?? Αντε να καταλάβεις τι λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #20 18-10-08 11:04 https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.